Και έχεις δίκιο. Carbon fiber σκέτα μπράτσα (νομίζω) δεν υπάρχουν. Αποτελούν μέρος της όλης (necktrough) κιθάραςodis13 είπε:Εχω την εντυπωση οτι τα μπρατσα του Moses ειναι φτιαγμενα απλα απο το υλικο του γραφιτη, οχι με carbon fiber.
Λογικο ακουγεται, γιατι bolt-on carbon fiber neck = ατελειωτες ωρες διασκεδασης για ολη την οικογενεια οταν πας να το τρυπησεις.marathon είπε:Και έχεις δίκιο. Carbon fiber σκέτα μπράτσα (νομίζω) δεν υπάρχουν. Αποτελούν μέρος της όλης (necktrough) κιθάρας
Έλα και μας έκανες να χαρούμε τζάμπα...αυτά είναι για μπασίστες!!!!Nikoubis είπε:Στο on-line shop αριστερα εχει κατηγορια graphite necks.
Μεγαλε ninja διδασκαλε, προφανως εννοεις των Moses, κατι με το οποιο συμφωνω.audiokostas είπε:Αλλά μεταξύ μας, η ποιότητά τους (σε όσα έχω δει) είναι καλύτερη των Status.
Τι απο τα δυο ειναι μειονεκτημα; ???bihlas87 είπε:Απ' οτι βλέπω όμως έχουν truss rods, κάτι δε πάει καλά. Επίσης λένε οτι τα τρυπάς μόνος
σου, μήπως πουλάνε παραμύθι?
Ναι Grasshoper. Για αυτά τα Μούτζες.Nikoubis είπε:Μεγαλε ninja διδασκαλε, προφανως εννοεις των Moses, κατι με το οποιο συμφωνω.![]()
Για τα Moses λές? Έχω ήδη 2. Το truss rod το ρυθμίζεις μία φορά όταν το βάζεις και δεν το ξαναακουμπάς. Προφανώς και τα τρυπάς μόνος σου (σου στέλνουν και τις ειδικές φωλιές και τις βίδες μαζί)...που να ξέρουν σε τι σώμα θα τα βάλεις.bihlas87 είπε:Απ' οτι βλέπω όμως έχουν truss rods, κάτι δε πάει καλά. Επίσης λένε οτι τα τρυπάς μόνος σου, μήπως πουλάνε παραμύθι?
Nikoubis είπε:Τι απο τα δυο ειναι μειονεκτημα; ???
Για τα status, αν είναι πραγματικό ανθρακόνημα δεν θα καταλαβαίνει χριστό απο τα 80-90Για τα Moses λές? Έχω ήδη 2. Το truss rod το ρυθμίζεις μία φορά όταν το βάζεις και δεν το ξαναακουμπάς. Προφανώς και τα τρυπάς μόνος σου (σου στέλνουν και τις ειδικές φωλιές και τις βίδες μαζί)...που να ξέρουν σε τι σώμα θα τα βάλεις.
Το truss rod ειναι εκει απλα για να φερεις την κουρβα του μπρατσου ακριβως στα μετρα σου (δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα). Απο κει και περα δεν το ξανακουμπας.bihlas87 είπε:Για τα status, αν είναι πραγματικό ανθρακόνημα δεν θα καταλαβαίνει χριστό απο τα 80-90
κιλά τάσης των χορδών ενός μπάσου, δεν θα χρειάζεται truss rod. Oι Vigier πχ που έχουν
απλώς μια βέργα απο ανθρακονήματα μεσα σε ξύλο δεν έχουν truss rod.
Τον μπερδεύεις με τον Blue νομίζω...marathon είπε:Όχι...θρησκευτικού περιεχομένου είναι. Μιλάμε για τον προφήτη Μωισή και τα καταπληκτικά μπράτσα του ;D
Αν έκανε και τα κέρατα σαν handlebars θα ήταν σκέτη Harley.marathon είπε:Και για να επανέλθουμε στις αλουμινένιες...άλλη μία όμορφη
http://chromeguitar.com/The_Chrome_M1.html