Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Δεν νομίζω να τους ενδιέφερε να πάνε ΤΩΡΑ στην Eurovision

Την εποχή που έκανε ενορχηστρώσεις ο Λάντσιας.....μπορεί.
Ο Φακανάς θα δεχόταν να πήγαινε, αν τον άφηναν ελεύθερα να πάει να παίξει ότι θέλει. Αλλά οι Φακανάδες αυτής της χώρας είναι αόρατοι στα μάτια των αρμόδιων "καλλιτεχνικών" επιτροπών. 

Δώστε Satti στο λαό και "τα τα τα", η αποβλάκωση είναι εγγυημένη!??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: LK
23 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Τι θα έστελνα εγώ αν είχα την ΕΡΤ υπό την εποπτεία μου, κι ας ερχόταν τελευταίο. Μόνο και μόνο για να δείξω παραέξω ότι η χώρα εκτός από Sattis, Sniks, Πιτσίνιαγκες και Δρούζες βγάζει και σοβαρούς μουσικούς που συνθέτουν και παίζουν σοβαρή μουσική.

Αυτό φίλε κάνει τον Γαϊτάνο να ακούγεται σαν τρελή βραδιά στον Τερλεγκα...άσε που μέσα σε ένα χρόνο έχει κάνει 226 βιουΖ...δεν νομίζω να φτουραγε στη Γιουροβίζιον** όσο.... σοβαρό κι αν είναι....

**Η οποία είναι γνωστή για την... σοβαρότητα της.

Μα να μου πει εμένα ότι η Μαρίνα είναι πιο όμορφη....

δεν νομίζω να φτουραγε στη Γιουροβίζιον
Δεν θα το στέλναμε για να διαγωνισθεί, θα το στέλναμε ως πολιτιστικό statement, θα κάναμε σίγουρα τη διαφορά που θα συζητιόταν για πολύ καιρό, και δεν θα ξαναστέλναμε κομμάτι στην Eurovision. 
Αυτά είναι ωραίες μαγκιές φίλος.? Αλλά που μυαλό...

Φάτε τώρα στη μάπα τη Satti, και bon appétit...?

Και διατί φίλος να μην είμαι γκρο-πλαν;

Εσύ είσαι πιο ωραίος να πούμε;
Ότι χειρότερο υπήρχε και υπάρχει επαέ μέσα, είναι οι KING cripson. PARAGAS  έφα

Η ΦΟΥΣΤΑ που φορούσε η Σατι στο βίντεο κάνει όσο μια αμερικανική telecaster.
telecaster, βαρόμετρο της οικονομίας ? 

θα κάναμε σίγουρα τη διαφορά που θα συζητιόταν για πολύ καιρό,

Σίγουρα,για  μισο λεπτό όλη η Ευρώπη θα χαΖμουριοΝταν (με το άσχετο κομμάτι που στείλαμε) και μετά θα ασχολούνταν με το προκείμενο.

Η ζωντανή μουσική πρωτοπορία της χώρας τοποθετήθηκε: https://www.newsit.gr/media/pasxalis-den-eimai-yperifanos-gia-ti-synthesi-sto-zari-tis-marinas-satti/4029382/

Κι όμως είναι ειλικρινής ο συμπαθεστατος Πασχάλης

"Ένας μέρος του είναι σύγχρονο, η γενιά από τα 40 κι άνω δεν το καταλαβαίνει» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Πασχάλης."

Σίγουρα,για  μισο λεπτό όλη η Ευρώπη θα χαΖμουριοΝταν (με το άσχετο κομμάτι που στείλαμε) 
Aν βρεθεί κάποιος να χασμουρηθεί με αυτό το κομμάτι, τότε χρήζει εξέτασης από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.?

Τι ωραία που θα έρεε αυτό το thread αν εστίαζε στην ουσία του ζητήματος: Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβιζιόν, είναι ένα "απόλυτο" τηλεοπτικό προϊόν και πουλάει κυρίως εικόνα- το τραγούδι είναι "τσόντα" στη διαδικασία. 

Aν βρεθεί κάποιος να χασμουρηθεί με αυτό το κομμάτι, τότε χρήζει εξέτασης από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.?

Το έβαλα στον 17χρονο ανηψιο μου, στο παραπέντε τον πρόλαβα,είχε καβαλήσει τα κάγκελα και ετοιμάζονταν να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Προσωπικά δε θα προτιμούσα να ξανακάνω την κολωνοσκοπηση που έκανα προχτές παρά να το ξανακουσω... ?

Το έβαλα στον 17χρονο ανηψιο μου, στο παραπέντε τον πρόλαβα,είχε καβαλήσει τα κάγκελα και ετοιμάζονταν να πηδήξει από το μπαλκόνι.
Λυπάμαι (που τον πρόλαβες?)

Κοίτα να ειδείς και ανεξαρτήτως  DP ?, έχεις στο πιάτο Χαρίλατρον-ΣΦ-Τρολευ, τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις ρε μπλαβί ??...Ίαν Γκοίλιον, ΣΛατι κλπ, οκ ??

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back