Ναι εσύ αυτά περίμενες για να το επιβεβαιώσεις..! Είμαι σίγουρος πως αν δεν άκουγες καλό ήχο θα το γύρναγες στις Gibson. ;Dkostas80 είπε:επίσης .... επιβεβαίωσα ότι προτιμώ τις stratocaster
Ναι εσύ αυτά περίμενες για να το επιβεβαιώσεις..! Είμαι σίγουρος πως αν δεν άκουγες καλό ήχο θα το γύρναγες στις Gibson. ;Dkostas80 είπε:επίσης .... επιβεβαίωσα ότι προτιμώ τις stratocaster
Ρε παιδια ποιος ειναι ο Υπουργος...εχω κατι αιτηματα ;DNestoras είπε:Υπουργός Οικονομικών της μπάντας: Ημερομίσθιο/2= %^&#@&$. 8)
Nestoras: Γιατί δια 2.
Υπουργός: Γιατί στα μισά κομμάτια έπαιξες.
Νestoras: Όχι, σ' όλα έπαιξα. >
Υπουργός: Ναι, αλλά στα μισά ακούστηκες. ;D
Κώστα ευχαριστώ που ήρθες και γνωριστήκαμε καθώς και για τα καλά λόγια.kostas80 είπε:Χάρηκα πολύ που βρέθηκα εκεί γιατί :
Άκουσα μια ουσιώδη μπάντα που αποτελείται από μουσικαράδες αλλά υπηρετεί τη μουσική με πειθαρχία , χωρίς να υπάρχει ίχνος ''εγω'' στην παρουσία κανενός
Κάνει πράξη το ρητό :''δε φταίνε αυτοί που ήρθαν , φταίνε αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν'' . Οπότε τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εμφανίστηκαν με ενέργεια και καλή διάθεση μπροστά σε σχετικά λίγο κόσμο , αποζημιώνοντας μας και με το παραπάνω .
επίσης .... επιβεβαίωσα ότι προτιμώ τις stratocaster ;D ;D .... TI ΗΧΑΡΕΣ έχεις βρε Νέστωρ
όταν ακουγόντουσαν ;D ;D ;D
Ο συνονόματος.Ρε παιδια ποιος ειναι ο Υπουργος...εχω κατι αιτηματα ;D