• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

B.A.N.D & 4 Wheel Drive live@Lazy Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Costas Siachamis είπε:
Πές μας και για το χρονοδιάγραμμα του live.
~12 hours. Όπα της ο αγγλομαθής. :D

ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ;D ;D....παρακουνται οι προτιθεμενοι να πανε οπως ειναι ενδεδυμενοι καταλληλως .(το αυτο και για τα υποδηματα -Παρακαλω οχι σανταλια -σαγιοναρες -κελεμπιες κλπ)Η ευπρεπεια ειναι μιση αρχοντια (οπως και η καθαριοτητα )Ετσι δεν ειναι κρυριε Ιλαρχε; 8) 8)

pericles είπε:
ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ;D ;D....παρακουνται οι προτιθεμενοι να πανε οπως ειναι ενδεδυμενοι καταλληλως .(το αυτο και για τα υποδηματα -Παρακαλω οχι σανταλια -σαγιοναρες -κελεμπιες κλπ)Η ευπρεπεια ειναι μιση αρχοντια (οπως και η καθαριοτητα )Ετσι δεν ειναι κρυριε Ιλαρχε; 8) 8)

Λεκτικό και γραπτό πάρκινσον ... και φαντασία...τι παίρνεις και δεν μας δίνεις....

:P :P :P :P :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απο αυτο που παιρνω θα σου φερω αυριο για να κανουμε πειραμα πανω σου.Αν δεν φοβασαι ΟΚ.

pericles είπε:
ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ;D ;D....
Πλάκα στην πλάκα, αυτό πήρε το αυτί μου- Hard Rock και όποιος αντέξει οι 4WD σήμερα  8)

Γι αυτό έχει... αγριέψει ο Sir στο διπλανό thread  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πλάκα στην πλάκα, αυτό πήρε το αυτί μου- Hard Rock και όποιος αντέξει οι 4WD σήμερα  8)

Γι αυτό έχει... αγριέψει ο Sir στο διπλανό thread  ;D
To πιο pop γι' απόψε διασκευή στη διασκευή:

Motörhead - Cat Scratch Fever

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ψιτ φίλος, ρωτάει ο κόσμος... Τι ώρα;
Και χτες τον ρώτησα..αλλά δεν απάντησε.

Δεν ξέρει....

Αχαχούχα..καλά ξημερώματα...

Costas Siachamis είπε:
Και χτες τον ρώτησα..αλλά δεν απάντησε.

Δεν ξέρει....

Αχαχούχα..καλά ξημερώματα...
Φίλος είμαστε και κάποιας ηλικίας- όπερ ούτε για γκάζια, ούτε για ξενύχτια  ;D

Άσε δε που θα έρθω με τον γέροντα Περικλή- που αυτός και αν δεν είναι για ξενύχτια  ;D

...καλά κρασιά.... :P

Έτσι όπως μου το περιέγραψες...μου θύμισες τους γέροντες στο Μάπετ Σόου.

Καλή διασκέδαση.

Ρε  τι έγιναν αυτοί... έπαιξαν;

Γιατί πήγα χθες στο Lazy και ήταν μια μπάντα που ο ένας κιθαρίστας ήταν με δυο Les Paul  ;D  Με μια παλιά και μια... άλλη  ;D

Και σκέφτηκα, «αποκλείεται», ο Apos και να μην έχει ούτε μια Stratocaster  :o  ;D

Πάει χάλασε η τάξης του κόσμου...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Και σκέφτηκα, «αποκλείεται», ο Apos και να μην έχει ούτε μια Stratocaster  :o  ;D
Είμαι δεδηλωμένος "άπιστος". ;)

Costas Siachamis είπε:
...εντυπώσεις;

....σχόλια;

...ατμόσφαιρα;
Εγώ από ένα σημείο και ύστερα κουτούλαγα... αλλά ο Περικλής είχε γύρει κανονικά  ;D ;D

Ε, τον ξύπνησα και φύγαμε  ;D ;D ;D ;D ;D

Mε καρφωσες Terry.Eγω δεν ειμαι για να βγαινω ...γιατι αμα βγω πλακωνομαι στις μπυρες και καποια στιγμη βαραινω...και γερνω λιγο ??? ??? ???.Αλλα και ο Τερρυ τα ειχε φτυσει απο νωρις λογω ζεστης ! ;D ;D η λογω του οτι το παιζει μωρο ακομα ...ε τα μωρα δεν αντεχουν την ζεστη ,,, ;D ;D ;D

Περα απο αυτα περασαμε πολυ καλα με τα παιδια να παιζουν εξαιρετικα καλα ,ο Μανος εδινα ρεστα (και γαμω τους performers ) ,oι δυο κιθαρες γαζωνανε κανονικα και ο Γιωργος σφυρηλατουσε σαν τον Ηφαιστο.ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ 8) ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 4Wheel drive . 8)

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΑΠΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ :παρειστικη με κεφι και πλακα.(παρουσια και του longshadow φυσικα)

Απο κοσμο :προς το γεματο το μαγαζι (2 μπαντες γαρ.)

Αυτο το παιδι που ρωταει (ο Κωστακης ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ;;(Εθεαθη σε γνωστο Σουβλατζιδικο της Νικαιας να κατατροπωνει μια πιατελα κοντοσουβλι + διαφορους γυρους κλπ.)

Trending...

Νέα θέματα

Back