Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
εμπειρίας που έρχεται μόνο μέσα από επαγγελματική τριβή

Μετά τους περιορισμούς και τις υποχρεωτικότητες που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση  της πανδημίας υπάρχει η ανάγκη της απαλλαγμένης από στερεότυπα έκφρασης και ενός καλέσματος για σύσφιξη και επαναπροσδιορισμών σχέσεων.

Το τραγούδι αυτό φαντάζει σαν ένα κάλεσμα στη χώρα. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να μας ανακαλύψετε από πολλές απόψεις και τρόπους και μέσω του ρυθμού της ρούμπας σας εγγυόμαστε τη διασκέδαση και την ψυχική ανάταση. Και όσοι ήδη μας ξέρετε, ελάτε πάλι.

Είναι ένα τραγούδι-διαφήμιση.

Δεν είναι από τα τραγούδια που τα κατεβάζεις για να τα ακούς γιατί σου έχουν μείνει.

Το tucutum είναι πιο  κατάλληλο γι αυτό.

Αυτό είναι τραγούδι μιας χρήσεως για να τραβήξει το ενδιαφέρον και να φέρει τουρίστες οι οποίοι θα περάσουν καλά και θα έρχονται κάθε χρόνο μετά να αφήνουν λεφτά.

Δε σε προσκαλεί να επισκεφτείς την Ελλάδα, σε προσκαλεί και σε προκαλεί να τη ζήσεις.

Έπρεπε να βρούμε κάτι για να χτυπήσουμε το TURKAEGEAN HOLIDAYS.

Και από ότι φαίνεται το βρήκαμε και θα χτυπήσουμε και στρατηγικά, ήδη λόγω του θεσμού, το κομμάτι κάνει ήδη τη δουλειά του για να προλάβουμε και την πασχαλινή σεζόν?

Roll the dice and take your chance with our cultrure and our philoxenia, come to Greece, no expensive, cheap!Moussaka!  Come, come!?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μην το εκλάβεις ως τρολάρισμα, αλλά πώς εννοείς το "ποιοτικό, καλό κομμάτι";

Αν μιλάμε 100 άτομα σε αυτό thread, θα υπάρχουν τουλάχιστον 99 διαφορετικές απόψεις επ' αυτού...
Ο τόπος έχει πολλά μουσικά ιδιώματα, διάλεξε ένα, μια πιασάρικη ιδέα, χρησιμοποίησε αληθινά παραδοσιακά όργανα και βρες μια νεα/νεο με φωνή κατάλληλη και ταλέντο να το υποστηρίξει. Αυτή θα ήταν γενικά η πρόταση μου αν με ρωτάγανε

χρησιμοποίησε αληθινά παραδοσιακά όργανα

Ο ζουρνάς δεν είναι τετΓιο όργανο;

Ή προτιμάς τα , παρατημένα από τον Βαυαρικό στρατό, κλαρίνα;

Ο ζουρνάς δεν είναι τετΓιο όργανο;
Όχι, όπως το έχουν χρησιμοποιήσει είναι καραμούζα, γελοιοποίηση του οργάνου, αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός του τραγουδιού, η γελοιοποίηση

Όχι, όπως το έχουν χρησιμοποιήσει είναι καραμούζα, γελοιοποίηση του οργάνου, αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός του τραγουδιού, η γελοιοποίηση

Πάλι καλά που εσύ κατάλαβες ότι είναι σατυρικό το βινΔεο, πες το και στον Deep Purple ?

Αν ήμουν εγώ στην ΕΡΤ, ο έχων το γενικό πρόσταγμα.

Και είχα όπως το συγκεκριμένο.....απόλυτη ελευθερία....χωρίς περιορισμούς στοιχειώδεις (από ό,τι φαίνεται) .

Τι θα έκανα;

Θα μάζευα 3-4 φιλαράκια και θα τους έλεγα:

Συνθέστε  ένα τραγούδι , ό,τι σας κατέβει

Μετά βρείτε μια κάμερα και κάνα ντρόουν, μαζέψτε και 5-6 άλλους και κάντε έναν βίντεο.....επίσης ό,τι σας κατέβει.

Αν δεν ντρέπεστε.....θα πληρωθείτε! ?

Αυτό θα έκανα.....να μην δώσω κάνα φράγκο σε φιλαράκια; ?

Αλλά δεν θα είχα την εντύπωση ότι κάνω τέχνη.

Μετά θα έβλεπα και τους "λόγιους του τόπου" να με υποστηρίζουν στα social... και θα χαμογελούσα.

Αν ήμουν εγώ στην ΕΡΤ, ο έχων το γενικό πρόσταγμα.

Θα έπρεπε να μετακομίσεις στην Αθήνα.

Τελικά δεν βγήκες εσύ για ποτό...; Άμα το ήξερα θα είχα κάτσει λίγο περισσότερο...
Βγήκα κατά τις 1:00. 

Άντε, φτάσαμε αισίως στις 43 σελίδες. Πάμε γερά ως τις 50 που έχει προβλέψει ο Trolley.  image.gif

Λοιπόν,  έχω πληροφορίες από μέσα πως το τραγούδι μας είναι μέσα  στην πεντάδα των  προτιμήσεων.

Είναι πολύ ΣΟΒΑΡΑ τα πράγματα.

Τι θα έστελνα εγώ αν είχα την ΕΡΤ υπό την εποπτεία μου, κι ας ερχόταν τελευταίο. Μόνο και μόνο για να δείξω παραέξω ότι η χώρα εκτός από Sattis, Sniks, Πιτσίνιαγκες και Δρούζες βγάζει και σοβαρούς μουσικούς που συνθέτουν και παίζουν σοβαρή μουσική.

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Τι θα έστελνα εγώ αν είχα την ΕΡΤ υπό την εποπτεία μου, κι ας ερχόταν τελευταίο. Μόνο και μόνο για να δείξω παραέξω ότι η χώρα εκτός από Sattis, Sniks, Πιτσίνιαγκες και Δρούζες βγάζει και σοβαρούς μουσικούς που συνθέτουν και παίζουν σοβαρή μουσική.

Έλα ρε συ.....δεν χορεύεται στη σκηνή αυτό ?

Τι θα έστελνα εγώ αν είχα την ΕΡΤ υπό την εποπτεία μου, κι ας ερχόταν τελευταίο
??

Φίλοους για Ευροβιζιόνες είναι το thread, όχι για το Montreux jazz festival... 

Μα όλα εγώ πρέπει να τα λέω πχιά;

Εγώ (όπως ίσως φαντάζεστε) δεν αντέχω να το δω ολόκληρο.

Η καλλιτέχνις (σικ) ξέρει πολύ καλά τι της γίνεται και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι από άποψη όχι από ανεπάρκεια.

Πονάνε τα ματάκια μου από την ασχήμια την οποία προβάλει ως άποψη από την πρώτη ημέρα που την είδα.

Αν γυρίζεις video clip μαζεύεις (2 λεπτά) τα χαρτιά, παρκάρεις λίγο πιο πίσω το μπλε ταξί να μην φαίνονται τα λάδια και πας στο δίπλα μπαλκόνι για να μην είναι τα καλώδια του τρόλει γκρο πλαν.  

Επίσης δεν βάζεις τόσο κορεσμό στο μπλε που τα κάνει όλα μουντά και βρόμικα. 

Αν δε δείτε και το συγκεκριμένο σημείο του κλιπ, η κάμερα κάνει νευρικό zoom-in / zoom-out και η εικόνα κουνιέται σαν να είναι σπασμένος ο τρίποδας. 

Η ίδια βέβαια είναι όμορφη και τραγουδάει και σωστά και δεν βάζει μουτζούρες στο πρόσωπο ούτε φοράει τσουβάλια.

Ίσως θέλει να εμφανίζεται ως "το λουλούδι που ανθίζει στα ερείπια". 

Κυρά-Μαρίνα εύχομαι καλή επιτυχία κι ας μη μας γουστάρεις. 

image.png

Δεν χορεύεται, αλλά ανοίγει αυτιά και διευρύνει μουσικούς ορίζοντες. Προβολή συνημμένου 43152
Δεν νομίζω να τους ενδιέφερε να πάνε ΤΩΡΑ στην Eurovision

Την εποχή που έκανε ενορχηστρώσεις ο Λάντσιας.....μπορεί.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back