- Πόντοι
- 18
+ 1000messalion είπε:Εγω ξερω να πω οτι το κιθαρονι λαλαει ΠΟΛΥ ομορφα και γλυκά...
και επισης οτι αυτο που κανουν τα παιδια εδω μεσα ειναι "οργανοποιια" και οχι "ξυλουργικη" που κανουμε οι υπολοιποι ;D
claps claps
+ 1000messalion είπε:Εγω ξερω να πω οτι το κιθαρονι λαλαει ΠΟΛΥ ομορφα και γλυκά...
και επισης οτι αυτο που κανουν τα παιδια εδω μεσα ειναι "οργανοποιια" και οχι "ξυλουργικη" που κανουμε οι υπολοιποι ;D
claps claps
Ευχαριστώ!shelter είπε:Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω να την δω απο κοντά στην έκθεση. :-[
Συγχαρητήρια βέβαια και πάλι. Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.
Υ.Γ: η τελεκαστερ τι έγινε?
Άντε ωραία περιμένουμε.nasokosm είπε:H tele περιμένει υπομονετικά τη σειρά της αν έχουμε εξέλιξη θα την ποστάρουμε![]()
Ναι αλλα full hollow, L5 style, έχεις...? ;D ;D ;Dnasokosm είπε:Ευχαριστώ!
Φτιάχνουμε για να έχουμε, να μη γίνει αυτοσκοπός..
Καλά μ έστειλες τώρα.... θα πιάσω δουλειά σιγά σιγά μόλις βρω σφενδάμι σε υπερ ευχαριστώ!nasokosm είπε:Αργύρη εγώ δεν ξεκίνησα με αυτό αλλά ειναι πολύ καλό σχέδιο για 335
Οχι,εχω μια Epiphone Joe Pass που με κάποιες αλλαγές σε μαγνήτη, καβαλάρη παίζει αξιοπρεπέσταταshelter είπε:Ναι αλλα full hollow, L5 style, έχεις...? ;D ;D ;D
Γιατί τη θές, σου κάθησε στο μάτι?messalion είπε:Εγω θελω την παλιά ;D ;D ;D
Κουκλα Νασε.....![]()
Σουπερ φαινεται Νασο!nasokosm είπε:Μετά απο πολύ καιρό ξεκίνησα το βάψιμο, επιτέλους είπα να μου κάνω ένα χριστουγενιάτικο δώρο: μια τελειωμένη κιθάρα
Η κιθάρα παίζει τοσο καλά που δεν ήθελα να την αποχωριστώ ούτε λεπτό, τώρα θα περιμένω 2-3 βδομάδες να τελειώσει![]()
Το χρώμα ειναι νερου που περνιέται με σφουγγαράκι απ ευθείας στο ξύλο.ratman είπε:Πολύ ωραία μπράβο σου..!! Μπορείς να μας πεις κ τον τρόπο που την έβαψες κ τ βερνίκια έχεις βάλει πάνω στην κυρία..?
Εξαιρετικός ως πάντοτε!! Μπράβο κι από μένα!!!nasokosm είπε:Το χρώμα ειναι νερου που περνιέται με σφουγγαράκι απ ευθείας στο ξύλο.
Ειναι mix ενα κόκκινο που ειχα σε σκόνη απο παλιά και magenta σε μπουκαλάκι για εκτυπωτη HP ;D
Ετσι φτιάχτηκε αυτό το υπέροχο βυσινί
Το βερνίκι ειναι νιτροκιτταρίνης της ERLAC και το ρίχνω με πιστόλι και κομπρεσσέρ.
το νίτρο πόσα χέρια τ περνάς? πόσο χρόνο θέλει να στεγνώσει για τ επόμενο χέρι? συγνώμη αν σε κουράζω αλλά ροτόντας πας στην πόλη !!!! ;Dnasokosm είπε:Το χρώμα ειναι νερου που περνιέται με σφουγγαράκι απ ευθείας στο ξύλο.
Ειναι mix ενα κόκκινο που ειχα σε σκόνη απο παλιά και magenta σε μπουκαλάκι για εκτυπωτη HP ;D
Ετσι φτιάχτηκε αυτό το υπέροχο βυσινί
Το βερνίκι ειναι νιτροκιτταρίνης της ERLAC και το ρίχνω με πιστόλι και κομπρεσσέρ.