- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
τρόλει γκρο πλαν
Και διατί φίλος να μην είμαι γκρο-πλαν;
Εσύ είσαι πιο ωραίος να πούμε;
τρόλει γκρο πλαν
Ο Φακανάς θα δεχόταν να πήγαινε, αν τον άφηναν ελεύθερα να πάει να παίξει ότι θέλει. Αλλά οι Φακανάδες αυτής της χώρας είναι αόρατοι στα μάτια των αρμόδιων "καλλιτεχνικών" επιτροπών.Δεν νομίζω να τους ενδιέφερε να πάνε ΤΩΡΑ στην Eurovision
Την εποχή που έκανε ενορχηστρώσεις ο Λάντσιας.....μπορεί.
Οχι αλλά η Μαρίνα είναι πιο ωραία από εσένα.Εσύ είσαι πιο ωραίος να πούμε;
23 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Τι θα έστελνα εγώ αν είχα την ΕΡΤ υπό την εποπτεία μου, κι ας ερχόταν τελευταίο. Μόνο και μόνο για να δείξω παραέξω ότι η χώρα εκτός από Sattis, Sniks, Πιτσίνιαγκες και Δρούζες βγάζει και σοβαρούς μουσικούς που συνθέτουν και παίζουν σοβαρή μουσική.
Στη Telecaster πότε θα φτάσουμε;
Δεν θα το στέλναμε για να διαγωνισθεί, θα το στέλναμε ως πολιτιστικό statement, θα κάναμε σίγουρα τη διαφορά που θα συζητιόταν για πολύ καιρό, και δεν θα ξαναστέλναμε κομμάτι στην Eurovision.δεν νομίζω να φτουραγε στη Γιουροβίζιον
ΝτριμπλαΔεν θα το στέλναμε για να διαγωνισθεί, θα το στέλναμε ως πολιτιστικό statement,
Θα ήθελα πραγματικά να μάθω με τι βάφει το μαλλί.? Κατράμι...Η ζωντανή μουσική πρωτοπορία της χώρας τοποθετήθηκε: https://www.newsit.gr/media/pasxalis-den-eimai-yperifanos-gia-ti-synthesi-sto-zari-tis-marinas-satti/4029382/
Ότι χειρότερο υπήρχε και υπάρχει επαέ μέσα, είναι οι KING cripson. PARAGAS έφαΚαι διατί φίλος να μην είμαι γκρο-πλαν;
Εσύ είσαι πιο ωραίος να πούμε;
telecaster, βαρόμετρο της οικονομίας ?Η ΦΟΥΣΤΑ που φορούσε η Σατι στο βίντεο κάνει όσο μια αμερικανική telecaster.
θα κάναμε σίγουρα τη διαφορά που θα συζητιόταν για πολύ καιρό,
Η ζωντανή μουσική πρωτοπορία της χώρας τοποθετήθηκε: https://www.newsit.gr/media/pasxalis-den-eimai-yperifanos-gia-ti-synthesi-sto-zari-tis-marinas-satti/4029382/
Aν βρεθεί κάποιος να χασμουρηθεί με αυτό το κομμάτι, τότε χρήζει εξέτασης από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.?Σίγουρα,για μισο λεπτό όλη η Ευρώπη θα χαΖμουριοΝταν (με το άσχετο κομμάτι που στείλαμε)
Aν βρεθεί κάποιος να χασμουρηθεί με αυτό το κομμάτι, τότε χρήζει εξέτασης από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.?
Λυπάμαι (που τον πρόλαβες?)Το έβαλα στον 17χρονο ανηψιο μου, στο παραπέντε τον πρόλαβα,είχε καβαλήσει τα κάγκελα και ετοιμάζονταν να πηδήξει από το μπαλκόνι.
Κοίτα να ειδείς και ανεξαρτήτως DP ?, έχεις στο πιάτο Χαρίλατρον-ΣΦ-Τρολευ, τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις ρε μπλαβί ??...Ίαν Γκοίλιον, ΣΛατι κλπ, οκ ??Aν βρεθεί κάποιος να χασμουρηθεί με αυτό το κομμάτι, τότε χρήζει εξέτασης από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.?