Ποιός γράφει τη μουσική ενός κομματιού;

Έτσι.

Αυτός τα έγραψε όλα σε βαθιά γεράματα.

Πέθανε 35 χρονών.

α γειά σου.

Από τον κορωνοιό της εποχής.

Και τι κατάλαβε? ήρθαν κάτι Koechel μετά και πήραν τα δικαιώματα...

λεω: άμα δεν γράφεις σαν τον Μότζαρτ και αμα δε σκοπεύεις να φτιάξεις καριέρα και να ζήσεις από τη μουσική τι σε απασχολούν τα δικαιώματα... κι αν θα σε κλέψουν....
Πρέπει να γράφω σαν τον Μότσαρτ ή να λαχταρώ τα χρήματα για να θέλω να προστατεύσω τα πνευματικά μου δικαιώματα και να εκτιμώ τη μουσική μου αρκετά ώστε να τήν... "τσιγγουνεύομαι";

Ώστε να θέλω να τή δημοσιοποίησω με τους δικούς μου όρους και κάτω από το ονοματεπώνυμό μου κι όχι ώς "Bassically Guitarist", ανώνυμος μεταξύ ανωνύμων";... ?

Στον αντίποδα, εγώ απορώ με εσάς που τόσο εύκολα ποστάρετε και μοιράζετε στο "διαδικτυακό άγνωστο" συνθέσεις σας...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πράγματι απορώ!

Δεν βρίσκεστε σε μια "παρέα εμπιστοσύνης" αλλά στον μεγάλο ωκεανό του ίντερνετ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Και απορώ επίσης γιατί πήγε η συζήτηση σ' εμένα κι εκτός θέματος!

Μιλούσαμε για το ποιός είναι ο συνθέτης σε ένα κομμάτι και εσύ σχολίασες:

βλέπω όμως ότι ασχολείσαι με το ποιός γράφει τη μουσική αντί να γράψεις εσύ κάτι με τις καινούργιες χορδές να ακούσουμε και μεις οι χριστιανοί...
...στο άκυρο, out of the blue και μάλλον προκαλώντας με, ειρωνευόμενός με αργότερα, ενώ εγώ είχα μόλις σχολιάσει ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα σε 'σένα και πιστεύοντας πως είχαμε μία μικρά συμπάθεια ήδη από το νήμα μου για τις roundwound χορδές... 

"Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω", που έλεγε κι ο Καψής!...

...στο άκυρο, out of the blue και μάλλον προκαλώντας με, ειρωνευόμενός με αργότερα, ενώ εγώ είχα μόλις σχολιάσει ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα σε 'σένα και πιστεύοντας πως είχαμε μία μικρά συμπάθεια ήδη από το νήμα μου για τις roundwound χορδές... 

ωπα ωπα...κουλ

εδώ όπως λένε οι άγγλοι τα παίρνουμε όλα με ένα κόκκο αλατιού.

Αστο άκυρον!

Εδω έχουμε μόνο συμπάθειες.

Και το off topic και out of the blue το έχουμε ολίγον ψωμοτύρι.

Πες ότι δεν έγινε.

(ας τα σβήσει κάποιος)

ωπα ωπα...κουλ
Σύμφωνοι, δεν έγινα defensive, ουδείς λόγος ανησυχίας

Μέ αδικείς αγαπητέ.

Δεν επικαλέστηκα ποτέ ξανά το "off topic" κι ούτε τό έγραψα τώρα για κάποιο λόγο ή έχοντας κάποια "πονηρή ατζέντα"...

Κι εγώ θέλω μόνο συμπάθειες φίλτατε, σέ βεβαιώ...

Ούτε μπορώ εύκολα να πάψω να σέ συμπαθώ...!

βλέπεις?

ΕΜΕΙΣ το έχουμε.... είπα....

(λοιπόν ...έασον αυτο χαίρειν κάποια άλλη στιγμή επανερχόμαστε)?

ΕΜΕΙΣ το έχουμε.... είπα....
Εμείς.

Στη διαδικτυακή παρέα που είμαι κι εγώ μέλος.

Άρα το "εμείς" πιάνει κι εμένα.

Και τό σημείωσες αναφερόμενος συγκεκριμένα  σε 'μένα, οπότε, no wonder γιατί σκέφτηκα πως ήταν νύξη για 'μένα...

Νομίζω πως παρεξήγησα δικαιολογημένα.

(λοιπόν ...έασον αυτο χαίρειν κάποια άλλη στιγμή επανερχόμαστε)?
Χαίρε, φίλτατε! ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα