Τόσο πολύ πάχυνες ρε...; ??Σε είδα στο βίντεο και νόμιζα ότι είχα έρθει Αθήνα και έπαιζα πλήκτρα.
Τόσο πολύ πάχυνες ρε...; ??Σε είδα στο βίντεο και νόμιζα ότι είχα έρθει Αθήνα και έπαιζα πλήκτρα.
miss youποιό ειναι να δώσω προτεραιότητα???
Ευχαριστώ Γιώργο!!!Η goldtop είχε ήχο σαν το μέλι. Να τη χαίρεσαι Νάσο!
Ναι, αλλά εκεί (χαμηλά) δεν έχει παχύ ήχο σαν το σκάφος ??
Τι είπε ο κατασκευαστής λαίμαι ?
Θα πω δε, επειδή την είχα από δίπλα, την άκουγα μέσα στο "μιξ" και ήταν αλφάδι: Ξεκάθαρη, ευκρινέστατη και στα καθαρά και στα βρώμικα- και σε σούπερ νορμάλ ένταση. Χωρίς να παίρνει κεφάλια ήταν εκεί.
Αυτό ήταν που με εντυπωσίασε- είχε παρουσία, στο πολύ χαλαρό.
Το κλασικό μοντέρνο σετάκι 490neck 498 Bridge, ναι παίζει πολύ ωραία αλλά επειδή για αυτά που παίζω ειναι ειναι λίγο too much ήδη σκέφτομαι την επόμενη?Τι μαγνήτες φορά, Νασο?
Ναι το είπα σε μια στιγμή παροξυσμού μεθυσμένος απο την "ατμόσφαιρα" και την καλή μουσική!Ξέχασα να σχολιάσω, το πόσο μου άρεσε η LP του Νάσου- ο οποίος (όπως θίχτηκε άλλωστε) κάλυψε επάξια το κενό του Στράτου.
Κάποια στιγμή γυρνάει ο Νάσος και λέει: Ναι, καλή είναι αλλά εδώ (δείχνει χαμηλά στην ταστιέρα) η νότα δεν είναι τόσο παχιά όσο στο σκάφος (335) ?
Σημειωτέο δε, η κιθάρα είναι τζετ ?
Αφτούς τσι μουσικοί δεν τους πιάνεις πουθενά λαίμαι
Την άλλη φορά να φέρεις τη σκάφη φίλος... Ε άμα πχια ?
δε με ενοιαξε που επαιζα στον γαμο του καραγκιοζη ...
Ευχαριστώ!!Εγώ που δεν είχα πάρει χαμπάρι τι παίζει με αυτήν LP κι ότι είναι κατασκευή του Νάσου, όταν ήρθε η ώρα μου να πάρω μέρος στο Jam του Room 1, μου έτεινε ο Νάσος την LP, αλλά εγώ εκείνη τη στιγμη προτίμησα την "ασφάλεια" της δικιάς μου κιθάρας.
Κώστα ευχαριστώ ρε φίλε να είσαι καλά απο τα χέρια σου την άκουσα σε πολλά κομμάτια!Ήταν πολύ όμορφα, χάρηκα που σας είδα από κοντά ξανά, όλοι φρεσκαδούρες, ανανεωμένοι, αδυνατισμένοι, τρόμαξα να γνωρίσω κάποιους.
Παίξαμε όμορφα με παλιούς και νέους φίλους.
Γιάννη ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία.
Όσοι το ευχαριστήθηκαν και θέλουν κι άλλο, δεν είναι τίποτα, νοικιάζουμε μια-δύο αίθουσες για κανένα τετράωρο και μαζευόμαστε.
Νάσο, τι κουκλί ήταν αυτό;
Συμφωνώ και επαυξάνω!Τελικά... ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα!
Άλλο πράγμα η ζωντανή επαφή με άτομα που νιώθεις σαν φίλους, μιας και χρόνια ανταλλάσεις απόψεις σχεδόν καθημερινά κι ας είναι γραπτώς. Και μπράβο μας!
Και μπράβο μας!
OXI!!! ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?σε ευχαριστω αλλα με μπερδευεις με αλλον.
Τον λάτρευα απλά ακούγοντας τον.4:25-5:30 εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος..... βρείτε ένα δωμάτιο ρε!
Τον λάτρευα απλά ακούγοντας τον.
Τώρα που τον γνώρισα κι από κοντά, ακόμα περισσότερο.
Hats off.Τα πιο πολλά "μπράβο" πάνε σε σένα Γιάννη που ήσουν εκεί, παρ' όλο που πέρασες μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σου λίγες μέρες πριν.
Αυτά ακούστηκαν σίγουρα στο Room 1:Οι γνώστες για ρίξτε σιχροναϊζέισιο ποια άσματα παίχτηκαν .
Εχτός από τα κάτωθι που συμμετείχα
Miss you
Cocaine
Don't Believe a word
Θυμάμαι αμυδρά κάτι από Periphery, κάτι από Τζίμυ, κάτι από Μαύρης Μαγείας Γυναίκα, ....