The best guitarist ever according to Jimi... (Rory Gallagher)

Δραχμες 500 ......δηλ  1,45€  ;D

Και εγω ημουν στην Φιλαδελφεια , αλλα σε ενα .....αχουρι  , για την την ιδια συναυλια

μιλαμε ?

O Rory Gallagher ήταν η βασικότερη αφορμή για να ασχοληθώ με την ηλεκτρική.

Στη Φιλαδέλφεια ήμουν 14.

Η γιούχα στον παρουσιαστή της βραδιάς-γιατί υπήρχαν υπεράριθμοι στο πάνω διάζωμα-

ήταν σχεδόν το ίδιο καλή με τη συναυλία.

Νιώθω τυχερός που τον άκουσα και τον είδα τότε αλλά και που την έκανα πριν τα       

δακρυγόνα...

Εγω το 81  τον ειδα Θεσσαλονικη στο Παλαι (ημουν 16 ) και εχω και ενα σουβενιρ μια πενα του.Απλα απο τους κορυφαιους !!!!!!!

studio54GR είπε:
Το ξανάγραψα....

Προ τριετίας οι -9 παίξανε Βόλο !!!!!

Αχ και να ήξερα το μισό μπάσο από αυτό που παίζει αυτός.....
Yeap στον Βολο.... Τι ωραια που ηταν τοτε που διοργανωσανε 2 χρονιες το blues festival. Βεβαια πανω απο 200 ατομα δεν παιζει να ειχε καθε μερα και το κοψανε κι αυτο......

longshadow είπε:
1178448899.jpg

:)
Respect Mr Long. Με εστειλες αδιαβαστο...θα κανω ρελανς τη Πεμπτη

Ο κολητος μου και drummer τοτε στο γκρουπακι μου κλεινει φετος

22 χρονια πεθαμενος :-[

κι εσυ εχεις ακομη το εισητηριο? ???

Τα πιο γ@μ@τα εισητηρια τα ειχε η πρωτη συναυλια του Iggy στο Ελλαδοσταν!.

Καποιος ειχε τη φαεινη ιδεα να τα τυπωσουν μαυροασπρα κι ετσι χτυπησαμε ενα και το βγαλαμε καμια τριανταρια φωτοτυπιες , τα κοψαμε , τα σενιαραμε , τα τρυπησαμε και με μια μια καρφιτσα αλα εφορια ,

κι ετσι  μπουκαραμε  τσουρμο ενας λοχος στο κυριλε  απο την κεντρικη εισοδο  ;D ;D ;D

nice & easy

Μαλιστα ενα φιλαρακι που ειχε ρεσταρει , ρεφαρησε πουλωντας  και κανα δυο σε κατι ανυποψιαστους ξενερουα ;D

Ε ρε γλεντια

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ROCK 'N' ROLL   ;D ;D ;D

makispoll είπε:
Yeap στον Βολο.... Τι ωραια που ηταν τοτε που διοργανωσανε 2 χρονιες το blues festival. Βεβαια πανω απο 200 ατομα δεν παιζει να ειχε καθε μερα και το κοψανε κι αυτο......
Πραγματικά κρίμα.... (Μπήκε με τα μπούνια μέσα ο Πολιτιστικός Ν.Ιωνίας Βόλου).

makispoll είπε:

..και την δεύτερη χρονιά ήρθανε οι Band of Friends (χωρίς τον Lou Martin όμως). Φοβερή συναυλία, αλλά μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν ο πιτσιρικάς από την αγγλία (Aynsley Lister) που έπαιξε τελευταίος..studio54GR μήπως ήσουν αυτός που πιωμένος φώναζε στο πιτσιρίκι "MESSIN' WITH THE KID, AYNSLEY!" :P :P

Στο θέμα μας, επιτέλους ένα θρεντ για τον τεράστιο..marathon, μιας που είπες για το slide βίντεο στο Irish Tour, ξανα-άκου το τελευτάιο σόλο του Crest Of A Wave :o

Επίσης θα πρότεινα με τα χίλια ένα καταπληκτικό βιβλίο που λέγεται Riding Shotgun

51mu+5BJoXL._SL500_AA240_.jpg

Την πυροβολαρχία που παίζει πίσω από τους παπάδες του rory την προσέχει κανείς? Ίσως το καλύτερο rythm section που έχω ακούσει ever!!!!

SpyrosCh είπε:
marathon, μιας που είπες για το slide βίντεο στο Irish Tour, ξανα-άκου το τελευτάιο σόλο του Crest Of A Wave :o
Σήμερα το πρωί, ξαναέβαλα το Dvd...δεν σχολιάζω τον παίχτη δεν το συζητάμε...αλλά 30 (περίπου) χρόνια μετά, τα ακούσματά μου έχουν αλλάξει. Με κίνδυνο να με φάτε, θα πώ ότι ο ήχος της Strat μου φάνηκε "λίγος" (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για το παίξιμο). Ίσως η έκθεσή μου τόσα χρόνια σε 2 διπλούς να φταίει...

Ποιά απ'όλες τις εκδοχές της όμως??(με ποιόν drummer δηλαδή..)

Να πας να δεις και τους Nine Below Zero αν δεν το έχεις κάνει ήδη...  ;D ;D

(Αυτός ο Mark Feltham απλά δεν υπάρχει λέμε...)

funky_bassman είπε:
Την πυροβολαρχία που παίζει πίσω από τους παπάδες του rory την προσέχει κανείς? Ίσως το καλύτερο rythm section που έχω ακούσει ever!!!!
Δεν διαβάζεις όλα τα ποστς όμως και με στεναχωρείς... :D :D :D ;) :P

Βέβαια για να δείξεις την ταλεντάρα σου χρειάζεσαι και ένα rhythm section που ακόμα και μόνο του να παίζει ακούγεται σαν μια μπάντα ολόκληρη...

mscmkr είπε:
Δεν διαβάζεις όλα τα ποστς όμως και με στεναχωρείς... :D :D :D ;) :P
Τα διαβάζω απλώς δεν είδα κανέναν να συμφωνεί και είπα να το τονίσω λίγο παραπάνω...

Ποιά απ'όλες τις εκδοχές της όμως??(με ποιόν drummer δηλαδή..)

Να πας να δεις και τους Nine Below Zero αν δεν το έχεις κάνει ήδη...  ;D ;D

(Αυτός ο Mark Feltham απλά δεν υπάρχει λέμε...)
Στον μπασίστα αναφερόμουν κυρίως.... Θυμάμαι όταν παίζαμε το Moonchild με την μπάντα καθόμουνα 6 ώρες περίπου για να καταφέρω εν τέλη να παίξω το 1% αυτών που ακούω ότι παίζει και δεν καταλαβαίνω το πως το κάνει!!!!! απίστευτος παίκτης...

marathon είπε:
Σήμερα το πρωί, ξαναέβαλα το Dvd...δεν σχολιάζω τον παίχτη δεν το συζητάμε...αλλά 30 (περίπου) χρόνια μετά, τα ακούσματά μου έχουν αλλάξει. Με κίνδυνο να με φάτε, θα πώ ότι ο ήχος της Strat μου φάνηκε "λίγος" (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για το παίξιμο). Ίσως η έκθεσή μου τόσα χρόνια σε 2 διπλούς να φταίει...

Στο Irish Tour DVD ναι, στα μεταγενέστερα Montreux, Rockpalast, και Live at Cork Opera House όχι όμως :P :P

Βάλε να δεις το moonchild που παρέθεσε κάποιος προηγουμένως και θα δεις!

(Και βάλε να ακούσεις και το τελευταίο σόλο του Crest Of A Wave (Deuce) επιμένω!) :P :P

marathon είπε:
Εγώ πάλι στο πρώτο βίντεο που έβαλα έπαθα πλάκα πώς ακούγεται η στρατ...

Edit (μετά τον Σπύρο): Ναι και το Moonchild... Και θυμήσου τη χρονολογία των βίντεο...

Trending...

Νέα θέματα

Back