μια και έμεινα σαββατιάτικα μέσα, τα παιδία να παίξει λιγουλάκι... με έναυσμα από τα old school του Δημήτρη, γύρισα καμιά 30αριά χρόνια πίσω και με διάθεση (εγώ) να τρολλάρω λίγο τον Γερμανό που είναι υπεύθυνος για τους διαγωνισμούς της ADAM (και ως τώρα οι τελικές επιλογές του πιστεύω ότι έχουν αδικήσει πολλές καλές συμμετοχές), σκάλισα κάτι παλιά αρχεία και βρήκα αυτό το θεματάκι από εισαγωγή κάποιου κομματιού μου από τότε και αφού το κοψα και το ψιλοφούσκωσα, θα του το σερβίρω παρέα με μια φωτό που είχα σκαρώσει για έναν προηγούμενο διαγωνισμό τους ώστε να "ευχαριστηθεί" μια όντως άσχετη με το θέμα μουσική και παραγωγή... :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:
ΥΓ. επ ευκαιρία βέβαια να το αφιερώσω στον
Λάκη μια και είναι full vintage... είχε γίνει στο δωματιάκι μου τότε, με 8καναλο
κασσετόφωνο (ναι Λάκη μου, 8 κανάλια σε 1 όγδοο της ίντσας από τους τρελούς γιαπωνέζους της Yamaha), με electret mic με μπαταρία το κλασικό πια shure sm 96 (τι ωραίο μικροφωνάκι που ήταν :classic_rolleyes: ) και φυσικά Atari ST με κάποια κυρίως Rolandια μιδάκια... ξερς εσύ...?
Προβολή συνημμένου 19237