...αυτό είναι το ίδιο σα να μπεις σε εκκλησία στο γάμο κάποιου και να βάλεις Jimi Hendrix, δηλαδή στο ζύγι προκύπτει περισσότερο σαν "ανοησία" και λιγότερο σαν "statement".
Δηλαδή εσύ όντως θα χαρακτήριζες σε ένα γάμο το little wing(ασούμε) σαν ανοησία επειδή θα έπρεπε να παίζει (ασούμε again)το heaven από Bryan Adams;
Όχι. Και τα δύο είναι άκυρα, στην αίθουσα που γίνεται η τελετή.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στον πρώτο μου γάμο, έφτασα στην εκκλησία με Σκουόρπιονς- Rock you like a hurricane.αυτό είναι το ίδιο σα να μπεις σε εκκλησία στο γάμο κάποιου και να βάλεις Jimi Hendrix
Too late.? Θα υποστείς τις συνέπειες λίαν συντόμως...ΥΓ: Ελπίζω να μην μας διαβάζει ο Παράγκας...
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στον πρώτο μου γάμο, έφτασα στην εκκλησία με Σκουόρπιονς- Rock you like a hurricane.
Θα είχε πραγματικό ενδιαφέρον να γνωρίσω αυτή τη γυναίκα, θα με έλεγε και άλλα, για το ανοχύρωτο της καούκας σου τότε, αλλά και τα σημερινά αποτελέσματα της τότε καταστροφικής ανατροφής σου.Μέχρι εκεί... Μετά έπεσε πόρτα ?
Στην αρχή βλέπω αυτό το κοφτό σορτσάκι να μπαίνει ενδιαμέσως των γλουτών και λέγω, γνωστή φυσιογνωμία ταύτη, ο Κατάρ-Κ παίρνει το μπάνιο του στις Αλυκές, αλλά φευΚοίτα πάλι τους Γάλλους,ρε κατεβάστε το πιο χαμηλά να μην χτυπήσει η κοπέλα.
Θα ήθελα να πάω και να σταθώ στο στρώμα επάνω,να ανοίξω τα χέρια όπως κατεβαίνει,να προσγειωθεί στην αγκαλιά μου και να πάω στην κερκίδα να πώ στους φίλους μου κοιτάξτε τι βρήκα!
Αυτό επιτρέπεται?Ξέρει κανείς?
Δηλαδή έκανες και άλλους;Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στον πρώτο μου γάμο....
Το πρόβλημα είναι πως ήξερα τας απόψεις της τωρινής μόνο, αν ήξευρα και της πρώτης, πόσο μάλλον και των ενδιάμεσων, ίσως τον είχα σώσει απ τον τετελεσμένο κατήφορο που είχε εξάπαντος τοιούτο το τέκνο της μπασικήςΔηλαδή έκανες και άλλους;
Μυαλό δεν βάζεις....
Έχει εγκαταστήσει το Predator - Forum Edition και μας έχει φακελώσει όλους...Αυτο δέν είναι άνθρωπος ρε,αυτο είναι ρομπότ AI.Δεν του φεύγει τίποτα.?
Πάντως θα επιμείνω ότι η παρουσία μιας metal μπάντας στην έναρξη ΟΑ αποτελεί από μόνη της γεγονός...Απόδειξη ότι δεν είχε γίνει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Πραγματικά, εμφανίστηκε με τη μια ο κανάγιας ?Αυτο δέν είναι άνθρωπος ρε,αυτο είναι ρομπότ AI.Δεν του φεύγει τίποτα.?
Για εσάς δουλεύω κ. συνήγορε. Θα έπρεπε να μου πεις "μπράβο αγόρι μου" ?Δηλαδή έκανες και άλλους;
Μυαλό δεν βάζεις....
Μικρής σπουδαιότητας γεγονός... αντίστοιχο της εμφάνισης των Lordi στη Eurovision...
Kάτι που σημαίνει ότι θεωρείς τη Eurovision αντίστοιχης σημασίας και βαρύτητας με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.