- Πόντοι
- 4,208
Τώρα το έκανες Mclaughlin λαίμαι.έγχορδα και πνευστά....προστέθηκαν...
Respect. :classic_smile:
Τώρα το έκανες Mclaughlin λαίμαι.έγχορδα και πνευστά....προστέθηκαν...
οι πύλες του ανεξήγητου.H official συμμετοχή μου.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα
Αν του Κώστα ειναι Χαρδαβελας, αυτο ειναι σίγουρα για ενημερωτική εκπομπή. Δε μπορώ να εστιάσω με ποιον/ποια θα κόλλαγε πιο πολυ.εξαντλώ την υπομονή σας γιατί το σκαλίζω ακόμα....
μια σχεδόν....αποτοξινωμένη άποψη....
σχεδόν όλα τα ηλεκτρικά...σούτ
Your browser does not support the HTML5 audio tag.
Προβολή συνημμένου 19243
παίδες μπορείτε να κονομησετε με αυτά, μη το υποτιμάτε.
Πρώτα γραψε ΦΑΣΙΟΝ και μετά, αν μείνω ικανοποιημένος, θα σε προωθήσω.Δεν θα με πείραζε να κονομήσω λαίμαι.
Έχεις καμιά άκρη?
Άμα είναι, γράφω.
Πρώτα γραψε ΦΑΣΙΟΝ και μετά, αν μείνω ικανοποιημένος, θα σε προωθήσω.
τους ελεγε Δηλαδή: Πρωτα ΓΔΥΣΟΥ ΦΑΣΙΟΝ; Μερακλής. :classic_biggrin:και τους έλεγε ακριβώς αυτό που έγραψες, μόνο που αντί για την λέξη "γράψε" έβαζε την λέξη "γδύσου".
Αλλο feel εντελως βγαινει.Ειναι ομως πολυ ωραια η μελωδια και χαρακτηριστικη οπως και να την ακουσει κανεις.Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο ολες η πρωτη ηλεκτρικη βερσ,η πιο "ECM" να λεμε.εξαντλώ την υπομονή σας γιατί το σκαλίζω ακόμα....
μια σχεδόν....αποτοξινωμένη άποψη....
σχεδόν όλα τα ηλεκτρικά...σούτ
Your browser does not support the HTML5 audio tag.
Προβολή συνημμένου 19243
Κι εμένα, αλλά με λίγο πιο προσεγμένη μίξη!Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο ολες η πρωτη ηλεκτρικη βερσ,η πιο "ECM" να λεμε.
Φωταρε,αφου ξες οτι αυτα δεν τα ξερω του λογου.Κι εμένα, αλλά με λίγο πιο προσεγμένη μίξη!
.....ναι ενώ εγώ Γιώργαρε είμαι ο μάστερ των μιξεράδων και μαστεράδων.....?, εξπέρ στο είδος και εκφράζω εμπεριστατωμένη γνώμη....?Φωταρε,αφου ξες οτι αυτα δεν τα ξερω του λογου.