Μην τα πουλάς αυτά σε μένα...marathon είπε:...θυμήσου...ήμουν εκεί ;D
Αύριο, θα φας εισητήρια να στρώσεις... ;D ;Dmscmkr είπε:Μην τα πουλάς αυτά σε μένα...![]()
![]()
Κι εγώ θα μπορούσα να ήμουν εκεί... αν είχα γεννηθεί λίιιιγο νωρίτερα...
Οχι βεβαια. Αλλο ο ενας αλλο ο αλλος, και στα επιπεδα αυτα, δε μπορεις να πεις για καλυτερους. Απλα μπορεις να πεις γουσταρω ή δε γουσταρω.mscmkr είπε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ "GALLAGHER Vs PAGE" ή άλλων... Μην καταστραφεί ΚΑΙ αυτό το θρεντ...
Έλα on topic...
http://www.youtube.com/watch?v=v0if87pp8m8
Όταν λες λίγος εννοείς ότι σε σχέση με humbuckers είναι πιό λεπτός, αδύναμος κτλ;;; Γιατί είναι και 30 χρόνια πριν. Τότε οι ενισχυτές ήταν χωρίς πολύ gain.marathon είπε:Με κίνδυνο να με φάτε, θα πώ ότι ο ήχος της Strat μου φάνηκε "λίγος" (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για το παίξιμο). Ίσως η έκθεσή μου τόσα χρόνια σε 2 διπλούς να φταίει...
30 χρόνια πρίν άκουγα (μιλάω για live πάντα) και τον Santana και σε βεβαιώνω ότι πιο "γεμάτη" κιθάρα δεν έχω ξαναακούσει. Να πώ την αλήθεια τότε δεν με ενδιέφεραν καθόλου όλα αυτά, δεν με ενδιέφεραν ούτε τι κιθαρες είχαν, ούτε με τι ενισχυτές έπαιζαν ούτε πετάλια ούτε τίποτα...μόνο και μόνο που έβλεπα στη σκηνή όλους αυτούς έφτανε.mij είπε:Όταν λες λίγος εννοείς ότι σε σχέση με humbuckers είναι πιό λεπτός, αδύναμος κτλ;;; Γιατί είναι και 30 χρόνια πριν.
xexexexe!!marathon είπε:30 χρόνια πρίν άκουγα (μιλάω για live πάντα) και τον Santana και σε βεβαιώνω ότι πιο "γεμάτη" κιθάρα δεν έχω ξαναακούσει. Να πώ την αλήθεια τότε δεν με ενδιέφεραν καθόλου όλα αυτά, δεν με ενδιέφεραν ούτε τι κιθαρες είχαν, ούτε με τι ενισχυτές έπαιζαν ούτε πετάλια ούτε τίποτα...μόνο και μόνο που έβλεπα στη σκηνή όλους αυτούς έφτανε.
Τώρα αρχίζω και γίνομαι "γεροπερίεργος"...
Για τους Vox δεν έχω άποψη, αλλά για κιθάρες μπορώ να σου πώ (επειδή το να φτιάξεις μία κιθάρα δεν είναι πυρηνική φυσική), ότι σήμερα, μόνοι μας, μπορούμε να φτιάξουμε εξ ίσου καλές κιθάρες με αυτές που έχει ο κάθε SantanaELIANIOS είπε:xexexexe!!
Θα σου πω κατι κλισε τωρα. Η prs ή o Vox που παιζει ο καθε santana, page κλπ. ειναι prs ή Vox που ειναι σε καθε σπιτι?
Δεν είναι αυτό, είναι όπως όταν είσαι 3 ετών και όλοι δίπλα σου σου φαίνονται γίγαντες έτσι και τότε. Εγώ ήμουν 20 και αυτοί, οι γίγαντες, 30-35, στα ντουζένια τους και ήταν πραγματικά γίγαντες πάνω στη σκηνή.xexexexe!!
Εχουμε 8000 μηχανικους ηχου απο πισω ή καποια fender να μας πληρωνει για να φωτογραφιθουμε με καποιο προιον?
Τζάμπα guiness είχε πάντως ;D ;DΡε συ ο Gallagher πόσους sponsors είχε
Αυτό είναι και η ουσία (και μεγάλο πάθος γι'αυτό που έκανε...)mscmkr είπε:Μια κιθάρα κι αυτή διαλυμένη, την κάρφωνε σε ένα treble booster και έναν ενισχυτή και άιντε...
Μονο που ειχε μια δισκογραφικη πισω του φτανει.mscmkr είπε:Ρε συ ο Gallagher πόσους sponsors είχε, πόσα πράγματα είχε τζάμπα, πόσους μηχανικούς ήχου; Μια κιθάρα κι αυτή διαλυμένη, την κάρφωνε σε ένα treble booster και έναν ενισχυτή και άιντε... Οπότε τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες...
Μιλαω γενικα (για Vox). Αλλα νομιζω οτι στις λεπτομεριες κρυβεται το μυστικο. Αλλο τοτε αλλο σημερα. Και αλλο τωρα(αν καταλαβαινεις) Συμφωνω οτι το 3χρονο το παπακι μοιαζει με harley, και φυσικα οτι στα δακτυλα και στη καρδια κρυβεται ο πραγματικος ηχος. Απλα εγκυκλοπαιδικα εχουμε το δικαιωμα να ασχολιομαστε(γι αυτο ειμαστε εδω-αγαπη-) απο κει και περα ομως, ουτε τοσες guiness δε μπορουμε να παρουμε.(να πιουμε ομως ΦΥΣΙΚΑ ;D ;D ;D)marathon είπε:Για τους Vox δεν έχω άποψη, αλλά για κιθάρες μπορώ να σου πώ (επειδή το να φτιάξεις μία κιθάρα δεν είναι πυρηνική φυσική), ότι σήμερα, μόνοι μας, μπορούμε να φτιάξουμε εξ ίσου καλές κιθάρες με αυτές που έχει ο κάθε Santana
Δεν είναι αυτό, είναι όπως όταν είσαι 3 ετών και όλοι δίπλα σου σου φαίνονται γίγαντες έτσι και τότε. Εγώ ήμουν 20 και αυτοί, οι γίγαντες, 30-35, στα ντουζένια τους και ήταν πραγματικά γίγαντες πάνω στη σκηνή.
Τζάμπα guiness είχε πάντως ;D ;D
Οχι συγκριση αυτου του ειδους. Απλα ηταν σις ιδιες 10ετιες περιπου. Δες ας πουμε LIVE MOCAMBO 1982-83 αν δε κανω λαθος. ΜΕΤΑ το 88-90 μετα το LIVE ALIVE αρχισε το ''φανερο'' προμοσιον του SRV οπου στο LIVE IN AUSTIN κατι στημενο μου τη χαλουσε.mscmkr είπε:Με βάση δύο ταλαιπωρημένες κιθάρες συγκρίνεις έναν Αμερικάνο μουσικό με έναν Ιρλανδό οι οποίοι είχαν και 10-15 χρόνια διαφορά (τεράστιες διαφορές στο μάρκετινγκ όσον αφορά στο χώρο και στο χρόνο); Δες μόνο τη συναυλιακή πορεία του Rory και του SRV.
Τεσπαν, ας μην αρχίσουμε πάλι τις συγκρίσεις...