Σωστά. Παρ'όλα αυτά, πρέπει κάποιος να γνωρίζει το τεραίν στο οποίο παίζει, κι ο Τζιμάκος είναι παραπάνω απο γάτος για να το ξέρει. Το ζήτημα είναι αν κάποιος έχει τη διάθεση - και τη δύναμη - να θίξει τα όποια κατά τη γνώμη του χρήζουν σχολιασμού/σάτυρας ή τι άλλο. Πρόκειται εν πολλοίς για έναν φαύλο κύκλο, αφού όσο πιο άγνωστος είσαι τόσο θάβονται τα όσα λες, ενώ όσο πιο γνωστός ενδέχεται να κατηγορηθείς πως μιλάς εκ του ασφαλούς...blue είπε:θα προτιμουσα να βαλλει κατα του ιδιου του διαγωνισμου και οποιασδηποτε lifestyle κακομοιριάς. Η πολιτικη ειναι ευκολος στοχος για σάτυρα και έχει αποδειχθεί οτι δεν μεταβάλλει κάτι. Αντιθέτως, αν έβαλλε κατά του καναλιού και όλης αυτής της κοροϊδίας (που συνεργάζεται άψογα με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση) , δεν θα προβαλλόταν η "βραβευση".
Συμφωνω μαζι του και χαίρομαι για τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο (μέχρι εκεί που αρνείται) . Το γιατί το αρνείται δεν μου έφτασε. Προτιμούσα κατι πιο ειδικό και στοχευμένο.
μέσα από το σταρ και το στάτους δεν θα πάρω. Είτε λειτουργείς αντισυμβατικα χεζωντας ειτε παιζεις μεσα στο παιχνιδι. Μαζι του ειμαι (επαναλαμβανω) και χαιρομαι για την αρχικη του τοποθετηση, αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα. Και ευχομαι σε καλυτερα.mscmkr είπε:Fight the system from within, Blue. Αλλιώς δεν θα τον έπαιζαν καθόλου και τότε ποιο το όφελος; Τώρα, ε, κάτι μένει...
συμφωνω βεβαια και με αυτο!mscmkr είπε:Ε, αυτό του δώσανε, αυτό αρνήθηκε ο άνθρωπος...
Και προκειμένου να μην εμφανιστεί, και να πει η κάθε γλάστρα την μπούρδα της, βγήκε και είπε αυτά που ήθελε. Και έστω και αν άγγιξε έναν άνθρωπο, κέρδος είναι.
Αυτά που θα έλεγε η γλάστρα θα άγγιζαν ποιον;
απλα δεν ειμαι και τοσο βεβαιος για το αγνο των προθεσεων του!Fight the system from within, Blue. Αλλιώς δεν θα τον έπαιζαν καθόλου και τότε ποιο το όφελος; Τώρα, ε, κάτι μένει...
καλα, δεν ειπα πως περιμενω την επανασταση να αρχισει απο τον πανουση!mscmkr είπε:Εδώ, ρε συ, οι μεγάλοι επαναστάτες που είχαν αγνές προθέσεις μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, εσύ περιμένεις αγνές προθέσεις από τον Τζιμάκο; Οι αγνές προθέσεις, δυστυχώς, συνήθως εξαντλούνται στους "πεζικάριους" της επανάστασης...
αρκει ενα ξερο οχι ή ακομα καλυτερα "οχι γιατι δεν αναγνωριζω την αξια του διαγωνισμου σας" ή "οχι, γιατι πουλατε σκουπιδια"mscmkr είπε:Ε, αυτό του δώσανε, αυτό αρνήθηκε ο άνθρωπος...![]()
+10000blue είπε:μέσα από το σταρ και το στάτους δεν θα πάρω. Είτε λειτουργείς αντισυμβατικα χεζωντας ειτε παιζεις μεσα στο παιχνιδι. Μαζι του ειμαι (επαναλαμβανω) και χαιρομαι για την αρχικη του τοποθετηση, αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα. Και ευχομαι σε καλυτερα.