Για σας!
Ψάχνω να αγοράσω ενισχυτή για το μπάσο μου.
Το μπάτζετ μου είναι max 500 ευρώ
Τον ενισχυτή τον θέλω κυρίως για εξάσκηση στο σπίτι, αλλά μια στο τόσο θα ήθελα να μπορώ να τζαμάρω χαλαρά με κανένα φίλο (Δηλαδή όχι με κανένα drummer που αφήνει το κορμί του πάνω στα τύμπανα ούτε κανέναν κιθαρίστα μου τερματίζει τον ενισχυτή)
Από είδη μουσικής είμαι αρκετά ευέλικτος (stoner, rock, fuck, jazz κλπ) οπότε το φάσμα είναι μεγάλο και όχι τόσο συγκεκριμένο.
Από μια αναζήτηση που έχω κάνει έχω βρει αυτούς τους ενισχυτές:
Gallien Krueger MB115-II
Ampeg BA-115 V2
Fender Rumble 200 2014
EBS Classic Session 120
Έχω δει επίσης:
Markbass CMD JB (αλλά δεν έχει έξοδο για ακουστικά)
TC Electronic BG250-210 (δεν με πολύ ενδιαφέρουν τα εφέ αυτή τη στιγμή οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τα λεφτά άμα είναι να μην χρησιμοποιήσω το TonePrint)
Εσείς τι μου προτείνετε; (είτε από αυτούς είτε από άλλους ενισχυτές)
Δεν έχω κοιτάξει καθόλου για κεφαλί-καμπίνα γιατί δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε αυτά τα λεφτά.
Ψάχνω να αγοράσω ενισχυτή για το μπάσο μου.
Το μπάτζετ μου είναι max 500 ευρώ
Τον ενισχυτή τον θέλω κυρίως για εξάσκηση στο σπίτι, αλλά μια στο τόσο θα ήθελα να μπορώ να τζαμάρω χαλαρά με κανένα φίλο (Δηλαδή όχι με κανένα drummer που αφήνει το κορμί του πάνω στα τύμπανα ούτε κανέναν κιθαρίστα μου τερματίζει τον ενισχυτή)
Από είδη μουσικής είμαι αρκετά ευέλικτος (stoner, rock, fuck, jazz κλπ) οπότε το φάσμα είναι μεγάλο και όχι τόσο συγκεκριμένο.
Από μια αναζήτηση που έχω κάνει έχω βρει αυτούς τους ενισχυτές:
Gallien Krueger MB115-II
Ampeg BA-115 V2
Fender Rumble 200 2014
EBS Classic Session 120
Έχω δει επίσης:
Markbass CMD JB (αλλά δεν έχει έξοδο για ακουστικά)
TC Electronic BG250-210 (δεν με πολύ ενδιαφέρουν τα εφέ αυτή τη στιγμή οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τα λεφτά άμα είναι να μην χρησιμοποιήσω το TonePrint)
Εσείς τι μου προτείνετε; (είτε από αυτούς είτε από άλλους ενισχυτές)
Δεν έχω κοιτάξει καθόλου για κεφαλί-καμπίνα γιατί δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε αυτά τα λεφτά.