- Πόντοι
- 98
Εξαρτάται πόση ώρα τις άφησες στο μάτιmkm είπε:Δεν θα είναι άραγε κρύες (για θερμοκρασία μιλάω) σε σχέση με τις ξύλινες?
Εξαρτάται πόση ώρα τις άφησες στο μάτιmkm είπε:Δεν θα είναι άραγε κρύες (για θερμοκρασία μιλάω) σε σχέση με τις ξύλινες?
Ισα ισα, που βίντεο απο κάμερες με ενσωματομένο μικρόφωνο τις περισσότερες φορές είναι πιο αξιόποστα απο "άλλα" βίντεο που έχουν περάσει απο κάρτες ήχου και κιουμπέϊς.nickel είπε:Καλά, στο πρώτο βίντεο ο ήχος ήταν κλάφτα, αλλά αντε βγάλε άκρη από το youtube τώρα...
Γι'αυτό θέλει καλό "ζέσταμα" πριν το live ;DΠιθανότατα θα ζεσταίνονται γρήγορα στα σημεία συνεχούς επαφής (δεξί χέρι)
και ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ηχητικα κιθαρες (αν δεν ηταν τοσο εξωφρενικα ακριβες θα ειχα αγορασει μια)mscmkr είπε:
Χαχαχα κορυφαίοzampination είπε:Μαλλον οι τυπαδες μπερδευτικαν οταν ακουσαν πρωτη φορα περι μεταλ κιθαρα!
Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο ισχυει.. γιατι αυτες ειναι φτιαγμενες απο αλουμινιο.. κ απ'οσο ξερω δεν εχει θεματα συστολης κτλ. δεν λυγιζει. αν προσπαθησεις να το λυγισεις σπαει απλα.. οποτε ισως κ να κρατανε σταθερο κουρδισμα. ποιος ξερει..funky_bassman είπε:Εγώ σε κάτι άλλο έχω σκαλώσει... Το μέταλλο δεν συστέλλεται και διαστέλλεται πιο εύκολα από το ξύλο??? Αν σκεφτείς ότι σπάνε χορδές πολλές φορές από την αλλαγή του καιρού στις ξύλινες κιθάρες (με το τόσο χρώμα και βερνίκι πάνω) στις μεταλλικές τι θα γίνεται? Θα πρέπει να κουρδίζεις συνέχεια!!!Και όταν λέω συνέχεια εννοώ κάθε 2-3 λεπτά!!!
Kαι τα αεροπλάνα και τα διαστημόπλοια...και αυτά άραγε ξεκουρδίζονται?zampination είπε:γιατι αυτες ειναι φτιαγμενες απο αλουμινιο..
οποτε ισως κ να κρατανε σταθερο κουρδισμα. ποιος ξερει..
μαλλον ΠΛΑΚΑ κανετε,ετσι δεν ειναι? ;DΕγώ σε κάτι άλλο έχω σκαλώσει... Το μέταλλο δεν συστέλλεται και διαστέλλεται πιο εύκολα από το ξύλο??? Αν σκεφτείς ότι σπάνε χορδές πολλές φορές από την αλλαγή του καιρού στις ξύλινες κιθάρες (με το τόσο χρώμα και βερνίκι πάνω) στις μεταλλικές τι θα γίνεται? Θα πρέπει να κουρδίζεις συνέχεια!!!Και όταν λέω συνέχεια εννοώ κάθε 2-3 λεπτά!!!
Οι Travis Bean παντως, εχουν αλουμινενιο μπρατσο. Και παρ ολο που ειναι σχετικα ασχημες, δεν ξερω, με ιντριγκαρουν καπως... ???Superfunk είπε:μαλλον ΠΛΑΚΑ κανετε,ετσι δεν ειναι? ;D
παντως απο οτι βλεπω ΞΥΛΙΝΑ μπρατσα εχουν και αυτες.
Tα αλουμινένια μπράτσα, δεν είναι καινούργια εφεύρεση. Υπήρχαν Kramer των 80s (εάν δεν κάνω λάθος) που είχαν. Οι παρατηρήσεις με τη πάροδο του χρόνου ήταν όντως η "ψυχρή" τους αίσθηση.matawan είπε:Οι Travis Bean παντως, εχουν αλουμινενιο μπρατσο.
Tο headstock όντως είναι άσχημο. Το... κορμί πολύ ωραίο, μπαστάρδεμα es335 με lp, nicematawan είπε:Οι Travis Bean παντως, εχουν αλουμινενιο μπρατσο. Και παρ ολο που ειναι σχετικα ασχημες, δεν ξερω, με ιντριγκαρουν καπως... ???:-*
![]()
ελαφριες ειναι (ειναι κουφιες),σαν κανονικες τελε (γυρω στα 7-8 pounds) & ελαφρυτερες απο τις αντιστοιχες les paulΟι Trussart απο βάρος και ζύγισμα πως τα πάνε άραγε?