Το τραγούδι που μας έκανε ν' ασχοληθούμε με τη μουσική.

Πρέπει να ήσουν πολύ μικρός ρε φίλε για εποχές Boby's 81-82

Για αργότερα μιλάω, τέλη 80s αρχές 90s.

Κάθε Σάββατο στην Γλυφάδα ήμανε και είχα γνωρίσει μέχρι και μοντέλες και ηθοποιούς (μικρούλες κι άβγαλτες ακόμα) σε μπαράκια εκεί.

Μέχρι και στο σπάιντερ έβλεπες γκομενάκια.

Ντόπια πιπίνια, όχι ξενόφερτα ασούμε.

Αλλά και στη Νέα Σμύρνη χαμός γινότανε.

Κάθε βράδυ στο little wing όλα τα κορίτσια της πλατείας και του σχολείου μέσα ήτανε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: Nestoras
Την θυμάσαι φαντάζομαι την ιστορία από τα Μπόμπυς που έβλεπα να παίζει μια μπάντα :classic_tongue: και ερχότανε τα πιπίνια σαν τα κρύα τα νερά και με ρωτάγανε αν ξέρω αυτόν που παίζει μπάσο.

Και φυσικά τον ήξερα ... :classic_tongue:
Φίλος νταξ, υπήρχαν και εξαιρέσεις. Δεν ήταν όμως ο κανόνας...

ΥΓ: Ποιος ήταν ο τυχερός τετράχορδος; ?

• Haha
Reactions: fusiongtr
 Από ότι κατάλαβα μόνο ο Nestoras και ο LK είχαν (κι έχουν...; ) πιάσει το νόημα με τους Abba και Duran Duran έκαστος....    Χόρτασαν!

Τέρυ τον ελέγανε

και τα κοριτσάκια κλαίγανε.
Πας να τον βάλεις σε μπελάδες τον Μοδεράτορα......  έχει και δυο παιδιά!  Ξέρεις πόσο πάει η διατροφή σήμερα;

Κάθε Σάββατο στην Γλυφάδα ήμανε και είχα γνωρίσει μέχρι και μοντέλες και ηθοποιούς (μικρούλες κι άβγαλτες ακόμα) σε μπαράκια εκεί.

Μέχρι και στο σπάιντερ έβλεπες γκομενάκια.

Ντόπια πιπίνια, όχι ξενόφερτα ασούμε.
Τότες ήμανε στο ενδοξο Ηράκλειο Κρήτης ακόμανε, αλλά απο σπάιντερ Γλυφάδα περασα ενα φεγγαρι 1994+ , συμφωνώ, κραταγε τότες ακόμα το μεταλ, χωρις ανασα, renegade, αλλά καμια σχέση με την 80τίλα. Οποιος έζησε τότε έζησε, ευτυχώς ήμουν στο μέταλ Ηράκλειο (και οχι στα πανκ Χανιά), αξέχαστα χρόνια.

Πρέπει να ήσουν πολύ μικρός ρε φίλε για εποχές Boby's 81-82 και έτσι φαινότανε ίσως.

Οι κιουρίες ήταν συνήθως Ευρωπαίες σερβιτόρες-τουρίστριες και αμερικάνες σύζυγοι στρατιωτικών. Κι η μπάντα συνήθως με τις πρώτες τραβιότανε.

Άστα... έπαιξα το Samba pa ti, 3 συνεχόμενες φορές ένα βράδυ υπο απειλή εκει μέσα. Βραδιές Rawhide.
Να αποσαφηνίσουμε ότι ο admin μας ως... πρεσβύτερος έπαιζε στα Bobby's όταν ήταν κάτω, στο υπόγειο- σωστά Γίάννη;

Εμείς οι νεαρότεροι παίζαμε όταν ανέβηκε επάνω μερικά χρόνια μετά από αυτό που περιγράφει ο admin - στο ισόγειο. 

Προσωπικά- και είναι ένα από τα πιο "συγκινητικά" live- έπαιξα στο τελευταίο βράδυ του μαγαζιού πριν κλείσει. Και πήρα ένα από τα πολλά καδράκια με τα διάφορα ρητά- που υπήρχαν πίσω από το μπαρ- ως αναμνηστικό από το μαγαζί που "σημάδεψε" τα νιάτα μας στα '80ς.

Αξέχαστο.

Σιγά μην έρθουν οι... κιουρίες να παρακολουθήσουν τον καταιγισμό από νότες

εμ ενω εγω απο μικρος (15 ετων το εχω γραψει αυτο) το ειχα πάρει χαμπάρι (εχεις παιξει σε γιορτη της ΜΑΝΙΝΑΣ φιλωοΥζ ? ? )

?

Πόσο διαφορετικά βιώματα.. Ποτέ δε συνέδεσα την ενασχόλησή μου με τη μουσική, με κατακτήσεις γυναικών. Βέβαια η σύνδεση αυτών των δύο ήρθε και με βρήκε με το ζόρι στα μέσα δεκαετίας '90, όταν ζούσα στη Γερμανία και γινόταν χαμός απο electronica parties στις φοιτητικές εστίες κάθε παρασκευοσάββατο.. ήταν αδύνατον να γλυτώσω, οπότε αφέθηκα ;-)

Ποτέ δε συνέδεσα την ενασχόλησή μου με τη μουσική, με κατακτήσεις γυναικών

Ναι,γιατί εσύ δεν είσαι μουσικός, είσαι καλλιτέχνης ,έχεις ποιότητα μέσα σου δεν είσαι.... ορμώμενος από ταπεινά ενστιΧτα όπως η αφεντομουτσουναρα μου  :) :)

• Haha
Να αποσαφηνίσουμε ότι ο admin μας ως... πρεσβύτερος έπαιζε στα Bobby's όταν ήταν κάτω, στο υπόγειο- σωστά Γίάννη;

Εμείς οι νεαρότεροι παίζαμε όταν ανέβηκε επάνω μερικά χρόνια μετά από αυτό που περιγράφει ο admin - στο ισόγειο. 
Εκτός θέματος αλλά για την ιστορία: O Μπάμπης είχε δύο μαγαζιά στα 80'ς.

Το Bobby's που ήταν disco στο υπόγειο και αμέρικαν μπαρ ? με live band στο ισόγειο.

Δυο τετράγωνα παραπέρα το δεύτερο λεγόταν Gilley's και αυτό αμέρικαν μπαρ με live band. Εκεί μπήκε και η μπόμπα το 84 απο κάποια τρομοκρατική οργάνωση που ήταν της μόδας. Ευτυχώς για μένα που λίγες μέρες πριν είχα παραιτηθεί λόγω κούρασης απο το καθημερινό ξενύχτι και πρωινό ξύπνημα για το day job, τη θέση μου είχε πάρει άλλος στους Exit. Εκείνο το βράδι πήγα να πιω μια μπύρα ευτυχώς αργά και βρήκα συντρίμμια και ασθενοφόρα. Ευτυχώς υπήρξαν μόνο τραυματίες. Και στα δύο σύχναζαν αμερικανοί φαντάροι της βάσης και του στόλου. Έπαιξα και στα 2 εναλλάξ ανα σεζόν. 

Δυο τετράγωνα παραπέρα το δεύτερο λεγόταν Gilley's και αυτό αμέρικαν μπαρ με live band. Εκεί μπήκε και η μπόμπα το 84 απο κάποια τρομοκρατική οργάνωση που ήταν της μόδας.
Πω... πω... τι μου θύμισες. Το Gilley's πρέπει να ήταν στο δρόμο της "μπιφτεκούπολης" και εμείς πιτσιρικάδες πηγαίναμε για μπύρες σε ένα στην απέναντι πλευρά του δρόμου- που δεν θυμάμαι πώς το λένε. 

Ναι, ήταν εκείνες οι αλήστου μνήμης εποχές, "έξω οι βάσεις του θανάτου" ?

Κορεκτεντ 
1% το παίζει σωστά, γιατί είναι δύσκολο να φανταστείς ότι πήρες ηλεκτρική κιθάρα, θα κάνεις το πρώτο σου γκράν και αυτο ΔΕΝ θα είναι με πένα.....

Επιπλέον να πω ότι η δημοφιλέστερη εκτέλεση πρέπει να είναι με κλασική κιθάρα ξαπλωτή στα πόδια και τα τάστα πιεζόμενα από τον αντίχειρα (κάντε το εικόνα, είναι every kid...)

Στο θέμα μας, δεν μπορώ να σκεφτώ ένα κομμάτι που με έκανε να ασχοληθώ με την μουσική γιατί μπήκα στο Ωδείο πριν να αρχίσω τη φάση με τα κασσετόφωνα και τους δίσκους.... Κάνα δυο χρόνια μετά πρέπει να μπήκα στην ποπ και την ροκ και λίγο πιο μετά πρέπει να ήρθε αυτή η μαγική στιγμή όπου κατάλαβα πως μπορώ να συνδέσω τον κόσμο της μουσικής μάθησης με τον κόσμο της ποπ/ροκ απόλαυσης. Ε, μετά από αυτό... άρχισε ο κατήφορος ?

Πω... πω... τι μου θύμισες. Το Gilley's πρέπει να ήταν στο δρόμο της "μπιφτεκούπολης" και εμείς πιτσιρικάδες πηγαίναμε για μπύρες σε ένα στην απέναντι πλευρά του δρόμου- που δεν θυμάμαι πώς το λένε. 

Ναι, ήταν εκείνες οι αλήστου μνήμης εποχές, "έξω οι βάσεις του θανάτου" ?

Τραφάλγκαρ.

Και σωστά το 15%.

Ο μπλακμορ θα είναι στο 85% ?

Ως πιτσιρίκι, αρχές γυμνασίου, άκουσα για πρώτη φορά hammond εδώ:

• Like

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα