- Πόντοι
- 1,848
Σωστά. Αλλά δεν θα σε ρωτήσει ο Τζέι, "χοιρινά, κοτόπουλο κλπ"?
Σωστά. Αλλά δεν θα σε ρωτήσει ο Τζέι, "χοιρινά, κοτόπουλο κλπ"?
Σιγά μη με ρωτήσει, ξέρουν πως τρώω μόνο χοιρινό ?Σωστά. Αλλά δεν θα σε ρωτήσει ο Τζέι, "χοιρινά, κοτόπουλο κλπ"?
Συνηθισμένος από το μέγεθος εδώ χαμου, είχα παραγγείλει σε γυραδικο στη Τούμπα (ένα από τα γνωστά με τα τεράστια) 3 πίτα γύρο ?Πάντως έπαθε πλάκα το κοριτσάκι. Λέει στην Αθήνα μας βάζουν 5 πατάτες μέσα μόνο ?
Αν πεις πίτα καλαμάκι /πίτα σουβλάκι
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ?• Θέλουμε ένα καλαμάκι να πιούμε την Coca μας? Ζητάμε "ένα πλαστικό καλαμάκι" .
Λογικά υπάρχουν. Στα μπαρ πάντως μια χαρά πλαστικά καλαμάκια έχουν. Τότε που είχε σκάσει αυτή η ηλίθια ιστορία με τα καλαμάκια, εγώ είχα αγοράσει 5-6 τεράστιες συσκευασίες, κι ακόμα δεν έχω καταναλώσει ούτε τα μισα.? Έκανα και κάποια πειράματα με διάφορα χάρτινα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν για τα πανηγύρια.?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ?
Και γι αυτό σκας? Με ένα pm σου στέλνω όσα θες, όπου θες, και σε διακριτική πάντα συσκευασία χωρίς το λογότυπο της εταιρείας.?Σε μαγαζί δεν έχω δει εδώ κ χρόνια
Πχίοτητα, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, τιμές ασυναγώνιστες, φιλική εξυπηρέτηση από το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας, άμεση παράδοση στο χώρο σας και εχεμύθεια, είναι τα βασικά ατού της επιχείρησης μας. ? Ειδικές τιμές για τα μέλη του ΝΟΙΖ για παραγγελίες 300 σπαστών καλαμακίων και άνω.![]()
Ακόμα και τον καφέ δεν τον χτυπάω, τον ανακατεύω με κουταλάκι, και τον πίνω σαν κοκτέϊλ, χωρίς καλαμάκι.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τα πουλάνε σε συσκευασίες 2-3 μαζί, αλλά γράφει απάνω... πολλαπλών χρήσεων. Βάλτε έναν Τσάκωνα να γελάει στο γρασίδι με τον Κωστή γιατί βαριέμαι να ψάχνω.Πόσα χρόνια θα πάρει να σώσουμε τον πλανήτη, να μπορέσουν να ξανακυκλοφορησουν ρε γ@μωτη ?
Ωραία. Λύθηκε αυτό.
Φίλος δε θα σου πούμε τα μυστικά του σεφ.Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τα πουλάνε σε συσκευασίες 2-3 μαζί, αλλά γράφει απάνω... πολλαπλών χρήσεων. Βάλτε έναν Τσάκωνα να γελάει στο γρασίδι με τον Κωστή γιατί βαριέμαι να ψάχνω.
Ωραία. Λύθηκε αυτό.
Όταν λέει μπιφτέκι γεμιστό με τυρί. Πες μου εσύ τι τυρί είναι αυτό τώρα, όχι δηλαδή πες μου σε παρακαλώ πολύ.?
Έχει φέτα; Δε μαρές. Δεν έχει φέτα; Μαρές.Παραγγέλνεις. Σ'αρες? Ξαναπαραγγελνεις.
Λένε στη συσκευασία κασεροπιτάκια και έχουν μέσα φέτα