- Πόντοι
- 2,878
Όχι επάνω είναι- απλά ήταν στο φινάλε και δεν το είχα δει. ΚομπλέΩχ λεσ να μου ξέφυγε κανα βίντεο?
δεν το ανέβασα???
Όχι επάνω είναι- απλά ήταν στο φινάλε και δεν το είχα δει. ΚομπλέΩχ λεσ να μου ξέφυγε κανα βίντεο?
δεν το ανέβασα???
Σωστόακούω απο εδώ και εκεί αποσπάσματα και ένα έχω να πω:
μια μπάντα (ή πολλές) είναι τόσο καλές όσο ο drummer.
Οπότε τα εύσημά μου πάνε εκεί. Αξιος
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα για εμένα σε αρκετά σημεία- αλλά ο ήχος αλλάζει ανάλογα με την μετακίνηση του τηλεφώνου, οπότε μη δίνεις σημασία.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω...
Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου...
To Tales from topographic oceans?Του '23 να δεις πώς θα ηχεί...
Σκέφτομαι να προτείνω στον admin να είναι κάτι θεματικό- κάτι concept. Αλλά είναι νωρίς ακόμα γι' αυτό.
To Tales from topographic oceans?
Μπράβο και στους δύο- αλλά όχι...Rush tribute εννοεί.
Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο
Μην είσαι τέτοιος, δεν ήρθες για να δεις εκ του σύνεγγυς πόσες tele έκαναν παρέλαση...Κάνε ότι θέλεις, μόνο tele μην βάλεις στο πρόγραμμα.
δεν ήρθες για να δεις εκ του σύνεγγυς πόσες tele έκαναν παρέλαση...
Θα ειστε 5-6...Μπράβο και στους δύο- αλλά όχι...
Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο ?
Η γκάμα τεράστια και όλοι ευχαριστημένοι...
Μπορούν να υπάρξουν πολλά και ενδιαφέροντα, για ένα "περιπετειώδες" Noiz Jam '23 ?
Μπορεί να είναι '80ς... Πολλά μπορεί να είναι η "κεντρική ιδέα"...
Θα ειστε 5-6...
Υπόθεση εργασίας είναι, δεν το δέσαμε. Είπαμε, μπορούμε να σκεφτούμε κάτι που να "ιντριγκάρει" τρόπο τινά την μελλοντική διοργάνωση.Θα ειστε 5-6...
Το έχεις. Κρατάς σωστό ρυθμό και παίζεις ωραία. Δύσκολα βρίσκεις ντράμερ να μην βαράει.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω...
Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου...
Επιτέλους! Κάποιος πρόσεξε, από δωμάτιο σε δωμάτιο, μπάσο, κιθάρα, τύμπανα, μόνο ντιτζεριντού δεν έπαιξα?Μπράβο σε όλους.
Ευχάριστη έκπληξη panorios και mpaps πολύ καλό και απολαυστικό παίξιμο και από τους δυο.
Επίσης και ο νεαρός που ανέφερε ο Alex.
Ειναι γνωστό ότι είσαι πολυοργανίστας?Επιτέλους! Κάποιος πρόσεξε, από δωμάτιο σε δωμάτιο, μπάσο, κιθάρα, τύμπανα, μόνο ντιτζεριντού δεν έπαιξα?
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.