335 κατασκευές

messalion είπε:
Ο Στρατος μαλλον εννοει κατι τετοιο
Το πέτυχες Χρήστο ;), αλλά όχι σε flamed maple αλλά σε burst. :D

fusiongtr είπε:
Είναι θεά.

Εκτός από natural (το αγαπημένο μου), θα μπορούσες να πρωτοτυπήσεις με μωβ (που να ροζίζει, όχι το πεθαμένο) και σκούρο βυσσινί burst (εννοώ να χρησιμοποιήσεις και τα δύο αυτά χρώματα που το ένα να "σβήνει" μέσα στο άλλο).

Πάντως ότι κι αν κάνεις με το βάψιμο, το χρώμα να είναι οπωσδήποτε transparent, να φαίνονται τα νερά.
Κοίταξε το αγαπημένο μου είναι το natural, αλλά είπα να βάλω στη ζωή μου και λίγο χρώμα ;D

Τα sunburst δεν μου πολυ αρέσουν, αρχικά σκέφτηκα κάποιο πορτοκαλί που είναι σπάνιο για 335 καί οπωσδήποτε transparent, να πω την αλήθεια βιάζομαι να τη τελειώσω για να ειναι έτοιμη στη πρώτη έκθεση ερασιτεχνών κατασκευαστών που θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου κάπου στο Χαϊδάρι.

Σίγουρα δέν προλαβαίνω 100% να τη τελειώσω αλλά χρώμα θα ... Έχει :D

Το χρώμα στο επόμενο ποστ :D

nasokosm είπε:
Σάββατο 30 Ιουνίου κάπου στο Χαϊδάρι.
Νασο κανε και μια υπενθυμιση 1-2 μερες πριν μηπως τα πουμε απο κοντα.

nasokosm είπε:
Τα sunburst δεν μου πολυ αρέσουν,
Κοίταξε το χρώμα της κιθάρας που έβαλε ο messalion, και φαντάσου το ανοιχτό μέσα (γύρω απ' τους μαγνήτες) και πιο σκούρο έξω. Αυτό εννοώ όταν λέω burst (όχι sunburst).

Ροζ-μωβ-βυσσινί burst!

Ρε συ Χρήστο τι θεϊκό πλάσμα ανέβασες! :o

gvour είπε:
Νασο κανε και μια υπενθυμιση 1-2 μερες πριν μηπως τα πουμε απο κοντα.
Θα ανοίξω το θέμα στις εκδηλώσεις αν δεν είναι ανοικτό, θα σας στείλω πμ με λεπτομέρειες είναι ευκαιρία να βρεθούμε βρε blues o jazz o fusion κιθαρίστες ;D

OK!

Κι αυτο μου φαινεται ωραιο χρωματακι και οχι το πιο φορεμενο σε 335:

ES335_Dot_Rootbeer_01321575_1.jpg

gvour είπε:
Κι αυτο μου φαινεται ωραιο χρωματακι και οχι το πιο φορεμενο σε 335:
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα. Το χρώμα αυτό είναι rootBEER! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nasokosm είπε:
Θα ανοίξω το θέμα στις εκδηλώσεις αν δεν είναι ανοικτό, θα σας στείλω πμ με λεπτομέρειες είναι ευκαιρία να βρεθούμε βρε blues o jazz o fusion κιθαρίστες ;D
Εγω (αν) θα ερθω σαν μεταλλας με γυαλι φιμε και θα σας χλευαζω οτι αυτα που παιζετε μπορω να τα παιξω στα 3000 bpm αλλα δεν θα σας κανω επιδειξη γιατι θα θεωρω οτι ειστε ΠΟΛΥ κατωτεροι μου  ;D ;D \-/

Εχει ανοιξει ο Ηλιας Νασο εδω

http://www.noiz.gr/index.php?topic=193875.0

Ρε συ Χρήστο τι θεϊκό πλάσμα ανέβασες! :o
ετσι ειναι φιλε τα "μωρα"......ξερεις εσυ  ;) ;) ;D

shelter είπε:
ΚΟΚΚΙΝΟ   ;) ;) ;)
Βρε σείς αυτό λέω να είναι το πολύ πρωτότυπο.. ;D

Αλλα με βάλατε σε σκέψεις να δοκιμάσω μίξη κόκκινο βυσινί, χωρις burst φοβάμαι μη τα κάνω θάλασσα τελευταία  στιγμη ;D

nasokosm είπε:
+φωνω

Στην θεση σου θα εκανα ενα χρωμα που δεν εχει ξαναγινει σε 335 - κατι αλλιωτικο και κατι ξεχωριστο

messalion είπε:
+φωνω

Στην θεση σου θα εκανα ενα χρωμα που δεν εχει ξαναγινει σε 335 - κατι αλλιωτικο και κατι ξεχωριστο
Αρχικά είχα σκεφτεί πορτοκαλι σαν τη κιθάρα του avatar πράγμα πολύ σπάνιο για 335 καί μάλιστα το πίσω καί πλαινά σε φυσικό χρώμα ;D

Το ξέρω οτι έχει ανοίξει θέμα ο Ηλίας δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω σύνδεση με τις εκδηλώσεις

nasokosm είπε:

Αλλα με βάλατε σε σκέψεις να δοκιμάσω μίξη κόκκινο βυσινί, χωρις burst φοβάμαι μη τα κάνω θάλασσα τελευταία  στιγμη ;D
Σοβαρά τώρα.

Έχεις φτιάξει εκει ένα καταπληκτικό σκάφος το οποίο έχει ήδη διαφοροποιηθεί απο μια κλασσική 335. Γιατι να ρισκάρεις να το κάνεις " :-\ " ενώ ξέρεις ότι κάποια συγκεκριμένα χρώματα δίνουν ένα αισθητικό προβάδισμα σε αυτά τα σχέδια?

Εγώ στην θέση σου θα την έκανα μαύρη (αυτό που δεν έκανε ο E.G) αλλα δικιά σου είναι και εσύ κάνεις οτι θες. Απλά μην κάνεις αισθητικές ακροβασίες και ειδικά ρισκάροντας να χαλάσεις μια τόσο όμορφη κιθάρα που εσύ κόπιασες για να φτιάξεις.

Κάνε μερικές δοκιμές σε ξύλα της πλάκας, και όταν αποφασίσεις το πρωτότυπο και εξωτικό χρώμα, ρίχτο σε μια επόμενη 335, αφού θα ξαναφτιάξεις. ;D

Επίσης για τις δοκιμές έχεις και την τελεκάστερ ;D :P

Άντε να την δούμε και στην έκθεση... ;)

shelter είπε:
Σοβαρά τώρα.

Έχεις φτιάξει εκει ένα καταπληκτικό σκάφος το οποίο έχει ήδη διαφοροποιηθεί απο μια κλασσική 335.
σε ποιον τομεα υπαρχει διαφορά ? ειλικρινα ρωταω γιατι μπορει κατι να μην εχει παρει το ματι μου

shelter είπε:
Επίσης για τις δοκιμές έχεις και την τελεκάστερ ;D :P
Τι λες τώρα! :o

Η Tele έχει ήδη καταπληκτικό χρώμα! ;)

Τελικά το χρώμα θα είναι το πρώτο χρώμα που αγάπησα σε κιθάρα : βυσινί.

Με τη καταλληλη μίξη κόκκινου και magenta βγήκε αυτό το καταπληκτικό χρώμα που θα τονιστεί ακόμα περισσότερο όταν πέσει το νίτρο :D

DSC_0496.JPG

Πάρα πολύ όμορφο βγήκε το χρώμα...

Και ο συνδυασμός του βυσσινί με το binding έχει κάτσει τέλεια  :)

Πολύ όμορφη  ;)

Ωραια επιλογη το χρωματακι! στοιχημα οτι με φυσικο φως θα φαινεται ακομα καλυτερο!

mariopol είπε:
Ωραια επιλογη το χρωματακι! στοιχημα οτι με φυσικο φως θα φαινεται ακομα καλυτερο!
Αυτό που φαίνεται τώρα ειναι τρία χέρια χρώμα νερού μόνο.

Οταν πέσει το νίτρο το χρώμα παίρνει ενα πιο ζεστό τόνο προς το βυσινί ακριβώς και φαίνονται και τα νερά του ξύλου κάπως καλύτερα, στο επόμενο φωτο update θα έχουμε και το νίτρο :D

nasokosm είπε:
Αυτό που φαίνεται τώρα ειναι τρία χέρια χρώμα νερού μόνο.

Οταν πέσει το νίτρο το χρώμα παίρνει ενα πιο ζεστό τόνο προς το βυσινί ακριβώς και φαίνονται και τα νερά του ξύλου κάπως καλύτερα, στο επόμενο φωτο update θα έχουμε και το νίτρο :D
Ακομα ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω πως περνας νιτρο και δεν περιμενεις 3 εβδομαδες μεχρι να ειναι ετοιμο το οργανο κ.τ.λ. (εννοω με τριψιματα)  ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back