το volume στο loop ειναι η πιο φτηνη λυση που μπορεις να εχεις,,,,προσωπικα για εμενα η καλυτερη σου επιλογη καθως ενα attenuator συνηθιζεται να χρησιμοποιειται απο οσους μπορουν να ανεβασουν παραπανω την ενταση,,,,
σε τοσο χαμηλες εντασεις που συζητας ενα attenuator ειναι σχεδον αχρηστο....και λεω σχεδον διοτι σε προβα θα σου χρησιμευσει αρκετα καθως εκει θα ανεβασεις ενταση και μετα θα την εξισοροπησεις οσο χρειαζεται εχωντας ομως την χροια που σου δινει ο ενισχυτης οταν αρχιζει να "αναπνεει"....αυτη η "αναπνοη" που σαρεσει αλλαζει οσο η ενταση ανεβαινει και η αισθηση ειναι πολυ καλυτερη αν και χρειαζεται καλυτερο ελεγχο...οποτε αν επιμενεις σε τοσο χαμηλες εντασεις και απλα θες να χαμηλωσει και αλλο μην χανωντας ηχο ειναι μαλλον αδυνατο....
το volume στο loop αρχιζει και επηρεαζει την χροια σου απο την μεση της πορειας του και μετα....χανονται βασικα καποια πριμα και ο ηχος γινεται πιο "γλυκο-μουντος"
εγω ελυσα το θεμα μου με ενα volume ομως το εκανα επειδη τον καιρο εκεινο εκανα οικονομια 2 μερες για ενα πακετο τσιγαρα,,,,αλλιως επισης θα κατεληγα στην λυση attenuator....ομως επαναλαμβανω οτι μπορω να ανεβασω παραπανω την ενταση στην πολυκατοικια μου χωρις να ενοχλω
αν τωρα σου εχει καρφωθει η ιδεα να το δοκιμασεις στειλε πμ και συνεννοουμαστε