• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

μάλιστα αγόρασαν και το 50% της Habanos S.A. Αλλά καπνίζουν τα αντρικά.

Πάει το Esmeralda και το Siglo V σύνεφο. Για αυτο μας εχουν αδειάσει και τα ράφια στην Ευρώπη.

Ναι μου τα έλεγε αυτά ο παππούς στο ρετιρέ του KDW στο TABAK... έχει βέβαια για τους καλούς πελάτες vintage stock (του παΓαινω τσίπουρο παλαιωμενο που του αρέσει δώρο και με προσέχει χρόνια τώρα ?)

Ναι μου τα έλεγε αυτά ο παππούς στο ρετιρέ του KDW στο TABAK... έχει βέβαια για τους καλούς πελάτες vintage stock (του παΓαινω τσίπουρο παλαιωμενο που του αρέσει δώρο και με προσέχει χρόνια τώρα ?)
Αμα εχει και τις vintage τιμές πες του οτι εχεις ενα φιλο που εχει αποστακτήριο κρυμμένο σε ενα γκρεμο στον Παρνασσό. Νέκταρ για λίγους και καλούς. ?

Μας ενδιαφέρουν κυρίως H.Upmann, Por Larrañaga και Partagas.

Τώρα παίζουμε κυρίως Νικαράγουα 

IMG_20240821_101243.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Ασε ..μου εδωσε προχΤες δυο (δυστυχως τα τελευταια) Half Corona εντελως απαιχτα λαΙμε...να καπνιζει η μανα και του μωρου να μη δινει....( και τζαμπα... 10 ευρω το ενα)

Half Corona εντελως απαιχτα λαΙμε...να καπνιζει η μανα και του μωρου να μη δινει....
Αυτα τα έδινα σε οποιον μου έλεγε οτι δεν καπνιζει πουρα γιατι ειναι χαλια και άρχιζε να καπνιζει...

Απαιχτα, αλλά τα καπνιζα δυο δυο.

Το Half corona δεν επαιζε σαν vitola παλια στην Κούβα. Απλά η Upmann ήταν η αγαπημένη μπράντα του Κένεντι και κοψανε τα κορονακια στη μέση για να πιασουν τη νοοτροπια των αμερικλάνων που είναι πολυάσχολοι και δεν αφιερωνουν χρονο για ενα σωστο πούρο.

Λέγεται μάλιστα ότι ο πρόγονος αυτών (ένα άλλο half απο την Upmann) που καπνιζε ο Κενεντι ήταν το αγιο δισκοποτηρο του, και πριν υπογραψει τον αποκλεισμο της Κουβας είχε βαλει ανθρώπους να οργωσουν την Κούβα και να του μαζεψουν οτι stick βρούν.

Απλά η Upmann ήταν η αγαπημένη μπράντα του Κένεντι
Μαζι με τα Trinitad σαφως τα καλυτερα πουρα across the board (ασε τους νεοπλουτους να καπινιζουν Cohiba...) μαζι φυσικα με κανα Partagas serie D ή Lousitania (αν εχεις τυχη και πετυχεις καλο & original....γιατι εχει πνιγει στη μαϊμου η μαρκα..)  

Σκέφτομαι τι ώρα να το αναψω
Σε μια ώρα που να έχεις χρόνο μπροστά σου, ησυχια και νηνεμία.

Θα έχεις φάει καλά, και κατα προτίμηση να έχεις νερό και κάτι να πινεις. Για μένα το ιδεωδες είναι κάποιο ελαφρύ αφέψημα. Ο καφές καπελώνει λίγο τις γεύσεις και το αλκοόλ το ίδιο αλλά όλοι τα συνδυαζουμε. 

Αν δε σου αρεσει, βάλε ένα τσιπουρακι ?

(Προσωπικα προτιμώ τη σειρά 107 απο την La Aurora)

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναφερω τρια μελη, για πουρο-καπνιστικη εκστρατεια.???.

κατεβαίνοντας προχθες στην χωρα, περπατωντας στους κεντρικους δρομους, με γοργο βημα προκειμενου να ολοκληρωσω τις αγορες μου, οσο πιο γρηγορα γινεται συναντησα δυο γνωστους, οι οποιοι με καθυστερησαν κανα δεκαλεπτο. Αποφασισα να συνεχισω το περπατημα μου απο τα στενα…

Απο διαβολικη συμπτωση βρεθηκα μπροστα ισως στο μοναδικο καπνοπωλειο του νησιου.

Δε συγκρατηθηκα, μπηκα μεσα και αγορασα απο ζηλια ? δυο aurora 107. 

IMG_1628.jpeg

IMG_1078.jpeg

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αναφερω τρια μελη, για πουρο-καπνιστικη εκστρατεια.???.

κατεβαίνοντας προχθες στην χωρα, περπατωντας στους κεντρικους δρομους, με γοργο βημα προκειμενου να ολοκληρωσω τις αγορες μου, οσο πιο γρηγορα γινεται συναντησα δυο γνωστους, οι οποιοι με καθυστερησαν κανα δεκαλεπτο. Αποφασισα να συνεχισω το περπατημα μου απο τα στενα…

Απο διαβολικη συμπτωση βρεθηκα μπροστα ισως στο μοναδικο καπνοπωλειο του νησιου.

Δε συγκρατηθηκα, μπηκα μεσα και αγορασα απο ζηλια ? δυο aurora 107. 

Προβολή συνημμένου 46329

Προβολή συνημμένου 46330
Καλοκάπνιστα!

Σε ποιο νησι?

Ευχαριστω, αλλα ειναι λιγο αργα…σημερα η αυριο λεω να αρχισω παλι τις παρακαμψεις απο τα στενα…?

Στη Χιο.
Ωραιος. 

Το Ecuador που πήρες δεν το εχω δοκιμασει κιόλας, με εβαλες σε περιεργεια...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back