Θες και κούτσουρο, έγινες πατέρας βρε.Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Βίντεο βέβαια που μου θυμίζει τούτο: Τι θα γίνει με το κούτσουρο;![]()
Είναι καλή η μπάντα γι' αυτό. Χαχχαχαχαχαα, thanks Σπύρο.Super. Σας είχα δει και live μια φορά εκεί στο lazy χωρίς τον Κώστα όμως. Ερώτησις: με τι μηχάνημα έχουν γραφτεί τα βίντεα; Γιατί ο ήχος για κάμερα είναι πολύ καλός.
ΤΝΤ ή Γενική ταχυδρομική;LK είπε:Στειλώ μου να το δω σε βιντεοκασσετα, δεν μπορώ τα πσιφιακά videos.
Όπως αγαπάτε/ Δικά μου τα έξοδα.Costas Siachamis είπε:ΤΝΤ ή Γενική ταχυδρομική;
Έξοδα παραλήπτη. Αντικαταβολή. Τιμή λιανικής σε p.m.
The one and only or the only one. 8)Costas Siachamis είπε:...LK, this is THE customer.
Όχι για εμένα... για τα παιδιά ;DNestoras είπε:Θες και κούτσουρο, έγινες πατέρας βρε.
Στο δικό σου θα το κάνω.samy paraga είπε:Διέπραξες ιεροσυλία βάρβαρε βασιλιά της Πυέλου λαίμαι . Η εισαγωγή, δεν πήγε προς τα κει που έπρεπε
Ο Μάνος Δούκας- φωνάρα 8)AuditoryDriving είπε:Ποιος τραγουδάει ρε παιδιά; Απο ενα σκανάρισμα έπεσα στο no quarter, εξαιρετικο![]()
O Μάνος εγκατέλειψεTerry RoscoeBeck5 είπε:Ο Μάνος Δούκας- φωνάρα 8)
Thanks!AuditoryDriving είπε:Ποιος τραγουδάει ρε παιδιά; Απο ενα σκανάρισμα έπεσα στο no quarter, εξαιρετικο![]()
Αλλά τίγρηδες!.O Μάνος εγκατέλειψε
O Lemmy έφυγε
μείναμε λίγοι...
Γιώργη, πολύ τιμητικά τα σχόλιά σου. Thanks!gvour είπε:Oμορφα πραγματα-τι ωραιο το Johnny the fox.
Εγγυημενα καλη μπαντα.Και τοτε και τωρα.
Ο Μανος φωναρα οπως προειπαν οι καλοι φιλοι ανωθεν,το ιδιο βεβαια ισχυει και
για την Εβελινα.
Στην τελικη μπαντα που αξιζει να τη δει κανεις,θα γουσταρει.