Noiz Jam 22 Οκτωβρίου 2022

Status
Not open for further replies.
Οτι ο ....... θα εβαζε link απο site μαμαδων  με ξεπερναει.
Που αλλού θα μάθαινα αυτές τις σημαντικές πληροφορίες. 

Μήπως σε κανένα αντρικο;

Λέω.

Σημαντική ανακοίνωση: Ύστερα από τα πρόσφατα κρούσματα σαρακιού και κατόπιν παραίνεσης του ειδικού επιστημονικού συνεργάτη του event (σε θέματα ξυλείας και ξυλοφάγων εντόμων), sir Apos, εξετάζεται η προοπτική τοποθέτησης αξονικού τομογράφου στην είσοδο, για τον έλεγχο των οργάνων.

Στόχος η αποφυγή εισόδου "μολυσμένων" κσύλων, τα οποία θα αποτελούσαν κίνδυνο για τα υγιή. 

Safety first

Ευχαριστώ.

Woodworm.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φήμες λένε ότι στην είσοδο θα μοιράζεται αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τον ειδικό επιστημονικό συνεργάτη, προσπαθήσαμε να κλείσουμε και τεχνικό σύμβουλο με ειδίκευση στην εξόντωση ξυλοφάγων εντόμων. Θέλαμε τον Φώτη που έχει το know-how, για να επέμβει άμεσα με ειδικό εξοπλισμό, σε περίπτωση ανάγκης. 

Δυστυχώς όμως δεν θα είναι διαθέσιμος, οπότε μπορεί να καταφύγουμε στα σπρέι. 

Αύριο ξημερώνει μια μέρα ιστορική.

Θα επιτεθούμε για να καταλάβουμε το ύψωμα ΠΡΟΒΑ!!!

Όλες οι δυνάμεις μας, τα μέλη μας  θα αγωνιστούμε με λεβεντιά και θα παίξουμε μέχρι και της τελευταίας ρανίδος των μουσικών τους οργάνων. Και αν σκοτωθούμε? να είμαστε υπερήφανοι γιατί θα πεθάνουμε για  το ΝΟΙΖ μας!!!!!!!!!!!❤️❤️

ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΟΙΖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζήτω η 22α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!!!

Έτσι θα λένε οι επόμενες μουσικές γενιές!!!!

Όποιος δεν δώσει το παρόν, όποιος δειλιάσει στη σκηνή? ..............................θα ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχα?

Αύριο ξημερώνει μια μέρα ιστορική.
Να συγχαρώ το εξαίρετο και αξιότιμο μέλος cos dr, για τον εμψυχωτικό του λόγο. ?

Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν, οπότε... 

Ο (μάχιμος) cos είναι... Αλλά πλήκτρο δε βλέπω ?
Πλήκτρα θα δεις.

Πληκτρά δεν ξέρω αν θα δεις γιατί δεν παίζω καλά, προσπαθώ αλλά έχω κουλαθεί.

Ελπίζω να έρθει κανένας που να παίζει.

Εγώ θα προσπαθήσω το miss you που είναι εύκολο. ?

Την έχω δει συνθέτης και όχι εκτελεστής εδώ και χρόνια?

να κάνει practice το βράδυ
Εγώ φίλος τώρα έκανα μια τελευταία "ανάγνωση" και έβαλα το κούτσουρο στη θήκη- τέλος και ες αύριον τα σπουδαία.

ΥΓ: Έχω την αίσθηση ότι θα αφήσουμε παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, το "σπατακρόμφ" μεγαδιαστάσεων που θα συμβεί στο... "επίμαχο" κομμάτι ?   

είδα λίγο και το black magic woman, και αυτό εντάξει, δεν είναι τιποτα για πλήκτρα καμια πλάτη και το θεματάκι. Θα το δούμε και αυτό.

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back