Alumicaster - Άντε, με το καλό και τεφάλ...

Το carbon fibre είναι... fibre!

carbon_fibre%282%29.jpg

GN2+sample+006.jpg

Δεν τίθεται καμία σύγκριση ακαμψίας και βάρους, ο γραφίτης είναι... μολύβι

odis13 είπε:
Εχω την εντυπωση οτι τα μπρατσα του Moses ειναι φτιαγμενα απλα απο το υλικο του γραφιτη, οχι με carbon fiber.
Και έχεις δίκιο. Carbon fiber σκέτα μπράτσα (νομίζω) δεν υπάρχουν. Αποτελούν μέρος της όλης (necktrough) κιθάρας

marathon είπε:
Και έχεις δίκιο. Carbon fiber σκέτα μπράτσα (νομίζω) δεν υπάρχουν. Αποτελούν μέρος της όλης (necktrough) κιθάρας
Λογικο ακουγεται, γιατι bolt-on carbon fiber neck = ατελειωτες ωρες διασκεδασης για ολη την οικογενεια οταν πας να το τρυπησεις.

Η Status πουλαει και bolt-on οργανα και σκετα τετοια μπρατσα νομιζω...

Nikoubis είπε:
Στο on-line shop αριστερα εχει κατηγορια graphite necks.
Έλα και μας έκανες να χαρούμε τζάμπα...αυτά είναι για μπασίστες!!!!

Απ' οτι βλέπω όμως έχουν truss rods, κάτι δε πάει καλά. Επίσης λένε οτι τα τρυπάς μόνος

σου, μήπως πουλάνε παραμύθι?

audiokostas είπε:
Αλλά μεταξύ μας, η ποιότητά τους (σε όσα έχω δει) είναι καλύτερη των Status.
Μεγαλε ninja διδασκαλε, προφανως εννοεις των Moses, κατι με το οποιο συμφωνω. ;)

bihlas87 είπε:
Απ' οτι βλέπω όμως έχουν truss rods, κάτι δε πάει καλά. Επίσης λένε οτι τα τρυπάς μόνος

σου, μήπως πουλάνε παραμύθι?
Τι απο τα δυο ειναι μειονεκτημα; ???

Nikoubis είπε:
Μεγαλε ninja διδασκαλε, προφανως εννοεις των Moses, κατι με το οποιο συμφωνω. ;)
Ναι Grasshoper. Για αυτά τα Μούτζες.

Ημουν στη σκανδάλη γρήγορος γιατί έτυχε και τo διάβαζα εκείνη τη στιγμή για κάποιες σκέψεις που τις έσβησε ο on-line calculator.   ;D

Όπως διάβαζα και αυτό

http://bassplaying.com/understanding-materials-graphite

Enjoy !

bihlas87 είπε:
Απ' οτι βλέπω όμως έχουν truss rods, κάτι δε πάει καλά. Επίσης λένε οτι τα τρυπάς μόνος σου, μήπως πουλάνε παραμύθι?
Για τα Moses λές? Έχω ήδη 2. Το truss rod το ρυθμίζεις μία φορά όταν το βάζεις και δεν το ξαναακουμπάς. Προφανώς και τα τρυπάς μόνος σου (σου στέλνουν και τις ειδικές φωλιές και τις βίδες μαζί)...που να ξέρουν σε τι σώμα θα τα βάλεις.

Nikoubis είπε:
Τι απο τα δυο ειναι μειονεκτημα; ???
Για τα Moses λές? Έχω ήδη 2. Το truss rod το ρυθμίζεις μία φορά όταν το βάζεις και δεν το ξαναακουμπάς. Προφανώς και τα τρυπάς μόνος σου (σου στέλνουν και τις ειδικές φωλιές και τις βίδες μαζί)...που να ξέρουν σε τι σώμα θα τα βάλεις.
Για τα status, αν είναι πραγματικό ανθρακόνημα δεν θα καταλαβαίνει χριστό απο τα 80-90

κιλά τάσης των χορδών ενός μπάσου, δεν θα χρειάζεται truss rod. Oι Vigier πχ που έχουν

απλώς μια βέργα απο ανθρακονήματα μεσα σε ξύλο δεν έχουν truss rod.

bihlas87 είπε:
Για τα status, αν είναι πραγματικό ανθρακόνημα δεν θα καταλαβαίνει χριστό απο τα 80-90

κιλά τάσης των χορδών ενός μπάσου, δεν θα χρειάζεται truss rod. Oι Vigier πχ που έχουν

απλώς μια βέργα απο ανθρακονήματα μεσα σε ξύλο δεν έχουν truss rod.
Το truss rod ειναι εκει απλα για να φερεις την κουρβα του μπρατσου ακριβως στα μετρα σου (δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα). Απο κει και περα δεν το ξανακουμπας.

Εχω την εντυπωση οτι (και) τα status ειναι γραφιτης, πιθανως ενισχυμενος με ανθρακονηματα, οχι solid carbon fibre.

marathon είπε:
Όχι...θρησκευτικού περιεχομένου είναι. Μιλάμε για τον προφήτη Μωισή και τα καταπληκτικά μπράτσα του ;D
Τον μπερδεύεις με τον Blue νομίζω...

marathon είπε:
Και για να επανέλθουμε στις αλουμινένιες...άλλη μία όμορφη

http://chromeguitar.com/The_Chrome_M1.html
Αν έκανε και τα κέρατα σαν handlebars θα ήταν σκέτη Harley.

Kαι τις σιχαίνομαι τις Harley .......

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back