Άλλος ένας διαγωνισμός από την Adam

Μόλις κατάλαβα τι κοιτάζουν αυτοί οι δύο στο αυτοκίνητο, στην φωτογραφία του διαγωνισμού.

στο τέλος θα τσακωθούμε. χαχαχαχχα

Τι κοιτάζουν?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Την πόντια να κυνηγάει με ένα πλάστη τον Φώτη στο δρόμο ουρλιάζοντας ...

"Αφού στο δώσανε αυτοί, κάτσε να το πάρεις κι από μένα". :classic_tongue:

μμ

κοντά είμασταν

Εάν στείλω αντικαταστάτη πειράζει; ?

chuck-norris.jpg

Χα....Ας το πάρω εγώ και, φυσικά με γλυκό τρόπο?, θα της πω ότι από δω και πέρα θα παίρνουμε έτοιμες πίτες....

βασικά κοίτα να ξυριστείς και να σινιαριστείς λίγο, γιατί υπόγραψες ότι θα σε βγάλουν φωτογραφία όπου θέλουν στα σαιτ τους...

βασικά κοίτα να ξυριστείς και να σινιαριστείς λίγο, γιατί υπόγραψες ότι θα σε βγάλουν φωτογραφία όπου θέλουν στα σαιτ τους...
Πλάκα κάνεις....! Αυτό γιατί δεν το είδα εγώ; Αμ' έτσι αλλάζει το πράγμα...μάλλον γλυτώνω την μάχη μέχρι εσχάτων με τον Cos....

Επειδή με κάνατε και ζήλεψα απο τα όμορφα που φτιάξατε,έκατσα χθες το βράδυ και ετοίμασα κάτι πρόχειρο για να το προλάβω μέχρι τις 2 Δεκέμβρη.

Πιο πολύ όμως για να μην το πάρει ο Φώτης!!!

Υ.γ Σκέφτομαι να βάλω μια καρδιά να χτυπάει στον ρυθμό σαν μπότα και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι.

Να παρουμε εμεις τα ηχεία, να τα βάλουμε στη μεση, να πλακωθουμε και οποιος μείνει όρθιος θα τα πάρει με την αξία του χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

highlander

Στο τέλος θα τα πάρει μόνο ένας.

Επειδή με κάνατε και ζήλεψα απο τα όμορφα που φτιάξατε,έκατσα χθες το βράδυ και ετοίμασα κάτι πρόχειρο για να το προλάβω μέχρι τις 2 Δεκέμβρη.

Πιο πολύ όμως για να μην το πάρει ο Φώτης!!!

Υ.γ Σκέφτομαι να βάλω μια καρδιά να χτυπάει στον ρυθμό σαν μπότα και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι.

Νικο, αμα το βελτιώσεις ηχητικά, λιγο στη στερεοφωνία να υπάρχει μια κίνηση και ακριβώς όπως ειπες κανα εφφε, ρυθμικο κλπ. είναι πολύ δυνατό. Για να πιάνει όλες τις προϋποθέσεις δηλαδής.

Nice!!!!!

πάντως εγώ θέλω το τρίτο....

Τα ηχεία του πρώτου δεν χωράνε με την καμμία στο ράφι μου

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back