- Πόντοι
- 178
Εγω τυρι ρι ρου το ήξερα αλλα οπως ειπαμε δε θα μαλωσουμεΤιρινίνι εννοείς ....
Αυτά προσδιορίζονται αντικειμενικά ή προκύπτουν ψιλο-αυθαίρετα μετά από συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη;Εκει δηλωνεις ΠΟΣΟΣΤΑ επι του τραγουδιου.
Αυτό σημαίνει πως τα ποσοστά τά δηλώνει η μπάντα στη συμβολαιογράφο όταν πάει να κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα;Για ολα υπαρχει προβλεψη νομοθετικα.
Χαχαχα!Μιλαμε για ριφ όχι για ακολουθια ακκορντων φυσικα. Αν οποιος εβαζε 5 ακκορντα στη σειρα επαιρνε δικαιωματα θα ημασταν ολοι "συνθετες".
Λίγο τα μπερδεύουμε.
Το εν λογω δεν ειναι ριφφ.
Ειναι μουσικο θεμα ή μουσικο μερος.
Ειναι ισαξιο του vocal. Και κτγμ ανωτερο.
παραείναι μεγάλη για εισαγωγή.
Ό,τι και να είναι.Είναι εισαγωγή.
Ισχύει, αναφερόμουν σε κάθε μουσικό είδος.Δεν νομιζω να μιλαμε για ροκ κομματια μονο
Τιρινίνι εννοείς ....
Η παράδοση και οι πανάρχαιοι θρύλοι ? θέλουν το τραγούδι να είναι "τιρινίνι".Εγω τυρι ρι ρου το ήξερα αλλα οπως ειπαμε δε θα μαλωσουμε
Αυτό σημαίνει πως τα ποσοστά τά δηλώνει η μπάντα στη συμβολαιογράφο όταν πάει να κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα;
Αυτά προσδιορίζονται αντικειμενικά ή προκύπτουν ψιλο-αυθαίρετα μετά από συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη;
δες τι μαθαίνει κανείς στο ιντερνετ...?Η παράδοση και οι πανάρχαιοι θρύλοι ? θέλουν το τραγούδι να είναι "τιρινίνι".
Το γνωστό ανέκδοτο μιλάει για... "μήν ανησυχείς coach, μού μυρίζει τιρινίνη".
Πηγή γνώσης τα ιντερνέτς! ?δες τι μαθαίνει κανείς στο ιντερνετ...?
κοινη λογικη χρειαζεται τις περισσοτερες φορες...
Πηγή γνώσης τα ιντερνέτς! ?
Είμαι λίγο... τσιγγούνης με το να μοιράζομαι τη μουσική μου... ?βλέπω όμως ότι ασχολείσαι με το ποιός γράφει τη μουσική αντί να γράψεις εσύ κάτι με τις καινούργιες χορδές να ακούσουμε και μεις οι χριστιανοί...
Είμαι λίγο... τσιγγούνης με το να μοιράζομαι τη μουσική μου... ?
Έπειτα, θα ήθελα να τήν κατοχυρώσω πρώτα...
Βρήκα εδώ την παρέα κι είπα να ρωτήσω κάτι που έχω απορία χρόνια!
Εμείς πάντοτε απλώς γράφαμε τα πάντα και τα υπογράφαμε με τα ονόματά μας, οπότε, δεν ξέρω τί ισχύει...!
Τη δόξα γυρεύω! ?μυρίζομαι τρελλά λεφτά...!
20 χρονών ήμουν πρίν 15 χρόνια...αν είσαι 20 χρονών είναι σοβαρό θέμα για να σε απασχολεί.
Τη δόξα γυρεύω! ?
20 χρονών ήμουν πρίν 15 χρόνια...
Άχ!...
Ού γαρ έρχεται μόνον...!
Και κάποιος τρίτος πρίν 75.λαμπρά, εγώ ήμουν πριν 45. Δεν είναι τίποτα. Το συνηθίζεις.
Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις ακόμα καριέρα μη σε απασχολεί.
Εκτός αν έχεις τα γονίδια του Μοτζαρτ
Εκτός αν έχεις τα γονίδια του Μοτζαρτ