Noiz Jam 22 - The hangover

Ωχ λεσ να μου ξέφυγε κανα βίντεο?

δεν το ανέβασα???
Όχι επάνω είναι- απλά ήταν στο φινάλε και δεν το είχα δει. Κομπλέ

ακούω απο εδώ και εκεί αποσπάσματα και ένα έχω να πω:

μια μπάντα (ή πολλές) είναι τόσο καλές όσο ο drummer.

Οπότε τα εύσημά μου πάνε εκεί. Αξιος
Σωστό

στο chameleon που έπαιξα και δεν έλεγα να σταματήσωωωω το rhythm section ήταν όπως παντού σούπερ!

Admin έχω παράπονο έκοψες το τέλος του κομματιού το μόνο σημείο που ακούστηκε μία φορά όλο το θέμα? 

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω...

Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου...

Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα για εμένα σε αρκετά σημεία- αλλά ο ήχος αλλάζει ανάλογα με την μετακίνηση του τηλεφώνου, οπότε μη δίνεις σημασία. 

Όλα καλά, όλα ανθηρά...

Ακόμα στα αυτιά μου ηχεί ο αποηχος του noiz jam 22.

Του '23 να δεις πώς θα ηχεί...

Σκέφτομαι να προτείνω στον admin να είναι κάτι θεματικό- κάτι concept. Αλλά είναι νωρίς ακόμα γι' αυτό.  

To Tales from topographic oceans?

Rush tribute εννοεί.
Μπράβο και στους δύο- αλλά όχι...

Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο ?

Η γκάμα τεράστια και όλοι ευχαριστημένοι...  

Μπορούν να υπάρξουν πολλά και ενδιαφέροντα, για ένα "περιπετειώδες" Noiz Jam '23 ?

Μπορεί να είναι '80ς... Πολλά μπορεί να είναι η "κεντρική ιδέα"...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο

Κάνε ότι θέλεις, μόνο tele μην βάλεις στο πρόγραμμα.

Κάνε ότι θέλεις, μόνο tele μην βάλεις στο πρόγραμμα.
Μην είσαι τέτοιος, δεν ήρθες για να δεις εκ του σύνεγγυς πόσες tele έκαναν παρέλαση... 

Δεν θα έλεγα όμως ποτέ Gretsch... Θα ερχόταν μόνο ο SF με την "αγία τριάδα"- και οι λοιποί έξω από την παράγκα ?

Τέλος πάντων, μια ιδέα έριξα, έχουμε μήνες μπροστά μας για να γίνει κάποια στιγμή η σχετική διαβούλευση.

δεν ήρθες για να δεις εκ του σύνεγγυς πόσες tele έκαναν παρέλαση... 

Δεν διαφωνώ, το πλυντήριο κάνει καλή δουλειά.

Έχουμε influencers ασούμε.

Μπράβο και στους δύο- αλλά όχι...

Το concept θα μπορούσε να είναι πχ stratocaster-άσ(θ)ματα που γράφτηκαν και κιθαρίστες που έπαιξαν με αυτή. Αλλά μόνο strat και τίποτα άλλο ?

Η γκάμα τεράστια και όλοι ευχαριστημένοι...  

Μπορούν να υπάρξουν πολλά και ενδιαφέροντα, για ένα "περιπετειώδες" Noiz Jam '23 ?

Μπορεί να είναι '80ς... Πολλά μπορεί να είναι η "κεντρική ιδέα"...
Θα ειστε 5-6...

Θα ειστε 5-6...
Υπόθεση εργασίας είναι, δεν το δέσαμε. Είπαμε, μπορούμε να σκεφτούμε κάτι που να "ιντριγκάρει" τρόπο τινά την μελλοντική διοργάνωση.

Μέχρι τότε βλέπουμε.  

Edit: Θα τα διαβάζει ο admin και θα σκέφτεται ?

Ουπς... speak of the devil ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Το έχεις. Κρατάς σωστό ρυθμό και παίζεις ωραία. Δύσκολα βρίσκεις ντράμερ να μην βαράει.

Νομίζω πως αυτό που αναφέρεσαι δεν είναι θέμα έντασης αλλά ελέγχου.

Απλό παίξιμο με σίγουρα χτυπήματα ώστε οι δυναμικές να μην φανούν τυχαίες και ιδιαίτερα στο hihat, που το tip κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι πιστεύω που ξεχωρίζει ένα καλό και σταθερό ντράμερ από έναν κορυφαίο. Όχι η ένταση. Είναι όπως στην κιθάρα, "στα χέρια" που λέμε κάθε τόσο. Πιστεύω πως απο ένα σημείο και μετά αποκτάς δικό σου ήχο σε ότι κιτ και να κάτσεις. 

Μπράβο σε όλους.

Ευχάριστη έκπληξη panorios και mpaps πολύ καλό και απολαυστικό παίξιμο και από τους δυο.

Επίσης και ο νεαρός που ανέφερε ο Alex.

Συγχαρητηρια παιδιά μπράβο σας ,σας είδα όλους σε πολυ ωραίες στιγμές μπράβο κ πάλι και σε επόμενες ...συναντήσεις αυτά μένουν ..τελικά οι νέες γνωριμίες και οι αναμνήσεις τους ...

Μπράβο σε όλους.

Ευχάριστη έκπληξη panorios και mpaps πολύ καλό και απολαυστικό παίξιμο και από τους δυο.

Επίσης και ο νεαρός που ανέφερε ο Alex.
Επιτέλους! Κάποιος πρόσεξε, από δωμάτιο σε δωμάτιο, μπάσο, κιθάρα, τύμπανα, μόνο ντιτζεριντού δεν έπαιξα?

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Επιτέλους! Κάποιος πρόσεξε, από δωμάτιο σε δωμάτιο, μπάσο, κιθάρα, τύμπανα, μόνο ντιτζεριντού δεν έπαιξα?

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Ειναι γνωστό ότι είσαι πολυοργανίστας?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
45
Εμφανίσεις
5K
Απαντήσεις
84
Εμφανίσεις
13K
Πάνος Χελιδόνης