Το μελλον της μουσικης...

και ναι' date='ειμαι κοριτσι ,και ξερετε...δεν ειμαι μονο εγω,αν βγειτε εξω εκει να δεις! :P[/quote']

Πολύ καλά κάνεις και μας την λές, \ :!:

που είμαστε όλη μέρα με την μούρη χωμένη στην οθόνη. :roll:

Σε λίγο, και τα παιδιά δια μέσου ιντερνετ θα τα κάνουμε.

:roll: :roll: :roll:

Τέλος, δεν νομίζω πως στην μουσική θα συμβεί κάτι νέο

υπό την άποψη πως οι νόμοι είναι πάντα οι ίδιοι,

για αυτό και η μουσική ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία.

Αυτό που αλλάζει, είναι ο τρόπος απόδοσής της,

διότι έχει να κάνει καθαρά με το μέσον που χρησιμοποιούμε,

και τις δυνατότητες που μας παρέχονται από το περιβάλλον μας.

Όποιος νομίζει πως πχ το Heavy Metal είναι κάτι νέο

σε σχέση με την κλασική μουσική,

νομίζω ότι κάνει λάθος.

Τι ειπες ρε κοπελα μου..
Offtopic' date=' οι πιθανότητες να είναι το μέλος pixies γυναίκα, είναι 0.000000001%, κατά τη γνώμη μου. Αν είναι γυναίκα, είναι η πρώτη που ξέρω να ακούει (και να προτείνει) τζαζ, να έχει χιούμορ, να κάνει αστεία βρίζοντας και να ακούει και pixies. Έχω δίκιο;[/quote']

Ετσι....ετσι....Συμφωνω απολυτως

Mπορω να το αποδειξω....απλα.... 8) 8) ..χαλαρα

Τι ειπες ρε κοπελα μου..
Offtopic' date=' οι πιθανότητες να είναι το μέλος pixies γυναίκα, είναι 0.000000001%, κατά τη γνώμη μου. Αν είναι γυναίκα, είναι η πρώτη που ξέρω να ακούει (και να προτείνει) τζαζ, να έχει χιούμορ, να κάνει αστεία βρίζοντας και να ακούει και pixies. Έχω δίκιο;[/quote']

surprises.smileysmiley.com.54.gif

και ξερετε...δεν ειμαι μονο εγω' date='αν βγειτε εξω εκει να δεις! :P[/quote']
Τι;;;;; Έχεις και φίλες δηλαδή;;;;;

Θα τρελαθούμε βεβαίως-βεβαίως....

Κορίτσια πιο μαγαζί θέλετε να κλείσουμε (κατ' αρχήν) και να κάψουμε (ακολούθως) για πάρτη σας;;;

Πέραν της πλάκας, δεν είμαστε δα και έγκλειστοι... γι' αυτό σου λέω αυτό που σου λέω.... 8)

Στο μέλλον που θα γίνω ο απόλυτος άρχοντας του πλανήτη,

την εποχή που οι προφήτες είπαν οτι ο άνθρωπος με το nickname cos_dr,

ανέλαβε με την βία την διακυβέρνηση της γής.

αφού σταμάτησα τους πολέμους,

αφού εξάλειψα την πείνα,

αφού θεράπευσα όλες τις ασθένειες,

αφού έφτιαξα δίκαιους νόμους που εφαρμόζονται απο τον στρατό μου *τους cyborg κλώνους που έχουν την μορφή μου, ..........ξέρετε!!

μια μέρα καθισμένος στον θρόνο μου , στους κρεμαστούς κήπους της επαυλής μου στο beverly cos hills , περιστοιχισμένος απο τις 1000 όμορφες μελαχρινές και την μία ξανθιά γυναίκες μου, σκέφτηκα τι θα γίνει με το μέλλον της μουσικής, που πρίν γίνω ο απόλυτος ηγέτης αγαπούσα.

Ξέρετε τι έκανα.

Την απαγόρευσα για δύο χρόνια, να μην ακούγεται τίποτα, παύση.

Οταν έλειψε απο τον λαό μου, δεν άντεξαν και επιτεθηκαν σαν ύαινες, διαλυσαν τους φρουρούς μου, με έσφαξαν σαν το αρνι του πάσχα,

Επανήλθε η Δημοκρατία, και με όρεξη αρχίσαν πάλι να την ξαναθυμούνται , να ξαναφτιάχνουν τραγούδια, να θυμούνται τα παλαιότερα, και πολλά καινούργια με μουσική και στίχους, να τραγουδούν τις μέρες της τυρρανίας μου.

Σκέφτομαι οτι το μέλλον της μουσικής είναι συνυφασμένο με το μέλλον της ανθρωπότητας, με τα επιτευγματά μας ,τις διαθέσεις μας, τα βιωματά μας, αυτά είναι η μούσα των δημιουργών.

Αρα όσο μέλλον έχει η ανθρωπότητα άλλο τόσο έχει και η μουσική, :lol:

Ισως η μουσική αν τη δούμε στεγνα είναι 12 ημιτόνια και κάποιες οκτάβες,

η απόδοσή της και οι μορφές της μολαταύτα είναι ανεξάντλητες,

Το σύμπαν είναι μια αρμονία

Κωστή, θα φάς πατάτες?

Την απαγόρευσα για δύο χρόνια' date=' να μην ακούγεται τίποτα, παύση.

Το σύμπαν είναι μια αρμονία

Κωστή, θα φάς πατάτες?[/quote']

Συνυφασμενη με την ιδεατη αυθυποβολη του αστρικου μας πεδιου στον

περιβαλλοντα χωρο,η μουσικη ειναι ενα συνολο δονησεων,ρυθμων,που

εχουν την εξωκοσμικη ιδιοτητα να παλλονται και να αναπαριστουν με αυτες

τις δονησεις τη Γεννεση του Συμπαντος.Η αρμονια ειναι παντου...

pastelius, Aug.'06

Mπα,μονο λιγο κοτοπουλακι..Ξερεις,απ αυτα με τη νοσο...

-Οταν θα παψει η μουσικη για 2 χρονια,θα παρω την αστροναυτικη στολη μου,

θα βγω σε τροχια με το διαστημοπλοιο μου,και θα ακουω ματζορε συγχορδιες

μεταξυ των πλανητων. 8)

Κωστή' date=' θα φάς πατάτες?[/quote']

pastelius, Aug.'06

8)
τι είπες τώρα.......................... ζαλιστηκα, θα το τυπώαω φίλε και θα το βάλω στο desktop μου

Κωστή' date=' θα φάς πατάτες?[/quote']

pastelius, Aug.'06

8)
τι είπες τώρα.......................... ζαλιστηκα, θα το τυπώαω φίλε και θα το βάλω στο desktop μου
Θα σου δωσω τα πνευματικα δικαιωματα μονο αν τζαμαρουμε μαζι 8)

Φευγω τωρα,δυστυχως παω να πιω καφεδακι και να τσεκαρω κανα πιπινακι..

Σκεψου το και στειλε π.μ. 8) Adios amigos . . .

Τι ειπες ρε κοπελα μου..

surprises.smileysmiley.com.54.gif

κ ομως!

Λοιπόν μια που το 'φερε η κουβέντα και πέταξε ο Patelius το κειμενάκι με τις αστρικές προβολές, τις δονήσεις και τα σχετικά, εδώ και πολύ καιρό μ' αποσχολεί το εξής:

Υπάρχουν πολύ δυνατά μοτίβα στη μουσική πάνω στα οποία δομείται ένα μουσικό έργο. Μας κολλάνε, τα σιγοτραγουδάμε κ.λ.π. Συνήθως είναι πολύ απλά, μερικές νότες, αλλά περικλείουν τόση δύναμη που σε κάνουν ν' αναριχιάζεις και να λές πως είναι δυνατόν μερικές νότες που ενώ μόνες δεν σημαίνουν τίποτα, η μία δίπλα στην άλλη αποκτούν τέτοιο βαθύ νόημα και ταιριάζουν γάντι μεταξύ τους. Αυτό ισχύει για όλα τα είδη της μουσικής και συνήθως είναι αυτό "το κάτι" που κάνει το κομμάτι γενικώς αποδεχτό και παραδεκτό απ'όλους, ανεξαρτήτα από το είδος της μουσικής στο οποίο αρέσκεται .

Το ερώτημα είναι: Μήπως αυτά τα μοτίβα προϋπήρχαν και φυσικά κάποια προϋπάρχουν και δεν έχουν ανακαλυφθεί/αποκαλυφθεί ακόμα? Μήπως είναι αυτόνομες οντότητες που δεν έχουν "πατρότητα"και απλώς απεκαλύφθησαν σε κάποιον (συνθέτη) ο οποίος απλώς τα οικειοποιήθηκε/υιοθέτησε?

Τι λέτε?

Τι λέω πάλι βραδιάτικα?? :?

λιγο ακυρο το quote σου' date='εγω τουλαστιχον δεν εχω πει κατι τετοιο.

και ναι,ειμαι κοριτσι ,και ξερετε...δεν ειμαι μονο εγω,αν βγειτε εξω εκει να δεις! :P[/quote']

Δηλ νομίζεις οτι δεν έχουμε ζωή?

http://www.virtualfem.com

bangdesk.gif

Μήπως αυτά τα μοτίβα προϋπήρχαν και φυσικά κάποια προϋπάρχουν και δεν έχουν ανακαλυφθεί/αποκαλυφθεί ακόμα? Μήπως είναι αυτόνομες οντότητες που δεν έχουν "πατρότητα"και απλώς απεκαλύφθησαν σε κάποιον (συνθέτη) ο οποίος απλώς τα οικειοποιήθηκε/υιοθέτησε?Τι λέτε?
Εμενα παντως με βρισκει συμφωνο αυτη η αποψη σου Thkioups...Ενα

παραδειγμα που μπορω να σκεφτω,ειναι το εξης...Μια ματζορε κλιμακα ας

πουμε,ειναι ενας δρομος,μια ακολουθια,ενα ακουσμα..Διαφορετικα ομως θα

την παιξω εγω,διαφορετικα εσυ,διαφορετικα ενας χ,ψ οργανοπαικτης.Αυτο

ειναι κατι στο οποιο νομιζω ολοι θα συμφωνησουν..Η κλιμακα (ή η οποιαδηποτε ακολουθια απο νοτες)ειναι η ιδια.Ο καθε καλλιτεχνης ομως

"παραγει "την δικη του μουσικη.Εκει ερχομαι να συμφωνησω μεχρι ενα σημειο

στο" Μήπως είναι αυτόνομες οντότητες που δεν έχουν "πατρότητα" "..Η μουσικη ειναι παντου,παντα.Ο καθε καλλιτεχνης μπορει να ανακαλυψει

καποια patterns αυτης αναλογα_παντα-με τη διορατικοτητα και το

ταλεντο του...

Με συγχωρείς Pastelius αλλά δεν λέμε το ίδιο πράγμα.

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω αν οι μουσικές φράσεις , μοτίβα κ.λ.π προϋπάρχουν πριν κάποιος απλώς τις εκθέσει στα ώτα μας.

Δεν μιλάω για έκφραση, συναίσθημα, τρόπο εκτέλεσης, αντίληψης κ.λ.π. της μουσικής. :wink:

Με συγχωρείς Pastelius αλλά δεν λέμε το ίδιο πράγμα.Εγώ προσπαθώ να καταλάβω αν οι μουσικές φράσεις ' date=' μοτίβα κ.λ.π προϋπάρχουν πριν κάποιος απλώς τις εκθέσει στα ώτα μας.

Δεν μιλάω για έκφραση, συναίσθημα, τρόπο εκτέλεσης, αντίληψης κ.λ.π. της μουσικής. :wink:[/quote']

Αυτο λεω κι εγω...

"Η μουσικη ειναι παντου,παντα.Ο καθε καλλιτεχνης μπορει να ανακαλυψει

καποια patterns αυτης αναλογα_παντα-με τη διορατικοτητα και το

ταλεντο του..." Εστι οτι ναι,πιστευω πως προυπαρχουν αρκει καποιος να τα

ανακαλυψει.Απλα προσεθεσα και καποιες αλλες αποψεις μου... :wink:

ΟΚ, εγώ το κατάλαβα λάθος τότε.

Χρησιμοποιείς δηλ. το δεύτερο σκέλος της παραγράφου σου σε αντιδιαστολή με το πρώτο (για να καταλήξεις τελικά σε συμφωνία με την σκέψη μου).

παντα πιστευα οτι οι ακολουδιες στις νοτες ειναι καπου εκει και απλως εμεις τις ανακαλυπτουμε..εχω αυτη την αισθηση σε πολλα κομματια που ακουω δεν ξερω αν το εχετε νιωσει και εσεις...παντως γενικα η μουσικη δεν παει και πολυ καλα παμε ολοενα σε πιο φτηνες παραγωγες και γενικως η ποιοτητα πεφτει συνεχως και τα εσοδα ακομα και για τα μεγαλα ονοματα επισης αν και ο εξοπλισμος γινεται προσβασιμος σε περισσοτερους η δημιουργικοτητα πεφτει αντιστροφως αναλογα... :cry:

αλλά πόσους ξέρετε που κάθονται μπροστά στα ηχεία (έστω) για να απολαύσουν μουσική ΧΩΡΙΣ τη συνοδεία οπτικού υλικού; Εγώ ξέρω μόνο εμένα' date=' εδώ και μερικά χρόνια.[/quote']

stereo.gif

:lol: :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back