• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

4(+1) Wheel Drive live@Lazy 24/2/2012.

marathon είπε:
Tρελλός είσαι.....μέχρι και το σωβρακάκι του έχει σήμα Fender...mojo γαρ ;D ;D
Αυτά εννοείς; Δεν είναι Fender αλλά έχουν stratocaster  ;D ;D ;D

well_strung_boxer_shorts.jpg

pericles είπε:
EΠΙΣΗΣ !!!!ΟΙ  πρακτορες μου μεσα στο γκρουπ μου εκμηστηρευτηκαν οτι ο sir είναι limo ....ακουσον -ακουσον ....θα  υπαρχει δε και επιτροπη υποδοχης με ανθη και τετοια κολπα. ;D
Λιμοκοντόρος; ???

Nestoras είπε:
Λιμοκοντόρος; ???
Καλα τα λες ..ετοιμολογια:λιμο -κο-ντορος που σημαινει οτι ο Κο(ς) (Νεστωρ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ

με τη ΛΙΜΟ .

Επισης ο αμπιγιεζ του γκρουπ μου εκμηστηρευτηκε οτι τα ρουχα της εμφανισης (αυριο στο lazy )

ειναι προσωπικη επιλογη του sir-λιμοκοντορου ο οποιος θα εχει και το γενικο προσταγμα αυριο με οτι αυτο συνεπαγεται.

pericles είπε:
Επισης ο αμπιγιεζ του γκρουπ μου εκμηστηρευτηκε οτι τα ρουχα της εμφανισης (αυριο στο lazy )

ειναι προσωπικη επιλογη του sir-λιμοκοντορου ο οποιος θα εχει και το γενικο προσταγμα αυριο με οτι αυτο συνεπαγεται.
Κάτι τέτοιο δηλαδή; Θα είναι πολύ δανδής το αγόρι μας  ;D

sdc13469.jpg

KΑΛΑ ;;;δεν σ'εχει ενημερωσει ο ..SIR ? Ελεος πια ..μα τοσο busy ειναι ...τελευταια στιγμη;; ???

Αρε τι τραβατε και σεις οι πληκτραδες .... :(

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Κάτι τέτοιο δηλαδή; Θα είναι πολύ δανδής το αγόρι μας  ;D
Ρε συ Περιζητητε κατασκοπευεις το κινητο μου;;;;Αυριο κοιτα να εισαι μασκε γιατι θα σε φαω ;D

2 και εμείς θα είμαστε...και μάλιστα ο ένας από τους 2 ντυμένος ντόμινο.....ωραία....

δεν πειράζει...δεν πειράζει....

Nordius είπε:
2 και εμείς θα είμαστε...και μάλιστα ο ένας από τους 2 ντυμένος ντόμινο.....ωραία....

δεν πειράζει...δεν πειράζει....
Νομίζεις.  >:(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πειραζει ;δεν πειραζει Κωστη μου!!!!ΩΧ-ΩΧ-ΩΧ ...αστραψε και βροντηξε ο καπταιν .... ;D

Nordius είπε:
Θα το κατ' ευχαριστηθώ όπως και να'χει ! ;)
Τι έγινε προλάβατε τον ράφτη; Δεν πιστεύω να βγήτε με τίποτα ετοιματζίδικα  ;D

Σύμφωνα με την πρόσκληση που έλαβα, η μπάντα θα παρουσιαστεί με «uniform morning jackets tailor made».  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Σύμφωνα με την πρόσκληση που έλαβα, η μπάντα θα παρουσιαστεί με «uniform morning jackets tailor made».  ;D
Αφού ξέρεις φοράω μόνο "formal night costumes".

Θα ξεκινήσω απευθύνοντας ένα ερώτημα στον SF: Νίκο εχτές το βράδυ (αργά, πολύ αργά) σε έπιασε... λόξιγκας ή φτέρνισμα;  ;D ;D ;D

Αν ναι ήταν γιατί σε μνημόνευα, την ώρα που ο Sir «πάλευε» με την πεταλιέρα του  :D

«Πάρε μια tonelab να βρεις την υγειά σου»  ;D ;D ;D Αυτή ήταν η προβοκατόρικη ατάκα που εκστόμισα όταν προσπαθούσε να βρει ποιο πετάλι ή patch ήταν υπαίτιο  για τις διακοπές στον ήχο  ;D

Βέβαια τι είχε μαζί του, μόνο... 11 πετάλια  :o (που για τον λατρευτό Sir θεωρείται minimum setup  ;D ;D ;D).

Λοιπόν και αφού αναλύσαμε τις αρετές μιας tonelab έναντι των πεταλακίων  ;D, ας πάμε στην ταμπακιέρα.  ;D

Ο έμπειρος και γάτος Νέστωρ την βρήκε την άκρη και δεν πτοήθηκε από την κατάσταση- και από τα σχόλια που κάναμε ως «γέροι του Muppet Show» με τον Περικλή (Pericles)  ;D ;D ;D-  και έπαιξε φανταστικά.

Ήταν η πρώτη φορά που είδα live τα παιδιά (πολλές φορές στο studio) και το συμπέρασμα μου είναι ότι είναι μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) hard rock μπάντα που κυκλοφορεί στην πόλη.

Έχουν μια φωνάρα, τον Μάνο που παίζει και μπάσο και είναι ένα super rhythm section με τον Γιώργο (που είναι παικταράς ντράμερ), δύο κιθαρισταράδες καθώς εκτός από τον Sir υπάρχει και ο Περικλής που είναι η «ήρεμη δύναμη» του γκρουπ και φυσικά τον γνωστό και μη εξαιρετέο Nordius, που είναι εγνωσμένης αξίας  ;D 

Μπράβο στα παιδιά.

ΥΓ1: Sir άντε και του χρόνου με μια tonelab  ;D ;D ;D

ΥΓ2: @Haris φίλε σου χρωστάω μια παρουσία (σ.σ έπαιζε και ο Χάρης εχτές με το συγκρότημα του), αλλά με είχαν... αγκαζάρει οι 4WD εδώ και έναν μήνα  ;D Στο επόμενο σας θα είμαι εκεί. 

ΥΓ3: Καταγγέλλω τον Sir ότι δεν τήρησε το dress code που μας είχε υποσχεθεί  ;D

Ευχαριστώ θερμά  όλους όσους μας τίμησαν χτες με την παρουσία τους. Είχαν φορέσει την καλή τους διάθεση, είχαν τα πειράγματά τους , το χιούμορ τους.

Περάσαμε όμορφα πάνω στην σκηνή και πιστεύω ότι αυτό μεταδώθηκε άμεσα και στο κοινό.

Είχαμε τεχνικές δυσκολίες που δεν μας πτόησαν , αλλά αντιθέτως ξεπεράσαμε τους ευατούς μας.

Χάρηκα που σας είδα παίδες!

Καλα τα ειπε ο terry ετσι ακριβως .Ο κοσμος δε που ειχε ερθει ηξερε τι επροκειτο να  ακουσει (δεν ηταν ασχετος δηλαδη !!) και ετιμησε το group αναλογα.

Ο Terry και εγω πραγματι σαν τους δυο γερους του mapet show ριξαμε καποιες ατακες αλλα γενικα η βραδυα ηταν καλη &φιλικη .Ελαμψαν δια της απουσιας τους διαφορα μελη και ο admin αλλα συγχωρουνται λογω κρισης.

Η μπαντα ειναι αυτο που ειπε ο Terry ...ισως η καλυτερη που κυκλοφορει στην πολη χωρις πλακα.

Αν δε εμπλουτισουν το Ρεπερτοριο με καμμια 10 κομματια απο δυσκολα ''γκρουπς '' αντε πιαστε τους .

Για το rythym section απο τα καλυτερα που υπαρχουν με το Γιωργο να κραταει την μπαντα απιστευτα σταθερα και να μην παρασυρεται σε στιγμες που ανεβαινε το γκαζι η οι νοτες πεφταν σαν σφαιρες πολυβολου(Νεστορας γαρ) ,ο Μανος απο αλλο πλανητη και φωναρα και μπασαρα.

Απιθανος συνδυασμος και δυσευρετος .

Ε μετα απο ολα αυτα ενα μπραβο δεν φτανει οποτε και για τα αλλα παιδια (Κωστας -nordius ,Περικλης κιθαρες -φωνη ) ηταν αψογα.Σημειωτεον ηταν η πρωτη φορα που τους βλεπω live .

Τωρα ο sir εκτος απο το θεμα με τα πεταλια του.... οργωσε την κιθαρα &και το παλκο (και μαμω τις ευκινησιες ο nestoras).

Ενταξει μπορει να μην ''ντυθηκε ''οπως ειχε υποσχεθει αλλα μας αποζημιωσε αρκουντως.

Παιδια (4 wheel drive +1) περασα καλα και σας αρμοζει να παιζετε σε μεγαλυτερα stages .

Aυτα τα ολιγα καλημερα σε ολους.

Υπουργός Οικονομικών της μπάντας: Ημερομίσθιο/2= %^&#@&$. 8)

Nestoras: Γιατί δια 2.  :o

Υπουργός: Γιατί στα μισά κομμάτια έπαιξες. :)

Νestoras: Όχι, σ' όλα έπαιξα. >:(

Υπουργός: Ναι, αλλά στα μισά ακούστηκες. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nestoras είπε:
Υπουργός: Ναι, αλλά στα μισά ακούστηκες. ;D
Δεν υπάρχει θέμα. Έπαιξες τόσες νότες στα υπόλοιπα που έφταναν και για αυτά που δεν ακούστηκαν  ;D

Άξιος. 

Χάρηκα πολύ που βρέθηκα εκεί γιατί :

Άκουσα μια ουσιώδη μπάντα που αποτελείται από μουσικαράδες αλλά υπηρετεί τη μουσική με πειθαρχία , χωρίς να υπάρχει ίχνος ''εγω'' στην παρουσία κανενός  ;)

Κάνει πράξη το ρητό :''δε φταίνε αυτοί που ήρθαν , φταίνε αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν'' . Οπότε τα παιδιά  :P έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εμφανίστηκαν με ενέργεια και καλή διάθεση μπροστά σε σχετικά λίγο κόσμο , αποζημιώνοντας μας και με το παραπάνω .

επίσης .... επιβεβαίωσα ότι προτιμώ τις stratocaster  ;D ;D .... TI ΗΧΑΡΕΣ έχεις βρε Νέστωρ

όταν ακουγόντουσαν  ;D ;D ;D 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back