335 κατασκευές

messalion είπε:
Ακομα ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω πως περνας νιτρο και δεν περιμενεις 3 εβδομαδες μεχρι να ειναι ετοιμο το οργανο κ.τ.λ. (εννοω με τριψιματα)  ;D ;D
Χρηστο βιάζεσαι!

Πέρασα μόνο το χρώμα νερού, τώρα περνάω σήλερ νίτρου για να κλείσει λίγο τους πόρους ιδιαίτερα στο μαονένιο μπράτσο πιο πολλά χέρια και μετα το σχετικό τρίψιμο θα πέσουν τα χέρια νίτρου.

Συνήθως τρία χέρια τη μέρα για τρείς μέρες με ενδιάμεσα ελαφρά τριψίματα, μετα περιμένουμε δυο τρείς βδομάδες να στεγνώσει καλα πριν τα τελικά τριψίματα και γιάλισματα ;D

Οπως καταλαβαίνεις δεν προλαβαίνω να τη γιαλίσω μέχρι το Σάββατο οπότε θα την εχω μαλλον  σε  semimat φινίρισμα  ;D

Την Tele δυστηχώς δεν τη προλαβαίνω :(

Ετοιμη για ακρόαση :D

DSC_0570.JPG

Τι κουκλαρα εφτιαξες παλι ρε Νασο ? συγχαρητηρια φιλε μου και καλοπαιχτη  ;)

Κριμα να μην μπορω να την θαυμασω απο κοντα :(

messalion είπε:
Τι κουκλαρα εφτιαξες παλι ρε Νασο ? συγχαρητηρια φιλε μου και καλοπαιχτη  ;)

Κριμα να μην μπορω να την θαυμασω απο κοντα :(
δεν θα σε δουμε Χρήστο στα μέρη μας?

και που να ακούσεις την Blues King :D

μου αρέσει πάρα πολύ τ χρώμα είναι πού (ζεστό) .Εγω πάντως θα έβαζα χρυσά μεταλλικά μέρει με άσπρα  τα pickguard τούς μαγνήτες , έχω κώλυμα  :D

ratman είπε:
μου αρέσει πάρα πολύ τ χρώμα είναι πού (ζεστό) .Εγω πάντως θα έβαζα χρυσά μεταλλικά μέρει με άσπρα  τα pickguard τούς μαγνήτες , έχω κώλυμα  :D
Το χρώμα όπως φαίνεται εδώ δεν είναι ακριβώς ίδιο, για να το δεις καλα θέλει φυσικό φωτισμο.

Και μενα μου αρέσουν τα χρυσά αλλα μετα απο κάποια χρόνια φεύγουν οι επιχρυσώσεις και μένει το ...νίκελ, οπότε πήγα απ ευθείας σε νίκελ :D

Λείπει το πίκ γκαρντ, θα δούμε

Τώρα τρέχω γιατι η κιθάρα μονταρίστηκε γρήγορα για τις ανάγκες της έκθεσης που είναι σήμερα, λεπτομέρειες σε άλλο θρεντ :D

Ωραίο και πάλι.

Τί μαγνήτη φοράς στη θέση neck για τον 59 μου ακούγεται.

kbasilis είπε:
Ωραίο και πάλι.

Τί μαγνήτη φοράς στη θέση neck για τον 59 μου ακούγεται.
Καλά το ακούς, ειναι  Gibson 490 neck , 498 bridge  που ειναι PAF βασικά.

Το δευτερο κλιπ  το έκοψα στη μέση με εναν wave editor  freeware και έχασε τη ζωντάνια και τα πρίμα της αρχικής ηχογράφησης με το Tascam DR 05.

Εχω ήδη τον 57 clasic και θα τον αλάξω με τη πρώτη ευκαιρία.

Αυτό που εδώ δεν ακούγεται ευκολά ειναι οτι λόγω διαφορετικής κατασκευής η κιθάρα έχει σημαντικά μεγαλύτερη μάζα και έχει εξαιρετικό sustain , ποστάρω και μια άλλη ηχογράφηση που στην αρχή παίζω τις χορδές ανοικτές και φαίνεται το πολύ sustain :D

Ελπίζω να μη φρικάρεις με το παίξιμο ;D

335_Visini_490_498.mp3

Attachments

Νασο μου και απο μενα συγχαρητηρια για την ολοκληρωση της κατασκευης σου  :D

Τα ηχητικα κλιπς ειναι πολυ καλα και ξεχωριζουν το ποιον του οργανου που κατασκευασες

1 ερωτηση και αμα ξερεις μου απαντας  :)

Γιατι ειναι τοσο μπασομεσαία ? θελω να πω οτι φυσικα και οι μαγνητες παιζουν τον ρολο τους σε αυτο αλλα οχι τοσο..... σε τι λες να οφειλετε ?

Φιλικα panda  :D

messalion είπε:
Νασο μου και απο μενα συγχαρητηρια για την ολοκληρωση της κατασκευης σου  :D

Τα ηχητικα κλιπς ειναι πολυ καλα και ξεχωριζουν το ποιον του οργανου που κατασκευασες

1 ερωτηση και αμα ξερεις μου απαντας   :)

Γιατι ειναι τοσο μπασομεσαία ? θελω να πω οτι φυσικα και οι μαγνητες παιζουν τον ρολο τους σε αυτο αλλα οχι τοσο..... σε τι λες να οφειλετε ?

Φιλικα panda  :D
Χρήστο σ ευχαριστώ.

Φιλικά ή όχι οι ερώτήσεις κατανόησης ειναι καλοδεχούμενες :D

Κοιταξε επειδή δεν συμπαθώ και πολύ τα πρίμα ειναι σχεδόν κομμένα και απο τους δύο ενισχυτές.

Οι συγκεκριμένοι μαγνήτες ειναι αρκετά πριμαριστοί και δεν είπα οτι η κιθάρα αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου... ρυθμιστικά ποτς με αποτέλεσμα τα πρίμα να είναι ψηλότερα και δεν ακούγονται γιατί οπως είπαμε  ειναι κομμένα απο τους ενισχυτές,  στον Vox- drive ειναι στο μηδέν και στον fender-clean στο τρία.

nasokosm είπε:
Χρήστο σ ευχαριστώ.

Κοιταξε επειδή δεν συμπαθώ και πολύ τα πρίμα ειναι σχεδόν κομμένα και απο τους δύο ενισχυτές.

Οι συγκεκριμένοι μαγνήτες ειναι αρκετά πριμαριστοί και δεν είπα οτι η κιθάρα αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου... ρυθμιστικά ποτς με αποτέλεσμα τα πρίμα να είναι ψηλότερα και δεν ακούγονται γιατί οπως είπαμε  ειναι κομμένα απο τους ενισχυτές,  στον Vox- drive ειναι στο μηδέν και στον fender-clean στο τρία.
Τώρα που είπες fender φοβερά καθαρά(άσχετο).

nasokosm είπε:
Χρήστο σ ευχαριστώ.

Οι συγκεκριμένοι μαγνήτες ειναι αρκετά πριμαριστοί και δεν είπα οτι η κιθάρα αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου... ρυθμιστικά ποτς με αποτέλεσμα τα πρίμα να είναι ψηλότερα και δεν ακούγονται γιατί οπως είπαμε  ειναι κομμένα απο τους ενισχυτές,  στον Vox- drive ειναι στο μηδέν και στον fender-clean στο τρία.
περι ποντεσιομετρων δεν το ηξερα και απλως ειπα αυτο που ακουσα  :D

βασικα οι PAF ειναι οντως πριμαριστοι μεχρι και HOT γιατι εβαλες αυτους ενω ηξερες οτι θα εχει τετοιο reverb και treble απο μονη της η κιθαρα ?

kbasilis είπε:
Τώρα που είπες fender φοβερά καθαρά(άσχετο).
Και που να ακούσεις τον Super reverb με τα alnico μεγάφωνα :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back