Τζίμης Πανούσης στα βραβεία STATUS

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 13K
Status
Not open for further replies.

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Ανεξάρτητα απο το γούστο του καθενός, δείτε αυτό το απόσπασμα για να καταλάβετε ποιοί έχουν κότσια (νομίζω τα λένε και "cohones" ;))...

Υποκλίνομαι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χαχαχαχα... Το ειδα κι εγω αυτο το αποσπασμα... Αν και φαν του Τζιμακου θα προσπαθησω να μιλησω αντικειμενικα και να πω οτι τα σπασε για αλλη μια φορα ο τυπος...

;D ;D ;D

το μονο ασχημο ειναι οτι δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν εχει δικιο..

ολα τα αλλα ειναι οπως (μονο αυτος) τα λεει

θα προτιμουσα να βαλλει κατα του ιδιου του διαγωνισμου και οποιασδηποτε lifestyle κακομοιριάς. Η πολιτικη ειναι ευκολος στοχος για σάτυρα και έχει αποδειχθεί οτι δεν μεταβάλλει κάτι. Αντιθέτως, αν έβαλλε κατά του καναλιού και όλης αυτής της κοροϊδίας (που συνεργάζεται άψογα με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση) , δεν θα προβαλλόταν η "βραβευση".

Συμφωνω μαζι του και χαίρομαι για τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο (μέχρι εκεί που αρνείται) . Το γιατί το αρνείται δεν μου έφτασε. Προτιμούσα κατι πιο ειδικό και στοχευμένο.

Fight the system from within, Blue. Αλλιώς δεν θα τον έπαιζαν καθόλου και τότε ποιο το όφελος; Τώρα, ε, κάτι μένει...

Αν ηθελε να αρνηθει ας μην στεκοτανε μπροστα στην καμερα να κανει δηλωσεις. Σιγα την επανασταση.

blue είπε:
θα προτιμουσα να βαλλει κατα του ιδιου του διαγωνισμου και οποιασδηποτε lifestyle κακομοιριάς. Η πολιτικη ειναι ευκολος στοχος για σάτυρα και έχει αποδειχθεί οτι δεν μεταβάλλει κάτι. Αντιθέτως, αν έβαλλε κατά του καναλιού και όλης αυτής της κοροϊδίας (που συνεργάζεται άψογα με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση) , δεν θα προβαλλόταν η "βραβευση".

Συμφωνω μαζι του και χαίρομαι για τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο (μέχρι εκεί που αρνείται) . Το γιατί το αρνείται δεν μου έφτασε. Προτιμούσα κατι πιο ειδικό και στοχευμένο.
Σωστά. Παρ'όλα αυτά, πρέπει κάποιος να γνωρίζει το τεραίν στο οποίο παίζει, κι ο Τζιμάκος είναι παραπάνω απο γάτος για να το ξέρει. Το ζήτημα είναι αν κάποιος έχει τη διάθεση - και τη δύναμη - να θίξει τα όποια κατά τη γνώμη του χρήζουν σχολιασμού/σάτυρας ή τι άλλο. Πρόκειται εν πολλοίς για έναν φαύλο κύκλο, αφού όσο πιο άγνωστος είσαι τόσο θάβονται τα όσα λες, ενώ όσο πιο γνωστός ενδέχεται να κατηγορηθείς πως μιλάς εκ του ασφαλούς...

Εν κατακλείδι, δύο πράγματα έχουν τελικά σημασία.

Πρώτον, η επιλογή να θίξεις κάποια ζητήματα και

δεύτερον, το πόσο τελικά πείθεις για το αγνό των προθέσεων σου.

Νομίζω ο Πανούσης τα έχει.

ΥΓ Παρέθεσα το απόσπασμα όχι για να επικροτήσουμε το - ούτως ή άλλως αστείρευτο - ταλέντο του Τζιμάκου στη σάτυρα, αλλά για μιά γόνιμη κουβέντα σε σχέση με το πως "επώνυμοι" στέκονται απέναντι σε πρόσωπα/θεσμούς κλπ.

Χαίρομαι που βλέπω πως τα σχόλια αρχίζουν ν'ακολουθούν αυτό το δρόμο.

Διαβάζω μ'ενδιαφέρον.

mscmkr είπε:
Fight the system from within, Blue. Αλλιώς δεν θα τον έπαιζαν καθόλου και τότε ποιο το όφελος; Τώρα, ε, κάτι μένει...
μέσα από το σταρ και το στάτους δεν θα πάρω. Είτε λειτουργείς αντισυμβατικα χεζωντας ειτε παιζεις μεσα στο παιχνιδι. Μαζι του ειμαι (επαναλαμβανω) και χαιρομαι για την αρχικη του τοποθετηση, αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα. Και ευχομαι σε καλυτερα.

Σε ενδειξη διαμαρτυρίας πολλοί είναι αυτοί που αρνήθηκαν το Nobel, οχι εναν κατασκευασμένο "επαινο" ενος διαγωνισμου χωρις αντικτυπο, για τον οποιο ολη η κοινωνια και η ανθρωποτητα χεστηκε.

Ε, αυτό του δώσανε, αυτό αρνήθηκε ο άνθρωπος... :)

Και προκειμένου να μην εμφανιστεί, και να πει η κάθε γλάστρα την μπούρδα της, βγήκε και είπε αυτά που ήθελε. Και έστω και αν άγγιξε έναν άνθρωπο, κέρδος είναι.

Αυτά που θα έλεγε η γλάστρα θα άγγιζαν ποιον;

μερικες σκορπιες σκεψεις και απο μενα........

ο πανουσης εχει δειξει παρα πολλες φορες το ταλεντο του στην σατιρα, αλλα αλλες τοσες εχει δειξει και το οτι ξερει να μην δαγκωνει χερι που τον ταιζει,τουλαχιστον για οσο τον ταιζει!

οποιος εχει παρακολουθησει την πορεια του θα θυμαται την σταση του στο θεμα που ειχε καποτε με τον σκαι και τον -νομιζω-αλαφουζο, μετα τι ελεγε οσο επαιζε στης δασκαλακη και τωρα με το σταρ!

καλα και αγια και αστεια οσα λεει και χιλιες φορες προτιμω να υπαρχει ο πανουσης που μεσα απο την τηλεοραση λεει οσα λεει, παρα οι δυο γνωστες κυρατσες της μεσημεριανης ζωνης!

Αλλα οπως και να το κανουμε, ισχυει και το οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!

τελος θα πω πως ο πανουσης οπως καθε καλλιτεχνης εχει αναγκη την προβολη και εκμεταλευεται την καθε ευκαιρια για αυτην,ειτε λεγεται καψης, ειτε λεγεται σταη, ειτε τωρα λεγεται βραβεια σταρτσανελ η και εγω δεν ξερω τι αλλο!

καταφερνει την ιδια στιγμη ομως, να πουλαει την γνωστη του τρελιτσα και να βρισκει τα αλλοθι του για να βγαινει ''λαδι''! :)

κοινως, ωραιος, φχαριστηθηκα που το ειδα, αλλα μην τον κοιταμε με ανοιχτο το στομα και λεμε ''πςςςς τι ειπε το ατομο, χρειαζονται μεγαλα...νεφρα :P για να τα πεις αυτα ον καμερα''!!!!!

αυτα απο μενα! :)

mscmkr είπε:

Και προκειμένου να μην εμφανιστεί, και να πει η κάθε γλάστρα την μπούρδα της, βγήκε και είπε αυτά που ήθελε. Και έστω και αν άγγιξε έναν άνθρωπο, κέρδος είναι.

Αυτά που θα έλεγε η γλάστρα θα άγγιζαν ποιον;
συμφωνω βεβαια και με αυτο!

απλα δεν το υιοθετω σαν προσωπικη επιλογη.

καταλαβαινω δηλαδη αυτο που ειπε ο μουσουκουμουκουρου

απλα δεν ειμαι και τοσο βεβαιος για το αγνο των προθεσεων του! :)

Εδώ, ρε συ, οι μεγάλοι επαναστάτες που είχαν αγνές προθέσεις μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, εσύ περιμένεις αγνές προθέσεις από τον Τζιμάκο; Οι αγνές προθέσεις, δυστυχώς, συνήθως εξαντλούνται στους "πεζικάριους" της επανάστασης...

Edit: Τέλος πάντων, φοβάμαι ότι θα γίνει πολιτική η συζήτηση γιαυτό APOHORO...

mscmkr είπε:
Εδώ, ρε συ, οι μεγάλοι επαναστάτες που είχαν αγνές προθέσεις μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, εσύ περιμένεις αγνές προθέσεις από τον Τζιμάκο; Οι αγνές προθέσεις, δυστυχώς, συνήθως εξαντλούνται στους "πεζικάριους" της επανάστασης...
καλα, δεν ειπα πως περιμενω την επανασταση να αρχισει απο τον πανουση!

απλα ειναι λιγο διαφορετικο το ''κανω σατυρα γιατι με ενοχλουν τα παντα γυρω μου''

απο το ''κανω σατυρα γιατι εχω να πληρωσω την δοση του στεγαστικου μου και αυτο το ατιμο το λουνα νταρκ δεν γεμιζει με τιποτα''!

δεν ξερω αν με καταλαβαινεις! και στις δυο περιπτωσεις γελας μεν, αλλα αν εισαι λιγο πιο ανησυχο πνευμα σκεφτεσαι αναγκαστικα και το τι υπαρχει απο πισω!

mscmkr είπε:
αρκει ενα ξερο οχι ή ακομα καλυτερα "οχι γιατι δεν αναγνωριζω την αξια του διαγωνισμου σας" ή "οχι, γιατι πουλατε σκουπιδια"

Αφου θελει να κανει μανιφεστο, να το κανει to the point και οχι πανω στον κοινο εχθρο του καθε τηλεορασακια (την πολιτικη). Εσεις μαθατε κατι καινουριο απο αυτη τη δηλωση? Σε αυτα συμφωνουν εδω και δεκαετιες οι αγροτες, οι καθηγητες, οι φαρμακοποιοι, οι τραβεστι, οι ιδιοκτητες νυχτερινων κεντρων, οι θαμωνες των καφενειων κλπ κλπ.

Ωραια, τωρα το star εχει συμμαχο τον "Τζιμακο" στον αγωνα εναντια στην πολιτικη διαφθορα. Τι να αγορασω απο αυτο ρε παιδια?

YΓ. Επανα-σημειωνω προς αποφυγη καθε παρεξηγησης : Δεν ανεφερα πουθενα κατι για τις προθεσεις του Πανουση. Αυτο που με ενδιαφερει απο τη συζητηση ειναι να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ ανακουφιστηκα απο τη σταση του και οτι θα περιμενα κατι πιο αμεσο και ουσιαστικο.

blue είπε:
μέσα από το σταρ και το στάτους δεν θα πάρω. Είτε λειτουργείς αντισυμβατικα χεζωντας ειτε παιζεις μεσα στο παιχνιδι. Μαζι του ειμαι (επαναλαμβανω) και χαιρομαι για την αρχικη του τοποθετηση, αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα. Και ευχομαι σε καλυτερα.
+10000

Το "κρίμα ρε γαμώτο" το έχουμε πει εδώ και χρόνια κάποιοι από εμάς που τον παρακολουθούμε πολύ καιρό (από το ΚΚΚ ....).

Η απόρριψη της βράβευσης και η κατ’ επέκταση τηλεοπτική έκθεση (στην οποία δεν ήταν αντίθετος  ;) ) ήταν, κατά την πάγια τακτική του Τζιμάκου τα τελευταία χρόνια, μια ευκαιρία να μας δώσει ένα preview της φετινής παρλάτας του.

Ας είναι.....

Θα συνεχίσουμε να τον αγαπάμε.

Πες τα χρυσοστομε !! και ποσα ακομα κρυβονται...

τα πε χυμα και τσουβαλατα και καλα εκανε !

Ειναι ροκ

+1000

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back