• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

4 Wheel Drive, live στο Lazy Παρασκευή 12 Μάρτη.

marathon είπε:
Σιγά ρε νειάτο....
Θα βάλω τον υιό μου να κάνει register στο noiz, έτσι για να έχουμε λίγη τάξη εδω μέσα. ;)
Νέστωρα: Ελπίζω να τα καταφέρω! :) Αν ναι, θα τα πούμε από κοντά (σώπα...  ::))

Εκφράζοντας μια προσωπική απορία,διερωτώμαι πως μια μπάντα που παίζει τόσο καλά και τόσα χρόνια δεν μπαίνει στον πειρασμό να προτείνει πέρα από τα cover και κάτι δικό της.

Ο πειρασμός αφορά την δικιά μου κεφάλα βεβαίως βεβαίως...

Θα ήθελα να ακούσω "πράγματα" από μια τόσο καλή και δεμένη μπάντα.

(Σορρυ αν είμαι εκτός θέματος και λίγο ως πολύ αδιάκριτος,έχετε όλο μου το σεβασμό και την αποδοχή όπως και να χει).  :)

distortion είπε:
Εκφράζοντας μια προσωπική απορία,διερωτώμαι πως μια μπάντα που παίζει τόσο καλά και τόσα χρόνια δεν μπαίνει στον πειρασμό να προτείνει πέρα από τα cover και κάτι δικό της.

(Σορρυ αν είμαι εκτός θέματος και λίγο ως πολύ αδιάκριτος,έχετε όλο μου το σεβασμό και την αποδοχή όπως και να χει).  :)
Για τον ίδιο λόγο που πολλοί κάνουν κάποιο κλασσικό όργανο, και λίγοι γίνονται συνθέτες τελικά. Είναι άλλες οι διεργασίες και οι απαιτήσεις ενός δημιουργικού μυαλού από αυτές του εκτελεστή.
Να σημειώσω, φυσικά, ότι δε μειώνω κανέναν έτσι, ούτε εννοώ τίποτε κακό, απλά εξηγώ έναν πιθανό λόγο.

Πάντως, να ομολογήσω οτι κι εγώ θα περίμενα από μια καλή μπάντα να παίζει ΚΑΙ δικά της κομμάτια (από την άλλη εγώ δεν το έχω κάνει ακόμη, άρα...  ::))

distortion είπε:
διερωτώμαι πως μια μπάντα που παίζει τόσο καλά και τόσα χρόνια δεν μπαίνει στον πειρασμό να προτείνει πέρα από τα cover και κάτι δικό της.
Δηλαδή να γράψει αγγλόφωνους, (ελληνικούς) στίχους ή να παίξει κάτι instumental δικό τους?

Nikolas είπε:
Για τον ίδιο λόγο που πολλοί κάνουν κάποιο κλασσικό όργανο, και λίγοι γίνονται συνθέτες τελικά.
Μιλάς σε τελείως διαφορετικό επίπεδο (no offense για μας που χαζοβαράμε) και ως εκ (Ντεσμον) τούτου έχεις άδικο. Θα σου εξηγούσα και το γιατί αλλά το ξέρεις ήδη απλώς είσαι πολύ ευγενικό παιδί.  ;)

ΚΑι μιας και είπε κι ο Μάραθος για καινούρια κομμάτια, μου ήρθε μια ΙΔΕΑ. Στο live μπορείτε να παίξετε και κάτι πιασάρικο. Το Love in elevator ας πούμε.

α) Είναι ψιλοροκ και καλά οπότε χωράει στο playlist,

β) Μπορεί να σας ακούσει ο ατζέντης που κλείνει την συναυλία τους στην Αθήνα και να σας βάλει open act και ταυτόχρονα

γ) έχει και την λέξη elevator οπότε μπορείτε να το αφιερώσετε στον Μάραθο που του αρέσουν τα ασανσερ και η μουσική τους

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
α) Είναι ψιλοροκ και καλά οπότε χωράει στο playlist,
Πάει όμως με το χρώμα της κιθάρας του?

distortion είπε:

Κατ' αρχάς ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Οι 4 W.D. είναι μια περίεργη φάση από 4 διαφορετικούς τύπους που ο καθένας είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές να γράψουμε κάτι δικό μας που πάντα μένει ημιτελές. Άλλες φορές ο στιχουργός δεν ολοκληρώνει το στίχο, άλλες φορές ο τραγουδιστής δεν έχει έτοιμη μελωδική γραμμή, άλλες οι κιθαρίστες δεν έχουν καταλήξει τι θα παίξουν κ.ο.κ.

Σας παραθέτω ένα ημιτελές δικό μας κομμάτι όπου ο έτερος δεν έχει γράψει κιθάρα και η φωνή είναι ντέμο.

Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα κομμάτια που παίζουμε δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστά οπότε μπορείτε να τα φαντάζεστε σαν δικά μας.

4-W._D..wma

Attachments

ωραιο ειναι!

ισωςτραβαει λιγο χρονικα!

αλλα μ αρεσει!  :)

φτιαχτε το και αυτο και αλλα! :)

BigAlejandro είπε:
ωραιο ειναι!

ισωςτραβαει λιγο χρονικα!

αλλα μ αρεσει!  :)

φτιαχτε το και αυτο και αλλα! :)
Χλωμό το κόβω.

Σκοπός μας ήταν να γίνει edit ως προς το χρόνο.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά και με απόλυτη σαφήνεια είχαν πει και οι Four Tops: "Ααααϊ 'λ μπι δεεερ…"  8)

Λαιπων...Μπάμπ για την βραδιά!

Εγώ με την Εύη (την γυναίκα μου, όχι την εδώ) θα έρθουμε! Είναι και δίπλα μας, πώς να το χάσουμε; ;)

άλλος κανείς;

Κάθε φορά που βλέπω τους 4WD τους εκτιμώ και πιο πολύ.

(Το ταυράκι τά σπαγε..)

Καλημέρες!

;)

Εξαιρετική μπάντα (αλλά αυτό το ξέραμε), περάσαμε πολύ καλά με το Νικόλα και το Μιχάλη (αλλά αυτό το περιμέναμε) και στο τέλος ψιλοτζαμάραμε κιόλας (αυτό ήταν έκπληξη!).

Δύο κιθαρίστες που συνδυάζονται άψογα, ξέρουν που πατάνε, που να τα χώσουν και που να κρατηθούν πίσω, ένας ντράμερ με δυνατό χτύπημα, που το rock παίξιμο του βγαίνει εντελώς αβίαστα και δίνει ένα ακλόνητο γκρουβ, και ένας τραγουδιστής/μπασίστας/φρόντμαν, που καλύπτει και τους τρεις ρόλους εκπληκτικά.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ροκ γκρουπ;

Όσο για το Νέστορα, φοβερή στωική φιγούρα επάνω στη σκηνή, μια εικόνα που έρχεται σε αντίθεση με την τρομερή ενέργεια που βγάζει στο παίξιμό του.

Αυτά, και να τους δείτε με την πρώτη ευκαιρία!      

Μονο που σε αφήσαμε νωρίς... :( Και ο Μιχάλης κι εγώ φύγαμαι στο διάλειμα. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο πολύ (αν και η οικογενιακή ζωή με κυνηγάει ακομη και τα βράδια!)

Η παράσταση ήταν σούπερ, τα παιδιά, και οι τέσσερεις, ήταν πολύ, πολύ καλοί, και η παρέα επίσης πολύ ωραία!

Ευχαριστώ πολύ όλους τους Noizάδες που με τίμησαν με τη παρουσία τους. Είμαι πολύ τυχερός που πέρυσι ανακάλυψα το forum και έκτοτε έχω γνωρίσει εκπληκτικούς ανθρώπους- μουσικούς, που μπορείς να τους κάνεις παρέα και εκτός των αυστηρών πλαισίων της μουσικής.

E, ρε γαμωτο, τι χανω :(

Να στε καλα παιδες. Τα χαιρετισματα μου σε ολους

Να πω κι εγώ, έστω και με καθυστέρηση, πως ήταν πολύ ωραία από όλες τις απόψεις (μουσική, παρέα κ.τ.λ.).

Υ.Γ. Η νέα SG του Περικλή (ελπίζω να μην κάνω λάθος το όνομα) βγήκε πάρα πολύ ωραία (Frank Marino ένα πράγμα...) και το λέω γιατί την προηγούμενη φορά που σας είδα στο Irish Bar ήταν σαν να μην υπήρχε.

Στο επανιδείν!

Trending...

Νέα θέματα

Back