- Πόντοι
- 98
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μάλλον δεν μπηκες στο link που μας έδωσες...mscmkr είπε:Αν ο κόσμος προχωράει φτιάχνοντας... τελεκάστερ... την κάτσαμε...
Παραειναι bright. Προφανως φταιει η maple ταστιερα. ;Dpascal είπε:Aκούγεται ψιλοχάλια πάντως...
Στο βίντεο ρεεεϊιι.... Το τελευταίο τους μοντέλο...marathon είπε:Μάλλον δεν μπηκες στο link που μας έδωσες...
Βασικά δεν μ'αρέσει το υλικό. Θα μου μυρίζει συνέχεια ψητό κατσαρόλας...nickel είπε:Ε καλά, αν δεν σ'αρέσουν οι τελε....![]()
+1mscmkr είπε:Βασικά δεν μ'αρέσει το υλικό. Θα μου μυρίζει συνέχεια ψητό κατσαρόλας...
Θα ήταν Relic μοντέλο ;D ;D ;DPointy είπε:Πριν κατι χρονια δεν ηταν ενας που εφτιαχνε κιθαρες απο μεταλο με κατι σκουριασμενα φινιρισματα?
Αυτές λες;Pointy είπε:Πριν κατι χρονια δεν ηταν ενας που εφτιαχνε κιθαρες απο μεταλο με κατι σκουριασμενα φινιρισματα?
Αυτες πρεπει να ειναι, θυμαμαι χαρακτηριστικα το πλεγμα αυτο που εχει στο logo.mscmkr είπε:
Χωρίς Πλάκα, αυτό έχω ακούσει ότι είναι το μειονεκτημα τους. Βέβαια η επαφή μου με τη Trusart δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση... Αλλά σε 10 λεπτά τι να καταλάβεις; Ασε που σε εντυπωσιάζει η κιθάρα, γιατί οι trusart είναι πράγματι Καλές κιθάρες.mkm είπε:Δεν θα είναι άραγε κρύες (για θερμοκρασία μιλάω) σε σχέση με τις ξύλινες?