κατι τελευταιο σχετικα με το θεμα αυτο καθεαυτο.μισο φταιξιμο στο μαγαζι και μισο σε εσενα φιλε μου (δυστυχως).1.δεν ελεγξες το προιον που αγορασες
2. δεν αναζητησες το δικιο σου και συμβιβαστηκες.
3.το μαγαζι' date='αν οντως συνεβησαν ολα αυτα ειναι τοσο απαραδεκτο που αρνουμαι να το σχολιασω.
δεν σε κατακρινω, αλλα δυστυχως αυτη ειναι η γνωμη μου.[/quote']
Ισως το προβλημα με εμας τους ελληνες να ειναι πως νομιζουμε πως εχουμε παντα δικιο αλλα αυτο παλι ειναι αλλο θεμα 8O
Ξαναλεω λοιπον:
1.Το προιον ελεγχθει απο εμενα απλα δεν ελεγχθει ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ωστε να καταφερω να εντοπισω το προβλημα!!Τι θα εκανες στην περιπτωση αγορας αυτοκινητου??(Πολυ περισσοτερα χρηματα και θεμα ασφαλειας για τη ζωη σου!!)Και στο κατω-κατω γιατι πρεπει εγω να γινω ειδικος (και να περναω ο,τι αγοραζω απο ελεγχο) στις κιθαρες η στα αυτοκινητα για να αγορασω ενα απο αυτα??
2.Προφανως και συμβιβαστηκα αφου η προσφορα της πεταλιερας
εμενα μου φανηκε συμφερουσα!!Δεν ξερω αν ηταν βεβαια..Δεν εχω μαγαζι που πουλαει οργανα!!Αλλιως θα αγοραζα απο τον εαυτο μου!!
3.Τι εννοεις αν οντως συνεβησαν??Δεν ανεφερα επωνυμια της επιχειρησης αρα σκοπος μου δεν ειναι να κανω γκριζα διαφημιση..Σκοπος μου ηταν να μοιραστω μαζι σας μια εμπειρια στην προσπαθεια τα παθηματα αλλων να γινονται σε ολους μας μαθηματα!!Εκτος αν θεωρεις πως ολοι εσεις οι υπολοιποι θα αντιδρουσατε διαφορετικα..αρα δεν σας αφορα!!οποτε ισως κατι τρεχει με μενα!!