- Πόντοι
- 38
Οπως σου ειπα και ιδιαιτερως.... :-XLK είπε:Δε με λέ ρε ξάδερφε; Εσύ όταν πίνεις τα βλέπεις μικρότερα; Εγώ τα βλέπω δίπλα. ;D ;D ;D
Οπως σου ειπα και ιδιαιτερως.... :-XLK είπε:Δε με λέ ρε ξάδερφε; Εσύ όταν πίνεις τα βλέπεις μικρότερα; Εγώ τα βλέπω δίπλα. ;D ;D ;D
To τέλος το πετύχαμε ακριβώς όμως. (Είδες η εμπειρία?)freerock1974 είπε:Στο 3:48 γιατι σκυβετε ο ενας απο δω ο αλλος απο κει? ;D
Λες και σας πυροβολουν κανατε! ;D
Ο ενας τα πεταλια,ο αλλος να βγαλει αρμονικη...
Ειναι ισως το μονο μελανο σημειο του βιντεο.
Από πέρυσι έχει μεγαλώσει η σκηνή.Eχω βρεθει στο μαγαζι σε λαιβ πριν τρια χρονια ως πελατης.
Δειχνει πιο μεγαλο στο βιντεο ή εγω δε θυμαμαι καλα γιατι ημουν ζαλισμενος?
Αν δεν ειχε κι αυτη τα μπαρα μπροστα θα ταν πιο ωραιο.(Ειχα σκεφτει τοτε).
Δε με λέ ρε ξάδερφε; Εσύ όταν πίνεις τα βλέπεις μικρότερα; Εγώ τα βλέπω δίπλα. ;D ;D ;D
;D ;D ;DNestoras είπε:Η πολύ πίνεις ή τρως πολλές δίπλες.
Άστο μη το ψάχνεις ,όταν οι άλλοι τα βλέπουν διπλά ,αυτός υποπολλαπλασιάζει ,είναι κολλητός του Μπένι στη μάχη της μείωσης του ελλείμματος ;D ;D ;D ;DLK είπε:Δε με λέ ρε ξάδερφε; Εσύ όταν πίνεις τα βλέπεις μικρότερα; Εγώ τα βλέπω δίπλα. ;D ;D ;D
Αν προτέρως υλοποιήσεις τη δέσμευσή σου για τις μπουγάτσες Θεσσαλονίκης!bluezlick είπε:αλλα νεστορα θα με αφησεις να τζαμαρω με τον πληκτρα σας ε? ;D
θα φερω απο ολες τις γευσεις! μην φοβασε! ;DNestoras είπε:Αν προτέρως υλοποιήσεις τη δέσμευσή σου για τις μπουγάτσες Θεσσαλονίκης!
Υ.Γ. Εγώ σημειωτέον προτιμώ τις αλμυρές.
Xιλ?samy paraga είπε:Άστο μη το ψάχνεις ,όταν οι άλλοι τα βλέπουν διπλά ,αυτός υποπολλαπλασιάζει ,είναι κολλητός του Μπένι στη μάχη της μείωσης του ελλείμματος ;D ;D ;D ;D
Εγω λεω να του πας καμια δίπλα μπας και κανει παραδίπλα(απ τον πληκτρα)...Υ.Γ. Εγώ σημειωτέον προτιμώ τις αλμυρές.
Δεν γίνεται να κουνιέμαι με μία κάμερα, θα βγουν όλα …κουνημένα!LK είπε:edit: προς camera man:
Να μην κρύβεται ο Κώστας…….next time (κουνήσου παιδί μου μην βαριέσαι/ γκομενίζεις/ πίνεις κ.λ.π ;D ;D ;D ) . Ο Drummer είναι καταδικασμένος από τη φύση του.
1) Είπαμε μετά την εξουσία και το χρήμα το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι οι ντράμμερς, να μην τον ξεκάνουμε κιόλας.Haris είπε:1)...οι τρεις θα παίρνουν το Γιώργο (το ντράμερ)
2) και οι άλλες δύο τους υπόλοιπους! ;D
Δεν έχουμε ανάγκη οι ντράμερς, αντέχουμε!Nestoras είπε:1) Είπαμε μετά την εξουσία και το χρήμα το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι οι ντράμμερς, να μην τον ξεκάνουμε κιόλας.
Και δεν το έλεγες πουλάκι μου…….εγώ από τακτ το έκανα (είπα να σιγήσω να μην μαμήσω το thread πριν το live)….μήπως και χαλάσω καμία φάση! Στο επόμενο να δεις τότες. ;D ;D ;DKorgious είπε:...να είχαμε και τόσες σελίδες ενδιαφέροντος πριν το λάιβ..πανευτυχής θα ήμουν..(παράπονο).