- Πόντοι
- 18
Νομιζω αδικεις τους ξυλουργους εδω, αλλα για τους μουσικους μαλλον δεν εχεις αδικο.Ο συγκεκριμένος μπορεί να έκανε.Η πλειοψήφια όμως των ξυλουργών....όταν φτιάχνουν καρέκλες ίδιες ή χειρότερες με τις δικές μου....που δεν είμαι ξυλουργός.....δεν έκαναν τίποτα απολύτως σπουδαίο.
Για αυτούς τους ξυλουργούς , συνεχίζω να κάνω καρέκλες (μουσική)
Δυσκολευομαι να πιστεψω βεβαια οτι το κινητρο σου ειναι να εισαι καλυτερος απο τους κακους και αυτο ακριβως γιατι εχεις το κριτηριο να εκτιμησεις τη συγκεκριμενη καρεκλα.
Για να απαντησω κ στην ερωτηση του θρεντ νομιζω η μουσικη, οπως τουλαχιστον την αντιμετωπιζουμε οι περισσοτεροι εδω, καλυπτει ενα πολυ ευρυ φασμα ενδιαφεροντος και καλυπτει και πολλες αναγκες.
Πχ
Να περασεις την ωρα σου: ακους μουσικη,
Να καλυψεις τη διψα σου για γνωση: μαθαινεις θεωρια,
Να πεταξεις λεφτα: ψαχνεις να αγορασεις ακομα μια στρατ ή ενα πεταλι.
Να ψωνιστεις: ονειρευεσαι οτι εχεις επιτυχημενη μπαντα ή εχεις μπαντα κ συμπεριφερεσαι σαν να ειναι επιτυχημενη anyway
Να καλυψεις την αναγκη σου για νερντοσυνη: μελετας τα custom colors της φεντερ το 60 ή ασχολεισαι με τις διαφορες 10-38 με 11-39 ξερω γω.
Ειναι μια ολοκληρωμενη σουιτα ενασχολησης και οσο μεγαλωνεις που αλλαζουν οι συνθηκες και τα ενδιαφεροντα σου δινει περιθωριο να προσαρμοζεις και τη σχεση σου μαζι της.
Υπ αυτο το πρισμα σαν ακροατης ξεκινησα τη σχεση μου με τη μουσικη και αυτο νομιζω οτι παραμενω στην ουσια. Φυσικα περασα (ή περναω) κατα καιρους και απο τις αλλες κατηγοριες του poll (εκτος του μεροκαματου). Ειναι ωραια ομως, και η πραγματικοτητα και το παραμυθιασμα, δεν με βλεπω να το παραταω συντομα.