Why the telecaster is the best guitar

Να έχεις άδειο το γραφείο-τραπέζι του πισιού ...ούτε ποτήρια ούτε κονσερβάκια ούτε μπουκαλάκια...?

Έτσι κάνω.

Τα μπουκάλια και τα ποτήρια, αλλά και το τασάκι είναι σε άλλο μικρό τραπεζάκι δίπλα.

Την έχω πατήσει βλέπεις ...

Έτσι κάνω.

Τα μπουκάλια και τα ποτήρια, αλλά και το τασάκι είναι σε άλλο μικρό τραπεζάκι δίπλα.

Την έχω πατήσει βλέπεις ...
Πως..;  γράψε γρήγορα γιατί σχεδόν μου τέλειωσαν τα δεδομένα....

Χωρίς πλάκα τώρα, έχω θέμα κι εγώ.

Όχι από κινητό, αλλά από πισι.

Ειδικά τα βράδια γίνεται χαμός, άλλα αντ' άλλων γράφω.

Εγω το αναποδο. Απο pc γραφω με τυφλο συστημα. Ουτε οθονη δεν κοιτω καλα καλα. 

Απο κινητο ενα γραφω, δυο σβηνω, με τα χονδροδακτυλα που εχω.

12 λεπτά πριν, dimsonic είπε

691d096da2686e49a749c0f9bef52b91.jpg

δεν ξέρω τι δείχνει το γραφικό τοπίο, σίγουρα κάτι κίνκυ θα σκέφτηκες οτι δείχνει.

λοιπόν.

επειδή το αρχικό νήμα ήταν ποια είναι η καλύτερη κιθάρα, που έστω με την ανοχή κάποιων (και του OP και κάποια στιγμή πρέπει να του ζητήσουμε συγνώμη γιατί το ξεσκίσαμε) γύρισε στο επειδή δεν την χρησιμοποιήσαν iconic (sic) παίκτες ΔΕΝ ήταν.

ΟΚ σε ένα φόρουμ είμαστε και τον χαβαλέ μας κάνουμε.

Και όσο τσιμπάτε θα πέφτουν αγκίστρια.

Τώρα στο ατυχές παράδειγμα ότι οι τελεκαστρινοί δεν γεμίζουν ταξί και ότι παίζουν για την πολυκατοικία τους, σου έβαλα τους τρεις συγκεκριμένους που επικαλέστηκες, που υποτίθεται ότι παίζουν με άλλες "καλυτερες" κιθάρες στον κόσμο για να σου δείξω (αν μπορείς να το καταλάβεις βέβαια γιατί είναι και κομματάκι δύσκολο) ότι ένας κιθαρίστας δεν κομπλάρει αμα θέλει να παίξει. Ούτε ο Μαγιερ ο "θεούλης" παίζει με την καλύτερη κιθάρα στον κόσμο γιατί σήμερα έπαιζε με φέντερ και το βράδυ όταν έπεσε το κασέρι τα βρήκε με τον χλιμίντζουρα. Και όπως χαλάμε τώρα πληκτρολογικό μελάνι, έτσι χαλάστηκε πριν κανα δυό χρόνια (που έβαλα και την εν λόγω υπογραφή) όλο το διαδίκτυο. 

Κοντολογίς, η καλύτερη κιθάρα στον κόσμο period είναι η τελε.

Τώρα γιατι δεν την θέλουν οι αϊ-κόνικ αϊ ψάξε. Αι-κονικ είναι ότι θένε κάνουν.

Και επειδή κάνουν ότι θένε σήμερα πιάνουν την άσπρη και αύριο τη μαύρη.

Τώρα για την 3ple deluxe, ΟΚ ρε σεις πλάκα κάνουμε.

Όσο για τον μαγιερ, τον μπονυ και τον γκειλς αφού παίζουν με τις καλύτερες κιθάρες του κόσμου γιατί ξεπέφτουν στα μάτια τση κοινωνίας με μπασκλας κιθάρες?

Τσιμπάτε....αγκίστρια έχουμε.

Πως..;  γράψε γρήγορα γιατί σχεδόν μου τέλειωσαν τα δεδομένα....

Όλα πάνω στο πληκτρολόγιο ...

Τώρα το είδα βρε Φώτη, είχε μια δουλειά ο αδερφός μου στο πισι και είχα σηκωθεί.

δεν ξέρω τι δείχνει το γραφικό τοπίο, σίγουρα κάτι κίνκυ θα σκέφτηκες οτι δείχνει.

λοιπόν.

επειδή το αρχικό νήμα ήταν ποια είναι η καλύτερη κιθάρα, που έστω με την ανοχή κάποιων (και του OP και κάποια στιγμή πρέπει να του ζητήσουμε συγνώμη γιατί το ξεσκίσαμε) γύρισε στο επειδή δεν την χρησιμοποιήσαν iconic (sic) παίκτες ΔΕΝ ήταν.

ΟΚ σε ένα φόρουμ είμαστε και τον χαβαλέ μας κάνουμε.

Και όσο τσιμπάτε θα πέφτουν αγκίστρια.

Τώρα στο ατυχές παράδειγμα ότι οι τελεκαστρινοί δεν γεμίζουν ταξί και ότι παίζουν για την πολυκατοικία τους, σου έβαλα τους τρεις συγκεκριμένους που επικαλέστηκες, που υποτίθεται ότι παίζουν με άλλες "καλυτερες" κιθάρες στον κόσμο για να σου δείξω (αν μπορείς να το καταλάβεις βέβαια γιατί είναι και κομματάκι δύσκολο) ότι ένας κιθαρίστας δεν κομπλάρει αμα θέλει να παίξει. Ούτε ο Μαγιερ ο "θεούλης" παίζει με την καλύτερη κιθάρα στον κόσμο γιατί σήμερα έπαιζε με φέντερ και το βράδυ όταν έπεσε το κασέρι τα βρήκε με τον χλιμίντζουρα. Και όπως χαλάμε τώρα πληκτρολογικό μελάνι, έτσι χαλάστηκε πριν κανα δυό χρόνια (που έβαλα και την εν λόγω υπογραφή) όλο το διαδίκτυο. 

Τώρα γιατι δεν την θέλουν οι αϊ-κόνικ αϊ ψάξε. Αι-κονικ είναι ότι θένε κάνουν.

Και επειδή κάνουν ότι θένε σήμερα πιάνουν την άσπρη και αύριο τη μαύρη

Συγγνώμη Δάσκαλε που δεν κατάλαβα το πνεύμα σου, που τελικά ήθελες με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο ως μεγάλος Σενσέι να μου πεις αυτό που έγραψα στο πρώτο μου ποστ και δεύτερο αυτού του νήματος... ? του οποίου το περιεχόμενο ειναι προφανές πως ακόμα και μετά απο 20 σελίδες δεν έχεις κατανοήσει...?

μιας και έχω αλλεργία στις και καλά μεγάλες αντικειμενικές αλήθειες και στους κατόχους της μιας και μοναδικής αληθινής γνώσης , υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να ενισχύει αυτή την ΆΠΟΨΗ ;;;

Ένα συγκριτικό με διαγράμματα, πειράματα κάτι anything ???

Υπάρχουν versus με επιχειρήματα ;;; Για μένα η καλύτερη κιθάρα αυτή την στιγμή στην αγορά είναι η musicman petrucci JPX ( όπου Χ τα διάφορα νούμερα που βάζει με ελάχιστες αλλαγές ουσίας ) . Έχουμε επιχειρήματα να κάνουμε διάλογο ;;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μιας και έχω αλλεργία στις και καλά μεγάλες αντικειμενικές αλήθειες και στους κατόχους της μιας και μοναδικής αληθινής γνώσης , υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να ενισχύει αυτή την ΆΠΟΨΗ ;;;

Ξανακόβεσαι.

Δεν κάνεις για το noiz.

Εδώ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ φίλως.

1. Ένα συγκριτικό με πειράματα κάτι anything ???

2. Έχουμε επιχειρήματα να κάνουμε διάλογο ;;

1. Βάλαμε 8 ποντίκια σε έναν χώρο, και στο διπλανό δωμάτιο πολλές κιθάρες.

Ε, μάντεψε ποια έφαγαν πρώτη.

Γιατί είναι η πιο νόστιμη.

Το δοκιμάσαμε και με σαράκι.

Πάλι αυτή έφαγε πρώτη.

Τι άλλο θέλεις δηλαδή για να καταλάβεις ότι είναι η πιο γευστική?

Έλεος πια με αυτά τα νέα παιδιά.

2. Συνεχίζεις να προκαλείς βλέπω ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
29 κατασκευαστές κλιψ συνιστούν τελεγλάστερ

Αυτήν ξέρουν αυτήν εμπιστεύονται.

Και προσοχή στην ούγια...

κανένα συγχρονο κιθαρίστα που να γεμίζει στάδια με το μπαντζο εχουμε?
DI10591.jpg

8f07afe1f524c44997897646be4f434c.jpg

images

image.jpeg

για ολα τα γουστα.και ολα τα σταδια..και μην ξεχναμε οτι πολλα πραγματα γινονται με μοναδικο σκοπο τα πααααρα πολλα λεφτα.και μενουμε εμεις οι απο κατω να "τσακωνομαστε" για τους απο πανω.!

DI10591.jpg

8f07afe1f524c44997897646be4f434c.jpg

images

Προβολή συνημμένου 24761

για ολα τα γουστα.και ολα τα σταδια..και μην ξεχναμε οτι πολλα πραγματα γινονται με μοναδικο σκοπο τα πααααρα πολλα λεφτα.και μενουμε εμεις οι απο κατω να "τσακωνομαστε" για τους απο πανω.!

μα τι ξετσιπωσιά...

δεν υπάρχει μπέσα σ αυτόν τον κόσμο.

Θα παω να πάρω μια πηβευ

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back