- Πόντοι
- 938
Ο τέντογλου,βάζω στοίχημα,είναι πιό καλός στο τραγούδι.Σωστά.Τι Τεντόγλου,τι Σάττι.
Μπορεί και η Μαρίνα στο...άλμα.
Ο τέντογλου,βάζω στοίχημα,είναι πιό καλός στο τραγούδι.Σωστά.Τι Τεντόγλου,τι Σάττι.
Ο τέντογλου,βάζω στοίχημα,είναι πιό καλός στο τραγούδι.
Μπορεί και η Μαρίνα στο...άλμα.
Σωστά.Τι Τεντόγλου,τι Σάττι
Αρκεί μετά να μήν τον πάνε στην διώρυγα του σουέζ και πεί,το χω.Ο Μίλτος είμαι σίγουρος πως μπορεί να πηδήξει 8,48 και να πει κι ένα τραγούδι...Για το Μαρινάκι επιφυλάσσομαι.
Νομίζεις λαναθασμένα ότι μπορείς μονομερώς να κάνεις rebase τη συζήτηση, δηλαδή ενώ μιλάμε για μακαρόνια ξαφνικά θα μιλάμε για το πε-χα του νερού... όχι, δεν ισχύει. Η άποψη μου είναι πολύ απλή: η τελετή έναρξης ήταν κατώτερη των προσδοκιών του κοινού στο οποίο απευθύνεται, όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και ερμηνείες - καλώς υπάρχουν αλλά ας μην μου αποδίδονται.
Αρκεί μετά να μήν τον πάνε στην διώρυγα του σουέζ και πεί,το χω.
καθότι αρκετά έξυπνος
Ετοιμος είναι,μονο έχε τον νού σου.Ξέρεις πως επηρεάζονται απο την τηλεόραση ορισμένοι?Έναν που πέτυχα με φόρμες στον Ισθμό και του έφερνε...Λες;Προπόνηση κι έτσι;
έπρεπε να τους έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη οι Νεοέλληνες
Αν η Γιουροβίζιον παρήγαγε μουσική που να ακούω και να παραδέχομαι δεν θα την υποβάθμιζα τόσο μπροστά στους Ολυμπιακούς, αλλά δεν παράγει. Από εκεί και πέρα η τηλεόραση είναι που κάνει όλες τις διοργανώσεις να μοιάζουν ίδιες, είναι αυτό το κουτσομπολίστικο ύφος με το οποίο αντιμετωπίζονται όλα τα θέματα, είναι φτηνιάρικοΠόσο μεγαλύτερη υπόληψη....;;; Είναι δέκα μέρες που μας έχουν ζαλίσει τα χίδια με καθημερινές ειδήσεις για το πως πήγε (και κυρίως πως ΔΕΝ πήγε) η ελληνική αντιπροσωπεία.... ΟΛΕΣ οι άλλες ειδήσεις (από το ότι η Σαντορίνη έχει γίνει Ινδία, μέχρι το ότι πάμε για δύο σκληρούς πολέμους) έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα... ΕΛΕΟΣ δηλαδή, η καφρίλα πρέπει να έχει κάποια όρια.... αλλά τάχα τα ίδια δεν κάνουν και στη Γιουροβίζιον... τώρα που το σκέπτομαι;
Γιατί δε μας αγγίζουν εμάς. Έχουμε ιλιγγιώδη ανάπτυξη. Σήμερα πήρα τη σπανακόπιτα από 2,60 σε 2,80 και υπολόγισα πως επιβαρύνομαι 5 ευρώ το μήνα και άλλα 11 παραπάνω θα πληρώσω στο ρεύμα και νιώθω πως συμβάλλω και εγώ στις επενδύσεις. ? Και είδα ένα ωραίο home studio που πουλάνε σε μαγαζί στην Αθήνα 657 ευρώ και δε θα το πάρω τελικά από το Thomman, θα το πάρω από τους δικούς μας γιατί θέλω να δείξω έμπρακτα πως είμαι πατριώτης. ?έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα...
Από εκεί και πέρα η τηλεόραση είναι που κάνει όλες τις διοργανώσεις να μοιάζουν ίδιες, είναι αυτό το κουτσομπολίστικο ύφος με το οποίο αντιμετωπίζονται όλα τα θέματα, είναι φτηνιάρικο
Ο διάλογος αποτελεί απο μόνος του δείγμα ανεπτυγμένης ευφυίας,ακόμη και αν δέν καταλήξει σε συμφωνία,η ξεφύγει καμιά φορά απο τα προκαθορισμένα πλαίσια.Αν ήμουν αρκετά έξυπνος δεν θα είχα εμπλακεί σε αυτή την αντιπαράθεση μαζί σου, οπότε μάλλον είμαι κουτός.
Home studiio με €657? Από τι αποτελείται αυτό το studio? Δυο καρέκλες ψάθινες, ένα ξύλινο τραπεζάκι, ένα pc με CRT και Pentium 4, δυο Logitech ηχεία και ένα αρμόνιο Casio??είδα ένα ωραίο home studio που πουλάνε σε μαγαζί στην Αθήνα 657 ευρώ
δε θα το πάρω τελικά από το Thomman, θα το πάρω από τους δικούς μας γιατί θέλω να δείξω έμπρακτα πως είμαι πατριώτης
Ξέχασα να γράψω γραφείο.Home studiio με €657? Από τι αποτελείται αυτό το studio? Δυο καρέκλες ψάθινες, ένα ξύλινο τραπεζάκι, ένα pc με CRT και Pentium 4, δυο Logitech ηχεία και ένα αρμόνιο Casio??
Δεν έχει τον σχεδιασμό που θέλω στο IKEAΑκριβό. Πάρε από ΙΚΕΑ.