Noiz Jam 22 - The hangover

Ήταν πολύ όμορφα, χάρηκα που σας είδα από κοντά ξανά, όλοι φρεσκαδούρες, ανανεωμένοι, αδυνατισμένοι, τρόμαξα να γνωρίσω κάποιους.

Παίξαμε όμορφα με παλιούς και νέους φίλους.

Γιάννη ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία.

Όσοι το ευχαριστήθηκαν και θέλουν κι άλλο, δεν είναι τίποτα, νοικιάζουμε μια-δύο αίθουσες για κανένα τετράωρο και μαζευόμαστε.

Νάσο, τι κουκλί ήταν αυτό;

Σημαντική ανακοίνωση: Μα τι κάνει αυτό το αγόρι Νάσος, από την Ονδούρα το φέρνει το μαόνι; ? Συγνώμη λάθος... η συνήθεια. 

Νάσο μας, όλο το forum αδημονεί. Θέλουμε Gvour και sir. Κρεμόμαστε πάνω σου. Δώσε "ζωμό" στον λαό λαίμαι...

ί. Θέλουμε Gvour και sir. Κρεμόμαστε πάνω σου. Δώσε "ζωμό" στον λαό λαίμαι...
Έχουν αρχίσει έξω ήδη φασαρίες, επεισόδια, τα σπάνε, ανεβάστε  το γρήγορα αλλιώς να καλέσουμε ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ να έρθει στην ΤΑΡΑΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ χαχαχαχαχα?

Είχε και τζαζίστες βλέπω.Καλα που δεν ήρθα.

Ναι, αφτοί κάνουνε τσαμπουκάδες και μπορεί να φας κσύλο χωρίς να φταις ασούμε.

Φθηνά την γλίτωσες.

Δωσε άρτο και θεάματα!

Ενα ένα τα βίντεο και μετά βλέπουμε

Αγαπητοί συμφορουμίτες, αυτοί που δεν είχατε την τύχη να απολαύσετε ανεβάζω το Hey Joe!

@Terry RoscoeBeck5 μπάσο

Γιώργος Μεταλληνός Τύμπανα

@mpampsκιθάρα 

@NestorasΚιθάρα στην αρχή

@gvour στη Κιθάρα του Νέστορα μετά

@Yannis Methenitis φωνή

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και μόνο που είμαι στο πλάνο που παίζει ο @gvour είναι για μένα ύψιστη τιμή.

Ο θαυμασμός μου δε, το δέος μου παρατηρώντας τον προσπαθώντας να ρουφήξω μέσα μου κάθε κίνηση αλλά και να εντυπώσω την αρτιότητα στην απόδοση κάθε φράσης, νότας με τέτοια φυσική χάρη, με άνεση που αφοπλίζει τρομακτικά μαζί με το μεράκι που φαίνεται και ακούγεται..........  αποτυπώνεται στην έκφρασή μου τελείως αυθόρμητα και ειλικρινά.

Φίλε μου καλέ μου συμφορουμίτη, υποκλίνομαι στη χάρη σου για άλλη μια φορά ❤️

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πείτε του @cos_dr να κάνει λίγη δίαιτα ρε σεις, μοντέλο ήταν στην προηγούμενη συνάντηση, θρεφτάρι μας ήρθε στην τελευταία??. Έ ρε τρώνε καλά οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ?χαχαχαχαχα?

Πείτε του @cos_dr να κάνει λίγη δίαιτα ρε σεις, μοντέλο ήταν στην προηγούμενη συνάντηση, θρεφτάρι μας ήρθε στην τελευταία??.?χα

Σε είδα στο βίντεο και νόμιζα ότι είχα έρθει Αθήνα και έπαιζα πλήκτρα.

11 λεπτά πριν, nasokosm είπε

Black Magic woman με Νέστορα!

@Terry RoscoeBeck5 μπάσο

Γιώργος Μεταλληνός Τύμπανα

Gold top κιθαρίστας παρακαλώ διορθώστε

@NestorasΚιθάρα 

@Alex Raptakis

@cos_drΠλήκτρα

Η goldtop είχε ήχο σαν το μέλι. Να τη χαίρεσαι Νάσο!

Σε είδα στο βίντεο και νόμιζα ότι είχα έρθει Αθήνα και έπαιζα πλήκτρα.
Ηθελες να μου φέρεις και τυριά ?

Η goldtop είχε ήχο σαν το μέλι.
Ναι, αλλά εκεί (χαμηλά) δεν έχει παχύ ήχο σαν το σκάφος ??

Τι είπε ο κατασκευαστής λαίμαι ?

Θα πω δε, επειδή την είχα από δίπλα, την άκουγα μέσα στο "μιξ" και ήταν αλφάδι: Ξεκάθαρη, ευκρινέστατη και στα καθαρά και στα βρώμικα- και σε σούπερ νορμάλ ένταση. Χωρίς να παίρνει κεφάλια ήταν εκεί.  

Αυτό ήταν που με εντυπωσίασε- είχε παρουσία, στο πολύ χαλαρό.

Trending...

Νέα θέματα

Back