Ιχνηλάτη' date=' πράγματι (και χωρίς παρεξήγηση) καταλήγουμε σε αόριστες γενικολογίες και ψιλοαμπελοφιλοσοφίες
Απ'ότι βλέπω όμως συμμερίζονται αρκετοί την ιδέα που πέταξα (στις διάφορες παραλλαγές της) .[/quote']
Οχι και "ψιλοαμπελοφιλοσοφίες",ρε συ..Ενταξει,μπορει να μη βγαινει ακρη
αλλα σιγουρα ειναι χρησιμες κουβεντες..
Το θεμα παντως που ανεβασα ηταν το μελλον της μουσικης και οχι
το παρελθον της..!!!@#$%^&*
![]()
Που το φτασαμε ομως..Ειμαστε απαιχτοι τελικα!
Δεν πέταξες μια ιδέα,άνοιξες μια συζήτηση και κάποιοι σου απάντησαν.Το να μειώνεις τον Ιχνηλάτη και να επικροτείς τον αντουάν είναι κλισέ και γελοίο στο θέμα που ΕΣΥ άνοιξες. :evil:Αντουάν είσαι άπαιχτος' date=' το ξαναλέω ΑΠΑΙΧΤΟΣΤέλος.
Ιχνηλάτη, πράγματι (και χωρίς παρεξήγηση) καταλήγουμε σε αόριστες γενικολογίες και ψιλοαμπελοφιλοσοφίες
Απ'ότι βλέπω όμως συμμερίζονται αρκετοί την ιδέα που πέταξα (στις διάφορες παραλλαγές της) .
Στο συγκεκριμένο τόπικ παίρνω το μέρος του ιχνηλάτη' date='όχι επειδή έκανα βλακεία να απαντήσω κι εγώ (είπα είναι λίγο μουσικό το θέμα,δεν είναι μεταφυσική) απλά επειδή δεν είπε τίποτα εξωφρενικό και του επιτίθεστε.[/quote']
Εγω τουλαχιστον δεν επιτεθηκα σε κανεναν(αν πηγαινε σ εμενα)...
Ειναι φυσικο επακολουθο να "διευρυνεται"μια τετοια συζητηση και να
εκφραζονται και αποψεις λιγο πιο ανοιχτες και ποικιλομορφες.Εγω επισης
συμφωνω με τον Ιχνηλατη που εκανε καποιους ωραιους συνειρμους για να
πει τελικα αυτο που θελει με σαφηνεια..Εν τελει,νομιζω πως η μουσικη εχει
αρκετα να πει ακομα στο αμεσο-ή-εμμεσο μελλον..Και οπως προειπα,ειναι στο χερι του καθε συνθετη/καλλιτεχνη να ανακαλυψει εκεινα τα ιδια "patterns"που συζητουσαμε σε προηγουμενη σελιδα...
ROCKON,GUYS!![]()
Δεν πέταξες μια ιδέα,άνοιξες μια συζήτηση και κάποιοι σου απάντησαν.Το να μειώνεις τον Ιχνηλάτη και να επικροτείς τον αντουάν είναι κλισέ και γελοίο στο θέμα που ΕΣΥ άνοιξες. :evil:Αντουάν είσαι άπαιχτος' date=' το ξαναλέω ΑΠΑΙΧΤΟΣΤέλος.
Ιχνηλάτη, πράγματι (και χωρίς παρεξήγηση) καταλήγουμε σε αόριστες γενικολογίες και ψιλοαμπελοφιλοσοφίες
Απ'ότι βλέπω όμως συμμερίζονται αρκετοί την ιδέα που πέταξα (στις διάφορες παραλλαγές της) .
¶ντε,ξεσκίστε με τώρα![]()
Επειδή με προκάλεσες' date=' θα σου απαντήσω πως δεν είναι καθόλου κακό η διάδοση της πληροφορίας, και πως δεν απομνημόνευσα τίποτα από αυτά που λέω.Η αναγνωση θεωριων-αποφθεγματων και η απομνημονευση τους με σκοπο την μελλοντικη τους αναπαραγωγη και αντιγραφη ειτε στον γραπτο ειτε στον προφορικο λογο....δεν κανει κανεναν φιλοσοφο...αντιθετα συμβαλλει στην εξαρση μιας νεας ταξης ανθρωπων που εχει εμφανιστει λογω της τεραστιας εκρηξης της πληροφοριας που ειναι αμεσα προσβασιμη σε ολους..οι λεγομενοι φιλοσοφοι του καναπε...
οποιοσδήποτε φιλοσοφήσει έτω και λίγο, είναι φιλόσοφος.δεν κανει κανεναν φιλοσοφο
Δεν κατάλαβα, κατά την άποψή σου όσοι το φιλοσοφούν,οι λεγομενοι φιλοσοφοι του καναπε...
Φίλε Blue φαίνεται ότι δεν κατάλαβες καλά το πνεύμα μου.[Δεν πέταξες μια ιδέα' date=άνοιξες μια συζήτηση και κάποιοι σου απάντησαν.Το να μειώνεις τον Ιχνηλάτη και να επικροτείς τον αντουάν είναι κλισέ και γελοίο στο θέμα που ΕΣΥ άνοιξες. :evil:
Στο συγκεκριμένο τόπικ παίρνω το μέρος του ιχνηλάτη,όχι επειδή έκανα βλακεία να απαντήσω κι εγώ (είπα είναι λίγο μουσικό το θέμα,δεν είναι μεταφυσική) απλά επειδή δεν είπε τίποτα εξωφρενικό και του επιτίθεστε.
Ο Ιχνηλάτης δε, είναι ο πρώτος που ζήτησε να ανοιχτεί καινούριο τόπικ για το θέμα...
¶ντε,ξεσκίστε με τώρα![]()
Δεν «βασανιζόσαστε εδώ μέσα φανερά να παίρνουμε και «μάτι»;Αν θέλεις να συνεχίσουμε προτιμώ με πμ :wink:
Ας βασανιστούμε κινέζικα 8)
@Thkioups: Ok' date='δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε τη διαφωνία,σωστά τα λες.Θέλω μόνο να πω οτι τη λέξη "κλισέ" τη χρησιμοποίησα με την έννοια "εύκολο" και ο λόγος είναι αυτό που μόνος σου λες "κατά γενική αποδοχή".Αν θέλεις να συνεχίσουμε προτιμώ με πμ :wink:
Ας βασανιστούμε κινέζικα 8)[/quote']
8O 8O αφού τα λέω σωστά, ΤΙ να συνεχίσουμε ?
Έχεις εθιστεί στη...φαγωμάρα μου φαίνεται και σου λείπει η..δράση ε? :lol: :lol:
Συμφωνώ με τον Μενέλαο απολύτως.Θα συμπλήρωνα ότι είναι και ζήτημα απλής ταπεινότητας να διατηρεί κανείς την αίσθηση ότι ανακαλύπτει πράγματα γύρω του' date=' παρά ότι τα δημιουργεί.[/quote']
επειδη οι νότες φτιάχτηκαν πριν απο εμας?με αυτη την έννοια η λέξη δημιουργία είναι άχρηστη εκτός αν αναφερόμαστε σε τι?στην τεκνοποιία ?δηλαδη ο θεός η το σύμπαν δημιουργεί και εμείς καθόμαστε ταπεινοι και μαγεμένοι να θαυμάζουμε ?
πολλα ερωτήματα μάζεψα,μα γιατι μπαμπά?
και ακόμα κι αν είναι ετσι τα πράγματα κοιτα τον καπιταλισμό:
αλλος παράγει αλλος επεξεργάζεται αλλος διαθέτει κι αλλος πληρώνει
και στο τέλος βρίσκεται οτι αλλος έχει βγάλει τα λεφτα
αρα ο θεός-παραγωγος βγάζει τα λιγοτερα και επειδη είμαστε αχάριστοι σταματάει να παραγει και είναι ώρα να πάω για ύπνο