Why the telecaster is the best guitar

7 ώρες πριν, JimmyPap είπε

Καλός ο κοτόπουλος μπλουζμαν, αλλά γι αυτό παίζει μπροστά σε 14 άτομα. Άμα θες να σου σηκωθεί ο τρίχας δες εδώ τον παππού

Φίλος πάντως με Selmer Mark VI κλάφτα σόλο ο saxman. Εδώ θέλει Κeilwerth SX ή ένα Yanagisawa 992. Πού πας με το Cannonball, το κοκκόρι να ούμε.

(Άραγε να κάνουν τέτοιες συζητήσεις σε φόρουμ άλλων οργάνων;

"Είναι τα Powell τα καλύτερα φλάουτα για φρουλάντο;"

"5 φαγκότα που με αναβάθμιση σε τάπες πατάνε κάτω τα Gebrüder Mönnig")

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ πάντως λέω να αναβαθμίσω μια κιθάρα που είχα πάρει τριν 15 χρόνια και όλα είναι ακόμα "μαμά".

Είμαι σίγουρος δηλαδή ότι αν της αλλάξω χορδές θα πατάει κάτω custom shop για πλάκα.

Εγώ πάντως λέω να αναβαθμίσω μια κιθάρα που είχα πάρει τριν 15 χρόνια και όλα είναι ακόμα "μαμά".

Είμαι σίγουρος δηλαδή ότι αν της αλλάξω χορδές θα πατάει κάτω custom shop για πλάκα.
Μην τις πεταξεις, στειλε τις εδω, θα ξηλώσω την περιέλιξη απο τις wound, θα τις στειλω για γάνωμα και θα ξανατυλιξω τις 3 μπασες, με triple braid μέθοδο ακριβώς την πλέξη του Τερκενλή. Τέλος, τις βοβαρδίζω με organic/βιολογικά ισότοπα και κρατάνε twang μέχρι και -hold you breath- 11 ώρες!

θα ξηλώσω την περιέλιξη απο τις wound, θα τις στειλω για γάνωμα και θα ξανατυλιξω τις 3 μπασες, με triple braid μέθοδο ακριβώς την πλέξη του Τερκενλή. Τέλος, τις βοβαρδίζω με organic/βιολογικά ισότοπα

Επειδής εσένα παλικάρι μου σε κόβω για επιστήμονα, να σε ρωτήσω κάτι ...

Κολλάς και τις κομμένες?

Γιατί ψήνω τον SF να μου τις δίνει μόλις τελειώνει το twang τους (που δεν το γουστάρω), αλλά αυτός τις κόβει για να τις αλλάξει ρε γμτ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το πρωι έβλεπα κιθαροκεφτέδες...τώρα αυτό....

δεν έχουμε και κανένα οφθαλμίατρο με τελεκάστερ να ρωτήσουμε

μόνο έναν οδοντίατρο με λεσπολ

Κολλάς και τις γκόμενες

Κολλάς και τις κομμένες?
Αν εχουν σπασμένο χέντζτοκ, ναι.

Τις χορδες, Τις κολλάω απλά ενώνω την Α και τη D για να φτιανω μια κανονικιΑ E, γιατί οι 38άρες κάνουν για σφεντόνα.

Μετα το 6.30 εξηγει με ωραιο τροπο γιατι εχει τοση μαγεια μια τελε.

Ωραιο βιντεο, που αντικατοπτριζει 100% τις αποψεις μου.

Κι αφού οι iconic guitar heroes που έπαιζαν με tele δε γεμίζουν ούτε ταξί ? πάρτε και μία λίστα με τα σημερινά hot ονόματα

https://www.guitarworld.com/artists/the-20-best-guitarists-of-the-decade

Γέμισε ο τόπος τέλε κι εδώ ?

Φυσικά o Dim θα τους βρει όλους να κρατάνε μια tele, άσχετα αν κατά 99% ηχογραφούν ή βγαίνουν live με άλλα όργανα ?

Κι αυτοί "τα καλύτερα" τα έκαναν με τέλε όμως...?  πιο γραφικός κι από το Πήλιο ?

Φυσικά o Dim θα τους βρει όλους να κρατάνε μια tele, άσχετα αν κατά 99% ηχογραφούν ή βγαίνουν live με άλλα όργανα ?

δεν κατάλαβες...

έχουμε και καλύτερα πράγματα να κάνουμε

(άλλωσε έχω adblocker και δεν το βγάζω για να δω τους καλλιτέχνε με στρατογκάστερ λες και δεν τους ήξερα)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back