- Πόντοι
- 2,368
αλλά πώς εννοείς το "ποιοτικό, καλό κομμάτι";
Κάνα τέτοιο εννοεί να καΜνουν τρελό κέφι οι LGBT στην εβροβΥζιον
αλλά πώς εννοείς το "ποιοτικό, καλό κομμάτι";
εμπειρίας που έρχεται μόνο μέσα από επαγγελματική τριβή
Ο τόπος έχει πολλά μουσικά ιδιώματα, διάλεξε ένα, μια πιασάρικη ιδέα, χρησιμοποίησε αληθινά παραδοσιακά όργανα και βρες μια νεα/νεο με φωνή κατάλληλη και ταλέντο να το υποστηρίξει. Αυτή θα ήταν γενικά η πρόταση μου αν με ρωτάγανεΜην το εκλάβεις ως τρολάρισμα, αλλά πώς εννοείς το "ποιοτικό, καλό κομμάτι";
Αν μιλάμε 100 άτομα σε αυτό thread, θα υπάρχουν τουλάχιστον 99 διαφορετικές απόψεις επ' αυτού...
χρησιμοποίησε αληθινά παραδοσιακά όργανα
Όχι, όπως το έχουν χρησιμοποιήσει είναι καραμούζα, γελοιοποίηση του οργάνου, αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός του τραγουδιού, η γελοιοποίησηΟ ζουρνάς δεν είναι τετΓιο όργανο;
Όχι, όπως το έχουν χρησιμοποιήσει είναι καραμούζα, γελοιοποίηση του οργάνου, αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός του τραγουδιού, η γελοιοποίηση
Αν ήμουν εγώ στην ΕΡΤ, ο έχων το γενικό πρόσταγμα.
Με το λάπιτοπ δεν γίνεται να δίδω εντολάς από εδώ; ?Θα έπρεπε να μετακομίσεις στην Αθήνα.
1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε
Τι θα έστελνα εγώ αν είχα την ΕΡΤ υπό την εποπτεία μου, κι ας ερχόταν τελευταίο. Μόνο και μόνο για να δείξω παραέξω ότι η χώρα εκτός από Sattis, Sniks, Πιτσίνιαγκες και Δρούζες βγάζει και σοβαρούς μουσικούς που συνθέτουν και παίζουν σοβαρή μουσική.
??Τι θα έστελνα εγώ αν είχα την ΕΡΤ υπό την εποπτεία μου, κι ας ερχόταν τελευταίο
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε...?Φίλοους για Ευροβιζιόνες είναι το thread, όχι για το Montreux jazz festival...
Δεν νομίζω να τους ενδιέφερε να πάνε ΤΩΡΑ στην EurovisionΔεν χορεύεται, αλλά ανοίγει αυτιά και διευρύνει μουσικούς ορίζοντες. Προβολή συνημμένου 43152