- Πόντοι
- 1,848
Στο τέλος δεν θα πάρεις τίποτα, το ξέρεις. Γιατί το κουράζεις??
Δεν ξέρω γιατί. Το φέρνει η κουβέντα. Δεν ξέρω όμως και τι θα κάνω σίγουρα.Στο τέλος δεν θα πάρεις τίποτα, το ξέρεις. Γιατί το κουράζεις??
Έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ στα τετρακΟΣΑ μετ εμποδίων.Μπααα....Το έχω στον Alpha στο "To Σόι Σου".Προβολή συνημμένου 45949
Ποια η διαφορά ακριβώς;Σωστά.Τι Τεντόγλου,τι Σάττι.
Κάποιοι τους συγκρίνουν με υποκειμενικά κριτήρια.Ποια η διαφορά ακριβώς;
Εννοείς ότι ο πρώτος κάνει κάτι σπουδαιότερο από τη δεύτερη.;
Εννοείς ότι ο πρώτος εκπροσωπεί σε ανωτέρο επίπεδο τη χώρα από τη δεύτερη;
Τους συγκρίνεις ατομικά -προσωπικά σαν "μονάδες σπουδαιότητος";
Ας μην ερμηνεύουμε αυτόν που έκανε τη σύγκριση.Κάποιοι τους συγκρίνουν με υποκειμενικά κριτήρια.
Θεωρούν πως είναι ανώτερο επίπεδο εκπροσώπησης οι Ολυμπιακοί Αγώνες από τη Eurovision.
Ή και πως οτιδήποτε άλλο είναι πιο σπουδαίο από το να είσαι μουσικάντης. ?
Ποια η διαφορά ακριβώς;
Εννοείς ότι ο πρώτος κάνει κάτι σπουδαιότερο από τη δεύτερη.;
Εννοείς ότι ο πρώτος εκπροσωπεί σε ανωτέρο επίπεδο τη χώρα από τη δεύτερη;
Τους συγκρίνεις ατομικά -προσωπικά σαν "μονάδες σπουδαιότητος";
Δεν είχα κάποια πρόθεση άμεσης σύγκρισης μεταξύ των δύο,για άλλο λόγο το έγραψα επειδή τσακωνόμασταν(ως συνήθως) με τον Trolley.
Αν το θέτεις έτσι, είναι πιο "πετυχημένος σε αυτό που κάνει".Αλλά μια που το θέτεις,θα ήταν λάθος αν λέγαμε ότι ο Τεντόγλου είναι σαφώς πιο επιτυχημένος σε αυτό που κάνει;
Δεν νομίζω.
Εγω είπα κάποιοι. Δεν ήθελα να ερμηνεύσω αυτόν. Εγω απάντησα γιατί βαριέμαι και είπα να πω κάτι.Ας μην ερμηνεύουμε αυτόν που έκανε τη σύγκριση.
Εγώ από περιέργεια ρωτήσω.
Καλά τότε ?Εγω είπα κάποιοι. Δεν ήθελα να ερμηνεύσω αυτόν. Εγω απάντησα γιατί βαριέμαι και είπα να πω κάτι.
Η πρώτη βγήκε πρώτη και η ομάδα πάτωσε.
Το ελληνικό μπάσκετ έχει υπάρξει πολύ υψηλού επιπέδου για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, είναι από τα λίγα πράγματα που έχουν διαπρέψει οι Νεοέλληνες. Αλλά και φέτος δεν πάτωσε, είναι μέσα στους καλύτερους 8 του κόσμου, υπάρχει η νοοτροπία του νικητή ακόμα στο ελληνικό μπάσκετ... παίχτες δεν έχουμεΑλλά φυσικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Παπαριζου με την εθνική ομάδα μπάσκετ.
Η πρώτη βγήκε πρώτη και η ομάδα πάτωσε.
?
Από άποψη μετρησιμης σπουδαιότητος, το euro στο ποδόσφαιρο ήταν 1000 φορές πιο δύσκολο-σημαντικό.Το ελληνικό μπάσκετ έχει υπάρξει πολύ υψηλού επιπέδου για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, είναι από τα λίγα πράγματα που έχουν διαπρέψει οι Νεοέλληνες. Αλλά και φέτος δεν πάτωσε, είναι μέσα στους καλύτερους 8 του κόσμου, υπάρχει η νοοτροπία του νικητή ακόμα στο ελληνικό μπάσκετ... παίχτες δεν έχουμε
Ε ναι, το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο το πήραμε ως το απόλυτο outsider, ενώ ιδικά το δεύτερο ευρωπαϊκό στο μπάσκετ το πήραμε ως φαβορί, Είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο μας στα δυο αθλήματα, και ο κόσμος που ασχολείται με αυτά (από τους παράγοντες μέχρι τους οπαδούς) διαφέρει πολύ, έχουμε ποιότητα στο μπάσκετ (είχαμε)Από άποψη μετρησιμης σπουδαιότητος, το euro στο ποδόσφαιρο ήταν 1000 φορές πιο δύσκολο-σημαντικό.
Κατά τα άλλα, φυσικά και στο μπάσκετ είχε διακρίσεις η Ελλάδα στο παρελθόν.
Απλά με μπάσκετ δεν πολύ ασχολείται η Ευρώπη.
Γι αυτό και η διάκριση στο ποδόσφαιρο ήταν πιο δύσκολη.