Why the telecaster is the best guitar

(άλλωσε έχω adblocker και δεν το βγάζω για να δω τους καλλιτέχνε με στρατογκάστερ λες και δεν τους ήξερα)
πάτησε " continue with adblocker " και θα περιηγηθείς στη σελίδα χωρίς πρόβλημα 

πάρτε και μία λίστα με τα σημερινά hot ονόματα

Σημερινά;

Οι μισοί είναι πιο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΙ και από εμένα ?

Ασε που ΝΤΎΝΟΝΤΑΙ χάλια..

Αυτοί εδώ τουλάχιστον σέβονται το ακροατήριο και ας ...μην κΣερουν να πΕζουν (εντάξει μην ΚΑΨΕΙΣ την κιθάρα σου ΚΑΝΕΙΣ δεν παίζει έτσι μη στεναχωριέσαι ? )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ναι , έχει και 5-6 στους 20 άνω των 45 και κάτι τρέχει ........

Εντάξει...καλοί είναι δε λέω (αν και σχεδόν όλοι παίζουν μουσική που ΙΜΗΟ δεν... ακούγεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο ? )

Ας πούμε λοιπόν ότι αυτοί είναι....σε... ζωγραφικούς όρους...οι...Jack Roth της κιθάρας.... όντως πολύ καλοί..

Αλλά άλλο ο Jack Roth και άλλο ο Leonardo da Vinci..:

Εντάξει...καλοί είναι δε λέω (αν και σχεδόν όλοι παίζουν μουσική που ΙΜΗΟ δεν... ακούγεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο ? )

δεν σχολιάζω αν είναι καλοί ή παίζουν μουσική που αρέσει , αυτά είναι υποκειμενικά και όταν δεν γράφονται σα να κατέχουμε τη μια και μοναδική αλήθεια , δεν χρειάζεται αντιπαράθεση

Εγώ απλά τονίζω ότι η λίστα δεν αποτελείται από τελειωμένους γέρους καθότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι under 40 ετών 

Εντιτ :Ντάξει όχι ακριβώς κάτω των 40 . Εκεί γύρω στα 40 . Συν/πλην για να ακριβολογούμε 

Αχ βρε μπαγάσηδες πιο έντονο g.a.s. δεν έχω ξανανιώσει στα 12 χρόνια που βρήκα το noiz 

δεν σχολιάζω αν είναι καλοί ή παίζουν μουσική που αρέσει , αυτά είναι υποκειμενικά και όταν δεν γράφονται σα να κατέχουμε τη μια και μοναδική αλήθεια , δεν χρειάζεται αντιπαράθεση

Εγώ απλά τονίζω ότι η λίστα δεν αποτελείται από τελειωμένους γέρους καθότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι under 40 ετών 

Εντιτ :Ντάξει όχι ακριβώς κάτω των 40 . Εκεί γύρω στα 40 . Συν/πλην για να ακριβολογούμε 

Πάντως "σημερινούς" δεν τους λες με την καμμια....οι περισσότεροι έχουν πάνω από 15 χρόνια καριέρας... μερικοί και...35

Έλα, πάρε έναν ΟΝΤΩΣ σημερινό (είναι ίσως ο πιο αγαπημένος μου κιθαρίστας)

Πάντως το πρώτο βιντεο το είδα, είναι γεμάτο όντως με κοινοτοπίες και προσωπικές ιστορίες οι οποίες δεν μου παρεχουν κανένα επιχείρημα -εμένα τον αδαή- "γιατί η τελεκαστορ ειναι η καλύτερη κιθάρα στον κόσμο", δεν με ψήνει ως "μη χρηστη" να μπω στον κόσμο της και όποτε βλέπω τίτλο με υποψία clickbait τρέχω μακριά. Προτείνω σε όποιον δεν το ειδε, να μην το δει γιατί θα χάσει 30 πολύτιμα λεπτά απο τη ζωή του. Θα πω εγώ την καλύτερη πληροφορια μισης ωρας φλυαρίας: Στην τελε συνδέουμε το tone μόνο στον bridge μαγνήτη.

Τώρα όλα τ άλλα του θρεντ, θελω να πιστεύω ότι δεν παίρνονται τοις μετρητοίς.

Άλλωστε είπαμε: Καλύτερη κιθάρα είναι η SG

Άλλωστε είπαμε: Καλύτερη κιθάρα είναι η SG

Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να πει την αλήθεια.

Τα συγχαρητήρια μου Φάνη.

Εσείς μπορείτε να παραμυθιάζεστε όσο θέλετε με τις tele και τις strat.

Μαζί με την Jazzmaster και την 335

Και την L-5.

Εσύ δεν κάνεις για το noiz, κόβεσαι.

Ναι την L-5 μαζί με τις Rickenbacker 360 και την Gretsch 6120 και 6128 πρασινη

Σωστός, μαζί με την Heritage super eagle, κάτι Benedetto, κάτι Busato, και κάτι Favino.

Την 6128 μόνο σε πράσινο εννοείται.

Δεν ξερω τι λετε, αλλα εγω πηγα με την g400 σε προβα και δεν μπορουσα να παιξω. Με τον δεξι πηχη την ισορροπουσα για να μην πεφτει ολο το βαρος στο αριστερο. Ηταν κολλημενη στα χερια με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω καθολου ανετα. Ηχαρα και μανικαρα, δεν λεω, αλλα παντελως αχρηστη για παιξιμο ορθιος. Για καναπε και ηχογραφησεις ειναι αριστημ

Ελπιζω να μην ειναι και η sg τα ιδια "χαλια".

Σωστός, μαζί με την Heritage super eagle, κάτι Benedetto, κάτι Busato, και κάτι Favino.

Την 6128 μόνο σε πράσινο εννοείται.
170715_962392_x.jpg

άλλος ένας που τον γελάσανε

Δεν ξερω τι λετε, αλλα εγω πηγα με την g400 σε προβα και δεν μπορουσα να παιξω. Με τον δεξι πηχη την ισορροπουσα για να μην πεφτει ολο το βαρος στο αριστερο. Ηταν
Φίλως άμα δεν το κατεχεις μην παίρνεις SG. Πάντα δίπλα σε περβάζι, σε σκάλα ή σε ντράμμερ παίζεται. Και του λες να μην ακουμπήσει το κρας, γιατί στηρίζεις το headstock σου πάνω του...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back