Ούτε καφέ σε πλαστικό δεν παίρνεις σήμερα με τόσα... :dkall είπε:Δραχμες 500 ......δηλ 1,45€ ;D
Yeap στον Βολο.... Τι ωραια που ηταν τοτε που διοργανωσανε 2 χρονιες το blues festival. Βεβαια πανω απο 200 ατομα δεν παιζει να ειχε καθε μερα και το κοψανε κι αυτο......studio54GR είπε:Το ξανάγραψα....
Προ τριετίας οι -9 παίξανε Βόλο !!!!!
Αχ και να ήξερα το μισό μπάσο από αυτό που παίζει αυτός.....
Respect Mr Long. Με εστειλες αδιαβαστο...θα κανω ρελανς τη Πεμπτηlongshadow είπε:
Πραγματικά κρίμα.... (Μπήκε με τα μπούνια μέσα ο Πολιτιστικός Ν.Ιωνίας Βόλου).makispoll είπε:Yeap στον Βολο.... Τι ωραια που ηταν τοτε που διοργανωσανε 2 χρονιες το blues festival. Βεβαια πανω απο 200 ατομα δεν παιζει να ειχε καθε μερα και το κοψανε κι αυτο......
makispoll είπε:Yeap στον Βολο.... Τι ωραια που ηταν τοτε που διοργανωσανε 2 χρονιες το blues festival. Βεβαια πανω απο 200 ατομα δεν παιζει να ειχε καθε μερα και το κοψανε κι αυτο......
Σήμερα το πρωί, ξαναέβαλα το Dvd...δεν σχολιάζω τον παίχτη δεν το συζητάμε...αλλά 30 (περίπου) χρόνια μετά, τα ακούσματά μου έχουν αλλάξει. Με κίνδυνο να με φάτε, θα πώ ότι ο ήχος της Strat μου φάνηκε "λίγος" (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για το παίξιμο). Ίσως η έκθεσή μου τόσα χρόνια σε 2 διπλούς να φταίει...SpyrosCh είπε:marathon, μιας που είπες για το slide βίντεο στο Irish Tour, ξανα-άκου το τελευτάιο σόλο του Crest Of A Wave
Δεν διαβάζεις όλα τα ποστς όμως και με στεναχωρείς...funky_bassman είπε:Την πυροβολαρχία που παίζει πίσω από τους παπάδες του rory την προσέχει κανείς? Ίσως το καλύτερο rythm section που έχω ακούσει ever!!!!
Βέβαια για να δείξεις την ταλεντάρα σου χρειάζεσαι και ένα rhythm section που ακόμα και μόνο του να παίζει ακούγεται σαν μια μπάντα ολόκληρη...
Τα διαβάζω απλώς δεν είδα κανέναν να συμφωνεί και είπα να το τονίσω λίγο παραπάνω...mscmkr είπε:Δεν διαβάζεις όλα τα ποστς όμως και με στεναχωρείς...
Στον μπασίστα αναφερόμουν κυρίως.... Θυμάμαι όταν παίζαμε το Moonchild με την μπάντα καθόμουνα 6 ώρες περίπου για να καταφέρω εν τέλη να παίξω το 1% αυτών που ακούω ότι παίζει και δεν καταλαβαίνω το πως το κάνει!!!!! απίστευτος παίκτης...Ποιά απ'όλες τις εκδοχές της όμως??(με ποιόν drummer δηλαδή..)
Να πας να δεις και τους Nine Below Zero αν δεν το έχεις κάνει ήδη... ;D ;D
(Αυτός ο Mark Feltham απλά δεν υπάρχει λέμε...)
marathon είπε:Σήμερα το πρωί, ξαναέβαλα το Dvd...δεν σχολιάζω τον παίχτη δεν το συζητάμε...αλλά 30 (περίπου) χρόνια μετά, τα ακούσματά μου έχουν αλλάξει. Με κίνδυνο να με φάτε, θα πώ ότι ο ήχος της Strat μου φάνηκε "λίγος" (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για το παίξιμο). Ίσως η έκθεσή μου τόσα χρόνια σε 2 διπλούς να φταίει...
Εγώ πάλι στο πρώτο βίντεο που έβαλα έπαθα πλάκα πώς ακούγεται η στρατ...marathon είπε:Σήμερα το πρωί, ξαναέβαλα το Dvd...δεν σχολιάζω τον παίχτη δεν το συζητάμε...αλλά 30 (περίπου) χρόνια μετά, τα ακούσματά μου έχουν αλλάξει. Με κίνδυνο να με φάτε, θα πώ ότι ο ήχος της Strat μου φάνηκε "λίγος" (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για το παίξιμο). Ίσως η έκθεσή μου τόσα χρόνια σε 2 διπλούς να φταίει...