- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Δικαιολογιες?Άλλος ΓΕΡΟΣ από εκεί ?
Urban Tribes εννοεί ο άνθρωπΑς (όπως και οι υπόλοιποι ΓΕΡΟΙ κάνε Google για να μπεις στο mood. ? )
Δικαιολογιες?Άλλος ΓΕΡΟΣ από εκεί ?
Urban Tribes εννοεί ο άνθρωπΑς (όπως και οι υπόλοιποι ΓΕΡΟΙ κάνε Google για να μπεις στο mood. ? )
Οποτε θέλει τον πάω μια κόντρα στα πλήκτρα. Πες του τον προκαλώ. Σε ότι θέλει. Με οποίο πλήκτρο φόρο θέλει. Και τώρα αν θέλει Εδώ και τώρα ?Φυσικά και ξέρει, δημοσιογράφος είναι ο άνθρωπος, εκτός από κορυφαίος keyboard player.
Οποτε θέλει τον πάω μια κόντρα στα πλήκτρα. Πες του τον προκαλώ. Σε ότι θέλει. Με οποίο πλήκτρο φόρο θέλει. Και τώρα αν θέλει Εδώ και τώρα ?
Καλά, τον προστατεύεις, δεν τον κατεβάζεις γιατί ξέρεις πως θα γίνει. Εγώ τον προκαλώ δημόσια πες του σε βίντεο να το δει όλη η Ελλάδα τι θα πάθει? Ότι ώρα θέλει, σε όποιο πληκτροφόρο θέλει, όποιο κομμάτι θέλει, δωρεάν, δε θέλω χρήματα?Θα σε στεναχωρήσω αλλά σε τρώει για πρωινό ? όχι τόσο λόγω τεχνικής αλλά λόγω βαθύτερης μουσικής κουλτούρας και εμπειρίας που έρχεται μόνο μέσα από επαγγελματική τριβή, εσύ κάνεις και άλλα, περισσότερο σημαντικά όπως το να σώζεις ζωές.
Θα έπρεπε σαν δημοσιογράφος να βάλει τη λέξη ''φυλή'' σε εισαγωγικά για να δώσει ένα στοιχείο και στους γέροντεςΕίσαι τόσο ΓΕΡΟΣ ,όπως και εγώ άλλωστε ? που ούτε το λεξικό της νεολαίας δεν γνωρίζεις (κάνε Google για urban tribes)
Για πες λοιπόν: ένα τραγούδι που θα θεωρούσες (το 2024) καλό για Greek promo, ένα άλλο για παρωδία (εν έτει 2024, πάντα) και ένα άλλο για "πραγματική προσπάθεια παρουσίασης μουσικής". Περιμένω, με ενδιαφέρον.
Αν και είμαι αρκετά ουδέτερος εώς και θετικός ως προς την συμμετοχή,το μόνο ευφυές δείγμα που μπορώ να εντωπίσω είναι το ότι έπεισαν κόσμο σαν και εσένα,οτι τα χρήματα που δαπανήθηκαν,που είναι τρελά σε σχέση με άλλες χώρες,έπιασαν τόπο και άξιζαν.Οι συντελεστές της φετινής συμμετοχής μας στη Eurovision είναι ευφυέστατοι. Το αποδεικνύει το χιούμορ τους.
Από την ελληνική; Οπωσδήποτε, αφού μιλάμε για εκπροσώπηση που χορηγείται από την ΕΡΤ.Tραγούδια από όλη την ελληνική δισκογραφία;
Εγώ θα πρότεινα Πιτσίνιαγκα με το ορίτζιναλ τα τα ταΕ, πρότεινε κάποιο άλλο στη θέση του για κάθε ένα από αυτά τα επίπεδα.
Εσένα σου αξίζει να δεις την Δρούτσα στον ύπνο σου (άντε μη το χοντρύνω τώρα).Εγώ θα πρότεινα Πιτσίνιαγκα με το ορίτζιναλ τα τα τα
Φίλε Γκρίζε αυτό έχει όνομα, το λένε υπεκφυγή.Εκτιμώ το ενδιαφέρον σου αλλά θα σου αρνηθώ.
Ο διαγωνισμός είναι τόσο σοβαρός όσο του επιτρέπουν οι συμμετέχοντες με τα τραγούδια τους, διαφωνώ δηλαδή ότι επειδή οι άλλες χώρες στέλνουν καραγκιοζιλίκια πρέπει το ίδιο να κάνουμε και ''εμείς''. Στείλε ένα ποιοτικό καλό κομμάτι να πάρει τη δημοσιότητα και ας βγει τελευταίο, εν καιρό θα δικαιωθείς, η μουσική είναι αξιοκρατική τέχνη, εγώ της έχω εμπιστοσύνηΘα έπρεπε επειγόντως να γραφτεί ένα «Περί Σοβαροφάνειας» δοκίμιο. Για τη σοβαροφάνεια με την οποία η κοινωνία μας αντιμετωπίζει τα πάντα, παλινδρομώντας ακατάπαυστα ανάμεσα στον θαυμασμό και στην απέχθεια, στην αποθέωση και στον λιθοβολισμό. Το να σφίγγεις ισόβια τα δόντια μήπως και σου ξεφύγει ένα χαμόγελο σε κάνει άραγε καταθλιπτικό ή απλώς γελοίο; Για τη συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό ελαφρού τραγουδιού πρόκειται. Όχι για τη διεκδίκηση των χαμένων πατρίδων. Ούτε για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι συντελεστές της φετινής συμμετοχής μας στη Eurovision είναι ευφυέστατοι. Το αποδεικνύει το χιούμορ τους. Η Ελλάδα που αυτοσαρκάζεται μακάρι να τα καταφέρει καλύτερα από την Ελλάδα που φουσκώνει, κοκορεύεται και δεν σηκώνει μύγα στο -σκουριασμένο φευ!- σπαθί της. Λυπάμαι μόνον που δεν συμμετέχει και η Ινδία στη Eurovision. Ποιος ξέρει; Ίσως να έστελνε ένα ζειμπέκικο. Ή ένα νησιώτικο.
Χρήστος Α. Χωμενίδης
Kαι περισσότερα...που μου αρέσουν όλα!!!
https://www.athensvoice.gr/viral/trending-now/840380/zari-ta-sholia-gia-to-to-tragoudi-tis-marinas-satti/
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ψήνω φλαούνεςΣτείλε ένα ποιοτικό καλό κομμάτι να πάρει τη δημοσιότητα και ας βγει τελευταίο, εν καιρό θα δικαιωθείς, η μουσική είναι αξιοκρατική τέχνη, εγώ της έχω εμπιστοσύνη
Φίλε Γκρίζε αυτό έχει όνομα, το λένε υπεκφυγή.
Δεν έχεις απολύτως καμία απάντηση, ούτε εγώ έχω αλλά δεν τα βάζω με τους άλλους ούτε με τον Μιρό (πολύ καλός ζωγράφος, επί τη ευκαιρία).
...Αν επιμένεις πάντως μπορώ να σου στείλω με π.μ. κάμποσα.
ούτε με τον Μιρό (πολύ καλός ζωγράφος, επί τη ευκαιρία).
Μην το εκλάβεις ως τρολάρισμα, αλλά πώς εννοείς το "ποιοτικό, καλό κομμάτι";Στείλε ένα ποιοτικό καλό κομμάτι
Με 100 άτομα, υπολογίζω τις απόψεις σε περίπου 142.99 διαφορετικές απόψεις