• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Driver's hit live@Lazy Παρασκευή 15/2/2013.

Θα είμαι σεκλερός και αδέκαστος κριτής ,όπως αρμόζει σε έναν θρυλικό σερ ;D

Ξεκινάμε απ τα καλά  8)

Ο ήχος σε ενικές γραμμές ήταν καλός ,ακουγόντουσαν όλα και ξεχώριζαν. Ίσως θα έπρεπε λιγάκι και οι 3 χορδοσφίχτες να χαμηλώσουν . Άποψή μου -που περιγράφει και το κοντοκουρεμένο* αφεντικό- είναι πως όλες αυτές οι πεταλιέρες που χρησιμοποιούσαν ο θρυλικός και ο έτερος κιθαρίστας ,είναι άχρηστες . Πλην γουά πέταλ και ελαχίστων ντιλέι, νομίζω η εναλλαγή καναλιών στους ενισχυτές θα ήταν αρκετή και θα γλιτώναμε και τη κατανάλωση ρεύματος ;D

Δεμένη μπάντα σε απαιτητικά κομμάτια διασκευές με σωστά φωνητικά απ τη μόνδελ και τον έτερο κιθαρίστα .Καλό θα ήταν να εμπλουτίσετε παραπάνω τα μπακ βόκαλς ,αφού όλοι πάνω στο πάλκο -πλην νδράμερ το έχετε.

Είναι μια μπάντα που θα πάει κάποιος και θα διασκεδάσει κι αν τύχει κάποιο τραγούδι να μην είναι της αρεσκείας σου ,το επόμενο θάναι αγαπημένο  ;D λεφτά νάχετε μόνο για ποτά  8)

Σκηνική παρουσία  8)

Ο τέρη-Μπέρη-Ροσκομπέρι εκτός από ικανός εις την χορδοσφιχτηκήν ,είναι και η ατραξιόν του γκρουπ πάνω στη σκηνή ;D. Το παρουσιαστικό  του κινησιολογικά και ενδυματολογικά παραπέμπει σε Ζαν Ζακ Μπαρνέλ  8)

Οι υπόλοιποι........

Τι να πεις ,κακά μαντάτα  ;D

Ενδυματολογικά οι 2 κιθαρίστες -ναι και ο θρυλικός- εμφανίστηκαν σαν ακροαριστερή συνιστώσα στο τελευταίο έδρανο του συνεδρίου  ;D. Ντροπή για έναν θρύλο να μου εμφανίζεται με το πουκαμισάκι ακομβίοτο με ένα τι-σερτ της σειράς από μέσα και το σκισμένο τζην . Γνωρίζω πως η κρίση χτυπάει και τους θρύλους  ;D αλλά είμαι σίγουρος πως μέσα στη ντουλάπα του υπάρχει σίγουρα ένα σακκάκι αξιοπρεπες για το θρύλο μας στη σκηνή, ακόμη και σε συνδιασμό με το σκισμένο τζην .

Κινησιολογικά τα γίδια χάλια  ;D Ο έτερος κιθαρίστας λίγο ώρες ,ώρες παρασυρμένος απ το Τέρυ-Μπέρυ εκινήτο ολίγον και συνεσταλμένα . Ο θρύλος ,ακίνητος ανδριάντας στο βωμό  ;D με συσπάσεις στο πρόσωπο ,άμα τη παραγωγή βιρτουόζικων λικς  ;D

Μουσικά αν κάποιος δείχνει να υστερεί σε κλάση στη μπάντα ,στ αυτιά μου ακούστηκε ο νδράμερ,που δεν έκανε κάτι ουσιαστικά λάθος ,απλά δεν είχε αυτό το κάτι παραπάνω................ίσως παραπάνω πρόβες ?

Με άριστα το 10 ,βάζω λοιπόν τγία  ;D ;D ;D

Είπαμε πως είναι μια μπάντα που πας να τη δεις και διασκεδάζεις ,αυτό εκτός από αρκετό ,είναι και δύσκολο στις μέρες μας να το καταφέρνουν. Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως να τους δω και είμαι σίγουρος ότι μπορούν και παραπάνω ώρες να παίζουν απ τις 2 που έπαιξαν.

Αν λείπει κάτι ,αυτό είναι ένας κιμβουρδίστας  ;)

yameth είπε:
Μου 'λεγε ο paragas κάποια στιγμή, "τι τα θέλουν τόσα πεταλάκια... αφού δεν ακούγεται η διαφορά απο το ένα στο άλλο ovedrive". Και δεν είχε πολύ άδικο.
Φυσικά, έχω επιλέξει 3 σχεδόν πανομοιότυπα πετάλια ΤS-9, TS-10, Barber Direct drive με μόνη διαφοροποίηση στο gain, έτσι ώστε, μόνα τους ή και σε συνδιαμούς των 2 αλλά και των 3 να ταιριάζουν στο κάθε τραγούδι.

Δεν ήμουνα πολύ καλά 'χθες, ούτε καλά άκουγα και αυτό φάνηκε και στο παίξιμο και στη διάθεσή μου. Ευτυχώς πήραν τη μπάντα πάνω τους οι 2 _έρυδες οπότε όλα καλά.

@Samy: Θεωρώ ότι ήμουν πολύ ωραία ντυμένος και η απόδειξις ήτο τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν μετά τη λήξη του live. ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back