δεν θα σε δουμε Χρήστο στα μέρη μας?messalion είπε:Τι κουκλαρα εφτιαξες παλι ρε Νασο ? συγχαρητηρια φιλε μου και καλοπαιχτη
Κριμα να μην μπορω να την θαυμασω απο κοντα![]()
Το χρώμα όπως φαίνεται εδώ δεν είναι ακριβώς ίδιο, για να το δεις καλα θέλει φυσικό φωτισμο.ratman είπε:μου αρέσει πάρα πολύ τ χρώμα είναι πού (ζεστό) .Εγω πάντως θα έβαζα χρυσά μεταλλικά μέρει με άσπρα τα pickguard τούς μαγνήτες , έχω κώλυμα![]()
Thankskbasilis είπε:Πολύ ωραίο ήχο έχει μπράβο!![]()
Καλά το ακούς, ειναι Gibson 490 neck , 498 bridge που ειναι PAF βασικά.kbasilis είπε:Ωραίο και πάλι.
Τί μαγνήτη φοράς στη θέση neck για τον 59 μου ακούγεται.
Χρήστο σ ευχαριστώ.messalion είπε:Νασο μου και απο μενα συγχαρητηρια για την ολοκληρωση της κατασκευης σου
Τα ηχητικα κλιπς ειναι πολυ καλα και ξεχωριζουν το ποιον του οργανου που κατασκευασες
1 ερωτηση και αμα ξερεις μου απαντας
Γιατι ειναι τοσο μπασομεσαία ? θελω να πω οτι φυσικα και οι μαγνητες παιζουν τον ρολο τους σε αυτο αλλα οχι τοσο..... σε τι λες να οφειλετε ?
Φιλικα panda![]()
Τώρα που είπες fender φοβερά καθαρά(άσχετο).nasokosm είπε:Χρήστο σ ευχαριστώ.
Φιλικά ή όχι οι ερώτήσεις κατανόησης ειναι καλοδεχούμενες
Κοιταξε επειδή δεν συμπαθώ και πολύ τα πρίμα ειναι σχεδόν κομμένα και απο τους δύο ενισχυτές.
Οι συγκεκριμένοι μαγνήτες ειναι αρκετά πριμαριστοί και δεν είπα οτι η κιθάρα αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου... ρυθμιστικά ποτς με αποτέλεσμα τα πρίμα να είναι ψηλότερα και δεν ακούγονται γιατί οπως είπαμε ειναι κομμένα απο τους ενισχυτές, στον Vox- drive ειναι στο μηδέν και στον fender-clean στο τρία.
περι ποντεσιομετρων δεν το ηξερα και απλως ειπα αυτο που ακουσαnasokosm είπε:Χρήστο σ ευχαριστώ.
Φιλικά ή όχι οι ερώτήσεις κατανόησης ειναι καλοδεχούμενες
Κοιταξε επειδή δεν συμπαθώ και πολύ τα πρίμα ειναι σχεδόν κομμένα και απο τους δύο ενισχυτές.
Οι συγκεκριμένοι μαγνήτες ειναι αρκετά πριμαριστοί και δεν είπα οτι η κιθάρα αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου... ρυθμιστικά ποτς με αποτέλεσμα τα πρίμα να είναι ψηλότερα και δεν ακούγονται γιατί οπως είπαμε ειναι κομμένα απο τους ενισχυτές, στον Vox- drive ειναι στο μηδέν και στον fender-clean στο τρία.
Και που να ακούσεις τον Super reverb με τα alnico μεγάφωναkbasilis είπε:Τώρα που είπες fender φοβερά καθαρά(άσχετο).