- Πόντοι
- 398
πάτησε " continue with adblocker " και θα περιηγηθείς στη σελίδα χωρίς πρόβλημα(άλλωσε έχω adblocker και δεν το βγάζω για να δω τους καλλιτέχνε με στρατογκάστερ λες και δεν τους ήξερα)
πάτησε " continue with adblocker " και θα περιηγηθείς στη σελίδα χωρίς πρόβλημα(άλλωσε έχω adblocker και δεν το βγάζω για να δω τους καλλιτέχνε με στρατογκάστερ λες και δεν τους ήξερα)
Δεν αντεληφθην.
πάρτε και μία λίστα με τα σημερινά hot ονόματα
ναι , έχει και 5-6 στους 20 άνω των 45 και κάτι τρέχει ........
Εντάξει...καλοί είναι δε λέω (αν και σχεδόν όλοι παίζουν μουσική που ΙΜΗΟ δεν... ακούγεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο ? )
δεν σχολιάζω αν είναι καλοί ή παίζουν μουσική που αρέσει , αυτά είναι υποκειμενικά και όταν δεν γράφονται σα να κατέχουμε τη μια και μοναδική αλήθεια , δεν χρειάζεται αντιπαράθεση
Εγώ απλά τονίζω ότι η λίστα δεν αποτελείται από τελειωμένους γέρους καθότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι under 40 ετών
Εντιτ :Ντάξει όχι ακριβώς κάτω των 40 . Εκεί γύρω στα 40 . Συν/πλην για να ακριβολογούμε
Άλλωστε είπαμε: Καλύτερη κιθάρα είναι η SG
Μαζί με την Jazzmaster και την 335Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να πει την αλήθεια.
Τα συγχαρητήρια μου Φάνη.
Μαζί με την Jazzmaster και την 335
δεν σχολιάζω αν είναι καλοί ή παίζουν μουσική που αρέσει , αυτά είναι υποκειμενικά και όταν δεν γράφονται σα να κατέχουμε τη μια και μοναδική αλήθεια , δεν χρειάζεται αντιπαράθεση
Ναι την L-5 μαζί με τις Rickenbacker 360 και την Gretsch 6120 και 6128 πρασινηΚαι την L-5.
Ναι την L-5 μαζί με τις Rickenbacker 360 και την Gretsch 6120 και 6128 πρασινη
Σωστός, μαζί με την Heritage super eagle, κάτι Benedetto, κάτι Busato, και κάτι Favino.
Την 6128 μόνο σε πράσινο εννοείται.
Φίλως άμα δεν το κατεχεις μην παίρνεις SG. Πάντα δίπλα σε περβάζι, σε σκάλα ή σε ντράμμερ παίζεται. Και του λες να μην ακουμπήσει το κρας, γιατί στηρίζεις το headstock σου πάνω του...Δεν ξερω τι λετε, αλλα εγω πηγα με την g400 σε προβα και δεν μπορουσα να παιξω. Με τον δεξι πηχη την ισορροπουσα για να μην πεφτει ολο το βαρος στο αριστερο. Ηταν
άλλος ένας που τον γελάσανε
1000%. Από κιθάρες. Από θρησκείες, η καλύτερη ειναι η Tele, εννοειται. Και ο Άρης.μΠρε ισε σηγουρως