- Πόντοι
- 1,168
Κατ' αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για το χρόνο και τα σχόλιά σας. Μην όμως δημιουργηθεί πεδίο αντιπαραθέσεων στο thread. Εγώ σαν ακροατής είμαι δυσκολότερος από την πλειονότητα των μελών του φόρουμ και πολλές φορές οι επισημάνσεις μου έχουν ''στενοχωρήσει'' αρκετούς. Φυσικά θα πρέπει ν' αναδεικνύονται όλα τα λάθη και οι στραβοτιμονιές, προς βελτίωση του ήχου της κάθε μπάντας, του κάθε εκθέτη της οποιαδήποτε δουλιάς του.
Τώρα αν εγώ δεν συμμετείχα στη μπάντα και έκανα κριτική, σίγουρα θα εκθείαζα τη συγκεκριμένη προσπάθεια γιατί έχει μυρωδιά παρελθόντος, και μάλλον δεν θα στεκόμουνα στα φαλτσάκια των τραγουδιστών (που όντως υπάρχουν), καθότι ερμηνευτικά παίρνουν από 'μένα άριστα.
Ίσως εκεί να ήθελε να επικεντρωθεί και ο Περικλής και όχι να κάνει το δικηγόρο όπως τον αποκαλέσατε.
Υ.Γ. Άκουσα και κάτι κούφιες στη κιθάρα μου, πάω ν' αυτομαστιγωθώ. ;D
Τώρα αν εγώ δεν συμμετείχα στη μπάντα και έκανα κριτική, σίγουρα θα εκθείαζα τη συγκεκριμένη προσπάθεια γιατί έχει μυρωδιά παρελθόντος, και μάλλον δεν θα στεκόμουνα στα φαλτσάκια των τραγουδιστών (που όντως υπάρχουν), καθότι ερμηνευτικά παίρνουν από 'μένα άριστα.
Ίσως εκεί να ήθελε να επικεντρωθεί και ο Περικλής και όχι να κάνει το δικηγόρο όπως τον αποκαλέσατε.
Υ.Γ. Άκουσα και κάτι κούφιες στη κιθάρα μου, πάω ν' αυτομαστιγωθώ. ;D