Ουρί!
Ουρί!
Το ενδιαφέρον μου για το Ελληνικό αθάνατο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων,μόλις αναζοπυρώθηκε.30 χρονών.
Σε βάζει κάτω και σου αλλάζει τον αδόξαστο. ?
Και στο only fans.
είναι 1,75Κοίτα πάλι τους Γάλλους,ρε κατεβάστε το πιο χαμηλά να μην χτυπήσει η κοπέλα.
Θα ήθελα να πάω και να σταθώ στο στρώμα επάνω,να ανοίξω τα χέρια όπως κατεβαίνει,να προσγειωθεί στην αγκαλιά μου και να πάω στην κερκίδα να πώ στους φίλους μου κοιτάξτε τι βρήκα!
Αυτό επιτρέπεται?Ξέρει κανείς?
Δεν τον ξέρω αυτόν.Δες παρακάτω πως γίνεται η δουλειά,
καλοι ήταν οι αγώνες. Τα intro και τα τέτοια, είναι σημεία των καιρών διότι έχουμε αλλαγή κουλτούρας, έχουμε τα social media, έχουμε γενικότερα την προώθηση διαφόρων ατζέντων κλπ. είναι και το "χάσμα των γενεών".Χρειάζεται να τα θυμίζουμε πότε πότε, ιδιαίτερα μετά τα χάλια των φετινών Ολυμπιακών. Ευκαιρία να το δουν και κάποιοι που δεν είχαν γεννηθεί καν τότε και να κάνουν συγκρίσεις. Δείτε τι παιζόταν το 1997 και τι παπαριές κάνουμε το 2024 και κλάψτε.?
Για την έναρξη μιλάω, όχι για τους αγώνες. Κάτσε (ξανα) δες ολόκληρη την έναρξη του IAFA '97, είναι -μουσικά και οπτικά- αριστουργηματική.καλοι ήταν οι αγώνες.
Για ποια έναρξη μιλάς??Όχι φρου-φρου,όχι shiny popy/rapy things αλλά straight(sic) up metal που κολλάει σαν βδέλα στην ιστορία του κτιρίου και στα όσα διαδραματίστηκαν εκεί.
Εμείς τώρα, σαν θιασιώτες του ευρύτερου ροκ χώρου, θα μπορούσαμε να του δώσουμε την σημασία που του πρέπε...
για την κακόγουστη έναρξη των Γαλλικών Ολυμπιακών λες
κλοτσώντας τα εντόσθια των τηλεθεατών με ένα ρυθμό και ήχο που οι περισσότεροι δεν είχαν ξανακούσει ποτέ
Εμείς τώρα,σαν θιασιώτες του ευρύτερου ροκ χώρου
Ποιανού του "τη σπάμε", και μάλιστα "συνέχεια"? Του Grey? Πρώτη φορά νομίζω αναφέρθηκε στην (κακόγουστη?) έναρξη.Έλα μωρέ και 'συ, μην του τη σπάμε συνέχεια
Ο May μιμείται τους Gojira, μην μπερδεύεσαι...?Αυτο το γκοτζάιρα ειναι μεταλ?
Παντως μιμούνται Brian May.