335 κατασκευές

Εγω ξερω να πω οτι το κιθαρονι λαλαει ΠΟΛΥ ομορφα και γλυκά...

και επισης οτι αυτο που κανουν τα παιδια εδω μεσα ειναι "οργανοποιια" και οχι "ξυλουργικη" που κανουμε οι υπολοιποι  ;D

Μπραβο και παλι που αν και δεν εχω τις γνωσεις πολλες φορες να κατανοησω ακριβως την ολη διαδικασια (γιατι ειμαι και οπτικος τυπος παναθεμα με :D ) αισθανομαι παρακολουθωντας το θρεντ να "ζωντανευει" κατι που πιο πριν ηταν "αψυχο"

claps claps

messalion είπε:
Εγω ξερω να πω οτι το κιθαρονι λαλαει ΠΟΛΥ ομορφα και γλυκά...

και επισης οτι αυτο που κανουν τα παιδια εδω μεσα ειναι "οργανοποιια" και οχι "ξυλουργικη" που κανουμε οι υπολοιποι  ;D

claps claps
+ 1000

Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω να την δω απο κοντά στην έκθεση. :-[

Συγχαρητήρια βέβαια και πάλι. Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Υ.Γ: η τελεκαστερ τι έγινε?

shelter είπε:
Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω να την δω απο κοντά στην έκθεση. :-[

Συγχαρητήρια βέβαια και πάλι. Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Υ.Γ: η τελεκαστερ τι έγινε?
Ευχαριστώ!

Μετά την έκθεση δεν έχω αγγίξει τίποτα απο εργαλεία μόνο τα όργανα :D

Φτιάχνουμε για να έχουμε, να μη γίνει αυτοσκοπός..

H tele περιμένει υπομονετικά τη σειρά της αν έχουμε εξέλιξη  θα την ποστάρουμε :D

nasokosm είπε:
H tele περιμένει υπομονετικά τη σειρά της αν έχουμε εξέλιξη  θα την ποστάρουμε :D
Άντε ωραία περιμένουμε. :D

nasokosm είπε:
Ευχαριστώ!

Φτιάχνουμε για να έχουμε, να μη γίνει αυτοσκοπός..
Ναι αλλα full hollow, L5 style,  έχεις...?  ;D ;D ;D

nasokosm είπε:
Αργύρη εγώ δεν ξεκίνησα με αυτό αλλά ειναι πολύ καλό σχέδιο για 335
Καλά μ έστειλες τώρα.... θα πιάσω δουλειά σιγά σιγά μόλις βρω σφενδάμι σε υπερ ευχαριστώ!

shelter είπε:
Ναι αλλα full hollow, L5 style,  έχεις...?  ;D ;D ;D
Οχι,εχω μια Epiphone Joe Pass  που με κάποιες αλλαγές σε μαγνήτη, καβαλάρη παίζει αξιοπρεπέστατα :D

Θα έρθει και η σειρά της.

Μετά απο πολύ καιρό ξεκίνησα το βάψιμο, επιτέλους είπα να μου κάνω ένα χριστουγενιάτικο δώρο: μια τελειωμένη κιθάρα

Η κιθάρα παίζει τοσο καλά που δεν ήθελα να την αποχωριστώ ούτε λεπτό, τώρα θα περιμένω 2-3 βδομάδες να τελειώσει :(

DSC_2099B.jpg

DSC_2100B.jpg

DSC_2121.JPG

DSC_2128.JPG

Αχ, αχ, αχ (Άγιε Βασίλη μου, μήπως μπορείς να μου φέρεις ....)! :o

messalion είπε:
Εγω θελω την παλιά  ;D ;D ;D

Κουκλα Νασε.....  ;)
Γιατί τη θές, σου κάθησε στο μάτι?

Πάντως τώρα που δεν παίζω την κόκκινη και έχω τη παλιά  την ξαναεκτίμησα: έχει κάπως πιο Scofildικό ήχο και κυρίως ειναι ελαφριά :D

Νασο κουκλα γινεται δεν το συζηταμε, το στρωσιμο φαινεται αψογο!

nasokosm είπε:
Μετά απο πολύ καιρό ξεκίνησα το βάψιμο, επιτέλους είπα να μου κάνω ένα χριστουγενιάτικο δώρο: μια τελειωμένη κιθάρα

Η κιθάρα παίζει τοσο καλά που δεν ήθελα να την αποχωριστώ ούτε λεπτό, τώρα θα περιμένω 2-3 βδομάδες να τελειώσει :(
Σουπερ φαινεται Νασο!

Κανε λιγο υπομονη και παιζε με τις αλλες.

Θα ναι πιο ομορφη μετα.

Πολύ ωραία μπράβο σου..!!  Μπορείς να μας πεις κ τον τρόπο που την έβαψες κ τ βερνίκια έχεις βάλει πάνω στην κυρία..?

ratman είπε:
Πολύ ωραία μπράβο σου..!!  Μπορείς να μας πεις κ τον τρόπο που την έβαψες κ τ βερνίκια έχεις βάλει πάνω στην κυρία..?
Το χρώμα ειναι νερου που περνιέται με σφουγγαράκι απ ευθείας στο ξύλο.

Ειναι mix ενα κόκκινο που ειχα σε σκόνη απο παλιά  και magenta σε μπουκαλάκι για εκτυπωτη HP  ;D

Ετσι φτιάχτηκε αυτό το υπέροχο βυσινί :D

Το βερνίκι ειναι νιτροκιτταρίνης της ERLAC και το ρίχνω με πιστόλι και κομπρεσσέρ.

nasokosm είπε:
Το χρώμα ειναι νερου που περνιέται με σφουγγαράκι απ ευθείας στο ξύλο.

Ειναι mix ενα κόκκινο που ειχα σε σκόνη απο παλιά  και magenta σε μπουκαλάκι για εκτυπωτη HP  ;D

Ετσι φτιάχτηκε αυτό το υπέροχο βυσινί :D

Το βερνίκι ειναι νιτροκιτταρίνης της ERLAC και το ρίχνω με πιστόλι και κομπρεσσέρ.
Εξαιρετικός ως πάντοτε!! Μπράβο κι από μένα!!!

Εννοείται πως πρέπει να την ακούσω από κοντά amped κάποια στιγμη....

Μπράβο και από μένα!

Σε 3 βδομάδες, μια χαρά Χριστουγεννιάτικο δωράκι θα είναι!  :D

Trending...

Νέα θέματα

Back