- Πόντοι
- 198
Θα βάλω τον υιό μου να κάνει register στο noiz, έτσι για να έχουμε λίγη τάξη εδω μέσα.marathon είπε:Σιγά ρε νειάτο....
Νέστωρα: Ελπίζω να τα καταφέρω! Αν ναι, θα τα πούμε από κοντά (σώπα... :)
Θα βάλω τον υιό μου να κάνει register στο noiz, έτσι για να έχουμε λίγη τάξη εδω μέσα.marathon είπε:Σιγά ρε νειάτο....
Για τον ίδιο λόγο που πολλοί κάνουν κάποιο κλασσικό όργανο, και λίγοι γίνονται συνθέτες τελικά. Είναι άλλες οι διεργασίες και οι απαιτήσεις ενός δημιουργικού μυαλού από αυτές του εκτελεστή.distortion είπε:Εκφράζοντας μια προσωπική απορία,διερωτώμαι πως μια μπάντα που παίζει τόσο καλά και τόσα χρόνια δεν μπαίνει στον πειρασμό να προτείνει πέρα από τα cover και κάτι δικό της.
Ο πειρασμός αφορά την δικιά μου κεφάλα βεβαίως βεβαίως...
Θα ήθελα να ακούσω "πράγματα" από μια τόσο καλή και δεμένη μπάντα.
(Σορρυ αν είμαι εκτός θέματος και λίγο ως πολύ αδιάκριτος,έχετε όλο μου το σεβασμό και την αποδοχή όπως και να χει).
Δηλαδή να γράψει αγγλόφωνους, (ελληνικούς) στίχους ή να παίξει κάτι instumental δικό τους?distortion είπε:διερωτώμαι πως μια μπάντα που παίζει τόσο καλά και τόσα χρόνια δεν μπαίνει στον πειρασμό να προτείνει πέρα από τα cover και κάτι δικό της.
Μιλάς σε τελείως διαφορετικό επίπεδο (no offense για μας που χαζοβαράμε) και ως εκ (Ντεσμον) τούτου έχεις άδικο. Θα σου εξηγούσα και το γιατί αλλά το ξέρεις ήδη απλώς είσαι πολύ ευγενικό παιδί.Nikolas είπε:Για τον ίδιο λόγο που πολλοί κάνουν κάποιο κλασσικό όργανο, και λίγοι γίνονται συνθέτες τελικά.
Πάει όμως με το χρώμα της κιθάρας του?audiokostas είπε:α) Είναι ψιλοροκ και καλά οπότε χωράει στο playlist,
Κατ' αρχάς ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.distortion είπε:Εκφράζοντας μια προσωπική απορία,διερωτώμαι πως μια μπάντα που παίζει τόσο καλά και τόσα χρόνια δεν μπαίνει στον πειρασμό να προτείνει πέρα από τα cover και κάτι δικό της.
Ο πειρασμός αφορά την δικιά μου κεφάλα βεβαίως βεβαίως...
Θα ήθελα να ακούσω "πράγματα" από μια τόσο καλή και δεμένη μπάντα.
(Σορρυ αν είμαι εκτός θέματος και λίγο ως πολύ αδιάκριτος,έχετε όλο μου το σεβασμό και την αποδοχή όπως και να χει).
Χλωμό το κόβω.BigAlejandro είπε:ωραιο ειναι!
ισωςτραβαει λιγο χρονικα!
αλλα μ αρεσει!
φτιαχτε το και αυτο και αλλα!