Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Έναρξης

Στο τέλος δεν θα πάρεις τίποτα, το ξέρεις. Γιατί το κουράζεις??

Στο τέλος δεν θα πάρεις τίποτα, το ξέρεις. Γιατί το κουράζεις??
Δεν ξέρω γιατί. Το φέρνει η κουβέντα. Δεν ξέρω όμως και τι θα κάνω σίγουρα.

Έχει πάλι ωραία κορίτσια τώρα στην ΥΕΝΕΔ 2, δείτε. ? Μας έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από τις κοριτσάρες που είναι και ταλεντάρες και αθλητριάρες!!! Μας τρέλαναν πια! ?

Μπααα....Το έχω στον Alpha στο "To Σόι Σου". image.gif

Μπααα....Το έχω στον Alpha στο "To Σόι Σου".Προβολή συνημμένου 45949
Έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ στα τετρακΟΣΑ μετ εμποδίων.

Μεγάλες κούρσες.

Στο" Σοι σου" κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ οι τηλεθεατές στις κοιλιές τους απ' τις πίτσες ?

Μεγάλες μάχες. Γιορτάζει το Ολυμπιακό Πνεύμα και απόψε!

Σωστά.Τι Τεντόγλου,τι Σάττι.
Ποια η διαφορά ακριβώς;

Εννοείς ότι ο πρώτος κάνει κάτι σπουδαιότερο από τη δεύτερη.;

Εννοείς ότι ο πρώτος εκπροσωπεί σε ανωτέρο επίπεδο τη χώρα από τη δεύτερη;

Τους συγκρίνεις ατομικά -προσωπικά σαν "μονάδες σπουδαιότητος"; 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ποια η διαφορά ακριβώς;

Κάποιοι τους συγκρίνουν με  υποκειμενικά κριτήρια.

Θεωρούν πως είναι ανώτερο επίπεδο εκπροσώπησης οι Ολυμπιακοί Αγώνες από τη Eurovision. 

Ή και  πως οτιδήποτε άλλο είναι πιο σπουδαίο από το να είσαι μουσικάντης. ?

Κάποιοι τους συγκρίνουν με  υποκειμενικά κριτήρια.

Θεωρούν πως είναι ανώτερο επίπεδο εκπροσώπησης οι Ολυμπιακοί Αγώνες από τη Eurovision. 

Ή και  πως οτιδήποτε άλλο είναι πιο σπουδαίο από το να είσαι μουσικάντης. ?
Ας μην ερμηνεύουμε αυτόν που έκανε τη σύγκριση. 

Εγώ από περιέργεια ρωτήσω. 

Ποια η διαφορά ακριβώς;

Δεν είχα κάποια πρόθεση άμεσης σύγκρισης μεταξύ των δύο,για άλλο λόγο το έγραψα επειδή τσακωνόμασταν(ως συνήθως) με τον Trolley.

Αλλά μια που το θέτεις,θα ήταν λάθος αν λέγαμε ότι ο Τεντόγλου είναι σαφώς πιο επιτυχημένος σε αυτό που κάνει;

Δεν νομίζω.

Δεν είχα κάποια πρόθεση άμεσης σύγκρισης μεταξύ των δύο,για άλλο λόγο το έγραψα επειδή τσακωνόμασταν(ως συνήθως) με τον Trolley.

Ναι... δεν είχες πρόθεση... σε παρέσυρε ο ΟΦΙΣ (της Microsoft).

Grey, ρίξε μία ματιά στον τίτλο του νήματος και μετά ξαναδιάβασε τα ποστ μου - θα δεις ότι συζητώ μόνο για ένα καθαρά διοργανωτικό ζήτημα, δηλαδή την λεγόμενη "τελετή έναρξης".

Και κάνεις μέρος αυτής της συζήτησης, που αφορά μόνο κριτική προς τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες στους αγώνες, λες και ζητήθηκε ποτέ η γνώμη των αθλητών ή λες και θα λάμβανε επαίνους ο Τεντογλου για την τελετή έναρξης. Άλλα ντ'άλλα, της Παρασκευής το γάλα. Όπως έγραψα, είναι αποτυχημένη προσπάθεια για re-basing, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες προσπάθειες στις οποίες έμπλεξες "παιδιά" και "μέταλ" και "ιστορία του κτηρίου".

Οι συμμετέχοντες σε μία διοργάνωση δεν κρίνονται για την ποιότητα της διοργάνωσης, κρίνονται για τις δικές τους επιδόσεις σε αυτή τη διοργάνωση, και επειδή η συγκεκριμένη έχει μόνο τηλεοπτική αξία (ναι, για τους "ιερούς" ολυμπιακούς αγώνες, λέω) οι επιδόσεις αυτές θα αποτιμηθούν από το τηλεοπτικό κοινό και μόνο. Την σύγκριση (για την οποία σε ρωτάει ο LK) την έκανες για να υποδείξεις ότι εγώ μάλλον δεν έχω επαρκή κατανόηση των πολιτισμικών διακυβευμάτων στην περίπτωση της Eurovision και στην περίπτωση των ΟΑ.

Έλα όμως που έχω... δεν υπάρχουν πολιτισμικά διακυβεύματα.

Αλλά μια που το θέτεις,θα ήταν λάθος αν λέγαμε ότι ο Τεντόγλου είναι σαφώς πιο επιτυχημένος σε αυτό που κάνει;

Δεν νομίζω.
Αν το θέτεις έτσι,  είναι πιο "πετυχημένος σε αυτό που κάνει".

Γιατί βγήκε πρώτος σε παγκόσμιο επίπεδο,  ενώ η άλλη σε πανευρωπαϊκό (δεν θυμάμαι τη θεση).

Ας μην ερμηνεύουμε αυτόν που έκανε τη σύγκριση. 

Εγώ από περιέργεια ρωτήσω. 
Εγω είπα κάποιοι. Δεν ήθελα να ερμηνεύσω αυτόν. Εγω απάντησα γιατί βαριέμαι και είπα να πω κάτι. 

Εγω είπα κάποιοι. Δεν ήθελα να ερμηνεύσω αυτόν. Εγω απάντησα γιατί βαριέμαι και είπα να πω κάτι. 
Καλά τότε ?

Αλλά φυσικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Παπαριζου με την εθνική ομάδα μπάσκετ. 

Η πρώτη βγήκε πρώτη και η ομάδα πάτωσε. 

?

Συνοψίζοντας.

Συμφωνώ με τρολλευ ότι η διοργάνωση δεν σχετίζεται με διαγωνιζόμενους.

Συμφωνώ με τρόλλευ ότι ουδεμία επίπτωση έχει καμία διοργάνωση σε πολιτισμική αξιολόγηση κρατών-εθνών. 

Συμφωνώ με τρολλευ ότι η Ολυμπιάδα αφορά κυρίως τηλεοπτικό κοινό,  και προσθετω όσους είναι στον τοπο διοργάνωσης και δεν έχουν τίποτα καλλίτερο να κάνουν.  

Προσθέτω επισης ότι η Ολυμπιάδα αφορά ΚΥΡΙΩΣ χρήστες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, που θέλουν να γράψουν "εξυπνάδα " , π.χ. πόσο μεγάλη την είχε ο άλτης επί κοντό και έριξε την μπάρα,  πως ήταν επαγγελματίας εκτέλεσης ο Τούρκος στην σκοποβολή,  ή όσους έχουν ανάγκη να νιώσουν περήφανοι από τον άθλο του Γρεβενιώτη αθλητή. 

Δεν έχω ανοίξει τηλεόραση και ξέρω τα πάντα για την Ολυμπιάδα. 

Αλλά ότι κόλλησε η βελόνα,  κόλλησε.....πάντα βαριόμουν όσους ασχολούνται μόνο με την ατζέντα της τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βλέπουμε ολυμπιακούς αγωνες για ανάταση ψυχής, για να τιμήσουμε το ολυμπιακο ιδεώδες, να θαυμάσουμε την ευγενή άμιλλα των αθλητών και να βραβευσουμε την υπέροχη. Για να δούμε και την ομορφιά να πάρουμε μάτι διότι σώμα υγιές είναι και όμορφο και ερωτικό. Βλέπουμε για να γιορτάσουμε 

Ενα γεγονός με τόση ιστορία που εμπνευστηκαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Ενα γεγονότος που προσφέρεται ακόμα και για μεγάλες επιχειρηματικες ευκαιρίες, που δοξάζει την ανθρώπινη φύση και ενώνει τους λαούς. 

Ω, πόσο ομορφη η ζωή με Ολυμπιακούς Αγώνες ??❤️❤️

Αλλά φυσικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Παπαριζου με την εθνική ομάδα μπάσκετ. 

Η πρώτη βγήκε πρώτη και η ομάδα πάτωσε. 

?
Το ελληνικό μπάσκετ έχει υπάρξει πολύ υψηλού επιπέδου για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, είναι από τα λίγα πράγματα που έχουν διαπρέψει οι Νεοέλληνες. Αλλά και φέτος δεν πάτωσε, είναι μέσα στους καλύτερους 8 του κόσμου, υπάρχει η νοοτροπία του νικητή ακόμα στο ελληνικό μπάσκετ... παίχτες δεν έχουμε

Το ελληνικό μπάσκετ έχει υπάρξει πολύ υψηλού επιπέδου για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, είναι από τα λίγα πράγματα που έχουν διαπρέψει οι Νεοέλληνες. Αλλά και φέτος δεν πάτωσε, είναι μέσα στους καλύτερους 8 του κόσμου, υπάρχει η νοοτροπία του νικητή ακόμα στο ελληνικό μπάσκετ... παίχτες δεν έχουμε
Από άποψη μετρησιμης  σπουδαιότητος,  το euro στο ποδόσφαιρο ήταν 1000 φορές πιο δύσκολο-σημαντικό. 

Κατά τα άλλα,  φυσικά και στο μπάσκετ είχε διακρίσεις η Ελλάδα στο παρελθόν. 

Απλά με μπάσκετ δεν πολύ ασχολείται η Ευρώπη. 

Γι αυτό και η διάκριση στο ποδόσφαιρο ήταν πιο δύσκολη. 

Από άποψη μετρησιμης  σπουδαιότητος,  το euro στο ποδόσφαιρο ήταν 1000 φορές πιο δύσκολο-σημαντικό. 

Κατά τα άλλα,  φυσικά και στο μπάσκετ είχε διακρίσεις η Ελλάδα στο παρελθόν. 

Απλά με μπάσκετ δεν πολύ ασχολείται η Ευρώπη. 

Γι αυτό και η διάκριση στο ποδόσφαιρο ήταν πιο δύσκολη. 
Ε ναι, το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο το πήραμε ως το απόλυτο outsider, ενώ ιδικά το δεύτερο ευρωπαϊκό στο μπάσκετ το πήραμε ως φαβορί, Είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο μας στα δυο αθλήματα, και ο κόσμος που ασχολείται με αυτά (από τους παράγοντες μέχρι τους οπαδούς) διαφέρει πολύ, έχουμε ποιότητα στο μπάσκετ (είχαμε)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back