για πε μου κανα2 στην Ελλάδα για να καταλάβω...GaragePunk27 είπε:.. και καποιες φορες ναι.. το εχουν παει παραπερα.. και μιλαω για ατομα οχι 20χ που εχουν πολυ χρονο πιθανων στις ζωες τους..
για πε μου κανα2 στην Ελλάδα για να καταλάβω...GaragePunk27 είπε:.. και καποιες φορες ναι.. το εχουν παει παραπερα.. και μιλαω για ατομα οχι 20χ που εχουν πολυ χρονο πιθανων στις ζωες τους..
πόσο παραπέρα το πήγαν? Ο Σπάθας δεν έπαιξε έντεχνο με τον Λέκα και τη Νικολακοπούλου? Σήμερα λοιπόν τι κάνει? Πόσο ροκ είναι?mr_davidoff είπε:socrates
Last Drive, Yell o Yell, οι τεραστιοι Στερεο Νοβα.. Λενα Πλατωνος.. Τρυπες,Διαφανα Κριναmarathon είπε:για πε μου κανα2 στην Ελλάδα για να καταλάβω...
...rock...όλοι αυτοί;GaragePunk27 είπε:Last Drive, Yell o Yell, οι τεραστιοι Στερεο Νοβα.. Λενα Πλατωνος.. Τρυπες,Διαφανα Κρινα
OK (I love Stereo Nova), αλλά και αυτοί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν «έπαιξαν» το παιχνίδι;GaragePunk27 είπε:Last Drive, Yell o Yell, οι τεραστιοι Στερεο Νοβα.. Λενα Πλατωνος.. Τρυπες,Διαφανα Κρινα
Αναφερε ρε παλλικαρι και κανενα ονομα να μαθαινουμε και μεις οι νεοτεροι. ;Daudiokostas είπε:Εγώ έχω καλύτερο.
Με 8-6 δουλειά (και διευθυντής της εταιρείας) με οικογένεια, 1-2 live τη βδομάδα και δισκογραφία και παρουσία στο εξωτερικό.
Μιλάμε για ίνδαλμα....
Ψάξε ποιός έχει δική του δισκογραφική εταιρία στην οποία είναι διευθυντής, κυκλοφορεί την δισκογραφία του, και έχει πάει διακοπές στην Βουλγαρία (παρουσία στο εξωτερικό). ;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Αναφερε ρε παλλικαρι και κανενα ονομα να μαθαινουμε και μεις οι νεοτεροι. ;D
Βιομηχανικο προιον ειναι στην Αγγλια, που παραγει ποπ και ποδοσφαιρο.. Παραμυθακια σιγουρα δεν ειναι εννοιες οπως η επανασταση..που θελετε/δε θελετε ιστορικα εχει συνδεθει με αυτη τη μουσικη.. να θεοποιεις τις ταμπελες σιγουρα ειναι μαλακια.. θα συμφωνησω στο οτι, αν καταλαβα καλα, οτι αν δεν εχεις οικονομια δεν εχεις και μουσικη, πολιτισμο κτλ.manosx είπε:Αξιοσέβαστες προσπάθειες σε επίπεδο βιοτεχνίας. Μπράβο μάγκες, είστε μερακλήδες.
Η σύγχρονη μουσική όμως, η ροκ- ποπ και όλα τα παρακλάδια, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ προϊόν. Μην ξεγελιέσαι GaragePunk27 από τις ταμπέλες "επανάσταση", "αντισυμβατικότητα" κλπ. Αυτά όλα δε διαφέρουν ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από τις ταμπέλες που έχουν οι κονσέρβες και τα ετοιματζίδικα φαγητά, που γράφουν πάνω "υγιεινή διατροφή" και "σπιτικό φαγητό". Παραμυθάκια δηλαδή.
Ως βιομηχανία λοιπόν η μουσική, στηρίζεται στην ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ και το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, το οποίο ΒΙΟΠΟΡΙΖΕΤΑΙ από αυτήν, π.χ. εκπληκτικοί παραγωγοί, πανέξυπνοι μάνατζερς κλπ. ΑΥΤΟΙ είναι που κάνουν τη διαφορά στις προηγμένες χώρες βιομηχανικής κατασκευής μουσικής.
Όσο λοιπόν υπάρχουν έσοδα, τόσο περισσότερα αξιόλογα άτομα προσελκύονται στο χώρο. Η βιομηχανία της Αγγλίας π.χ. έχει το κατάλληλο προσωπικό για να παράγει προϊόν υψηλής ποιότητας. Στο Ελλάντα ας φτιάξουμε πρώτα καμιά... κέτσαπ της προκοπής, που πουλάμε τις ντομάτες στους έξω, και μετά βλέπουμε και για ένα τόσο εξειδικευμένο και μελετημένο βιομηχανικό προϊόν όπως η μουσική.
Ε ναι μωρέ, τι να ξέρει και η Αγγλία από Ροκ, ας έρθουν εδώ οι άμπαλοι ο McCartney και ο Waters να τους διδάξουμε ;DGaragePunk27 είπε:Βιομηχανικο προιον ειναι στην Αγγλια, που παραγει ποπ και ποδοσφαιρο..
Παραμυθακια σιγουρα δεν ειναι εννοιες οπως η επανασταση..που θελετε/δε θελετε ιστορικα εχει συνδεθει με αυτη τη μουσικη..
Εκπληκτικής σύλληψης επιχείρημα.όσο περισσότερο επικαλείσαι ότι το ροκ έχει ιστορία στην Ελλάδα (δηλαδή, ότι έχει διάρκεια) τόσο πιο υπόλογο το καθιστάς για την καλλιτεχνική του ανικανότητα να ΠΕΙΣΕΙ τον τοπικό πληθυσμό για την αναγκαιότητά του.
τα κατάφερε ... (το rock και τα παρακλάδια του ,με την ευρύτερη μουσική έννοια )και ίσως πήγε και παραπάνω, σποραδικά μεν, κατά καιρούς γράφτηκαν αξιοπρεπέστατα album και μουσικά - τεχνικά αλλά και με άποψη αν θες.manosx είπε:κατά την ταπεινή μου άποψη, το ροκ στην Ελλάδα ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα έστω αξιοπρεπές επίπεδο, από καθαρά μουσικής άποψης.
θα προσθέσω και "τα κορίτσια είναι άτακτα"stelios nomikos είπε:rock στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι η βισση και το ''αγαπη απο να'ι'λον''
Ε, φαντάσου πως είναι οι υπόλοιποι ;DWaterfall-K είπε:Η εξαιρεση στον κανονα (ελλειψη ενος εστω αξιοπρεπους Ροκ επιπεδου στην Ελλαδα) ηταν οι Τρυπες.
Μαϊστα.... 8)