- Πόντοι
- 1,848
Άντε να το ακούσεις ολόκληρο Samy και άσε τα σχόλια. Μόνο και μόνο για να λες μεθαύριο στα ανίψια σου ότι στη ζωή σου άκουσες τουλάχιστον 8:41 λεπτά νορμάλ μουσικής.?
Θα στέλναμε μια τρίλεπτη version.Αληθεια στη eurovision θα επαιζε ολοκληρο;
ένα χιλιοπαιγμένο είδος, το jazz fusion, δεν αποτελεί καν preset performance set του Yamaha Montage M, χιλιοπαιγμένο και πιο προβλέψιμο στην πρόοδό του από το πόνημα της σαττι.Άντε να το ακούσεις ολόκληρο Samy και άσε τα σχόλια. Μόνο και μόνο για να λες μεθαύριο στα ανίψια σου ότι στη ζωή σου άκουσες τουλάχιστον 8:41 λεπτά νορμάλ μουσικής.?
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει ακούσει πολύ fusion στη ζωή του...?χιλιοπαιγμένο και πιο προβλέψιμο στην πρόοδό του από το πόνημα της σαττι.
Μα αυτό δεν έκαναν κι αυτοί? ?Αν ήμουν εγώ στην ΕΡΤ, ο έχων το γενικό πρόσταγμα.
Και είχα όπως το συγκεκριμένο.....απόλυτη ελευθερία....χωρίς περιορισμούς στοιχειώδεις (από ό,τι φαίνεται) Τι θα έκανα;
Θα μάζευα 3-4 φιλαράκια και θα τους έλεγα:
Συνθέστε ένα τραγούδι , ό,τι σας κατέβει
Μετά βρείτε μια κάμερα και κάνα ντρόουν, μαζέψτε και 5-6 άλλους και κάντε έναν βίντεο.....επίσης ό,τι σας κατέβει.
Παρακαλούνται οι mods να το κλειδώσουν στις 49Άντε, φτάσαμε αισίως στις 43 σελίδες. Πάμε γερά ως τις 50 που έχει προβλέψει ο Trolley. Προβολή συνημμένου 43150
Βασικά είναι μιά άκρος διασκεδαστική μουσική για τους μουσικούς που παίζουν και άκρος βαρετή εώς και αποκρουστική,σε αυτούς που ακόυν και προσπαθούν να κινηθούν σε έναν ρυθμό που αλλάζει συνέχεια,χωρίς να τα καταφέρνουν ποτέ!?Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει ακούσει πολύ fusion στη ζωή του...?
Δεν είναι όλες οι μουσικές για χορό φίλος. Όποιος θέλει να χορέψει δεν θα βάλει Fakana, θα βάλει tatata.Βασικά είναι μιά άκρος διασκεδαστική μουσική για τους μουσικούς που παίζουν και άκρος βαρετή εώς και αποκρουστική,σε αυτούς που ακόυν και προσπαθούν να κινηθούν σε έναν ρυθμό που αλλάζει συνέχεια,χωρίς να τα καταφέρνουν ποτέ!?
8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Ακόμα ένας που δεν κατάλαβε το μεγαλείο του τραγουδιού της Satti.? Δείτε απ'το 3:10 και μετά.
Άσε δε θα μιλήσω γτ είμαι biased με τον συγκεκριμένο...Ειδήμονας δεν ξέρω, καλόγουστος σίγουρα.
Ναί.Μα αυτό δεν έκαναν κι αυτοί?
Εγω και να παίξω μπορώ αλλα δεν ακούω γιατί ενώ έχει ένα μουσικό ενδιαφέρον για εξάσκηση, γενικά μου είναι βαρετή για διασκέδαση. Προτιμώ αλλά είδη ροκ για να ακούω για να διασκεδάζω. Επειδή είμαι μεγάλο μουσικό ταλέντο αυτή η μουσική νε παραπέμπει να την αναλύω μουσικά αρμονικά και μελωδικά και με κουράζει αυτό. Μου θυμίζει τα χρόνια που μελετούσα και έπαιζα πιάνο για να γίνω ο καλύτερος και ευτυχώς που κάποιος μου άνοιξε τα μάτια μετά τα 20 και μου είπε να μπω στο ΔΗΜΌΣΙΟ για ΣΙΓΟΥΡΙΆ και για να χαρώ τη ζωή και άμα παντρευτώ να βρω κοπέλα με μόνιμη δουλειά και προίκα.Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει ακούσει πολύ fusion στη ζωή του...?
Άντε να το ακούσεις ολόκληρο Samy και άσε τα σχόλια.
Εχει και άλλες Ελληνικές παραγωγές που κουνάνε κόσμο,απλά σας διαβάζω αποσβολωμένος οτι δέν υπάρχουν.θα βάλει tatata.
Ακόμα ένας που δεν κατάλαβε το μεγαλείο του τραγουδιού της Satti
Ναί.
Είπα ότι και εγώ το ίδιο θα έκανα.
Αλλά δεν θα θεωρούσα ότι έκαμα τέχνη και θα χαμογελούσα με τους λόγιους υπερασπιστές μου.